Цялата седмица съм си вкъщи, болна съм - трахиобронхит. Чак днес давам леко признаци на подобрение. Иначе сме добре горе долу, децата са на градина, работа има бол и така. Април съм на сватба в България, умувам за рокля 

И тук катеричките са много смели, Калин все иска да хване някоя.

А сигурно 10 мин се чудих как да постъпя - ту се разколебавах да си остане, ту да тръгва
Дано тази тактика подейства , че вече не знам какво да говоря .Само да не боледува - това със сълзите ще го преодолеем , но като се изкашля така , обикновено следва продължение ....
И каката отиде вчера след двуседмично отсъствие - че и на зъболекар тичахме с болки докато беше болничка
Само се оплаквам , но ....... това е нашето положение - извинете ме. 

Ама има още време за чудене.
По-дребните неща вече ги имаме, почти им избрах количка, сега започвам да гледам за кошници за кола и евентуално люлка и/или шезлонг.
Минах днес през общината да подам документи за държавна детска градина, на връщане ме заваля градушка
. Играе си сам с влакчета часове наред, прави всякакви сценки с тях. Калин е много енергичен, леко отвеян и определено още не обича да играе сам. Винаги трябва да има публика покрай него. Да не говорим, че само разхвърля напред назад, а брат му след него прибира по шкафовете
Колежка по болест.

Пу пу всичко да мине добре!
Пу пу всичко да мине добре! 
Препоръчани теми