Пролет наближава, януарче на 4 става! Януарчета 2011 Тема (55)

• 52 044
  • 610
  •   1
Отговори
# 180
Тути,  Hug браво мила! Чудесни торти, справила си се перфектно.
Аз винаги съм мислила, че от златни обеци ушите не забират. Поне на мен не са. Само от някакви други ми се е случвало, на Марина също. Ще й минат ушенцата бързо на Нели. Пък като порасне, може да отмине този проблем.

Елч, как си, цял ден си ми в ума... Hug

Буби, радвам се, че Зори е на градинка. Да е здрава!

Днес имах една инфарктна случка. Звъни ми непознат номер. Обаждам се и ме питат -Вие ли сте майката на Марина? Естествено аз вече се притесних.  Казвам, че съм аз и се почва: Марина вчера е имала контролно по история и е избягала от часа. Била е първите часове, само за историята е избягала. Тя, няма да се дипломира, и първия срок има двойка...и аз направо се шашкам...оная отсреща продължава с назидателния си тон да ми мърмори как може така...Прекъсвам я и я питам : За коя Марина говорите? Дъщеря ми се казва....и казвам трите имена и оная..Ами чакайте да проверя. Ооооо ами извинявайте, объркали сме се. Някаква друга Марина и то от 12 клас...

Баси, до преди малко ме боля глава. Идваше ми да ги гръмна.

# 181
  • sofia
Лелееее Еми, ужас. Много гадно.

Елч?!
Буби, звучи супер, аз утре трябва да се занеса също Simple Smile

# 182
Мерси, че ме мислите, мацки! Мина гадостта, махнаха ми 1/3 от нокъта, но тъпото е, че няма да се възстанови и аз вчера цял следобед ревах. толкова си харесвах краката, а сега ще са ми изродски Sad знам, че е свирено вече, ама ми е мъчно Sad още и много ме боли, пия аналгини и стискам зъби.

буби, аз пък точно защото навремето на 11 г. като ми пробиха ушите се възпаляваха и ме болеше, си бях казала, че ще пробия ушите на дара рано, за да не си спомня, ако има нещо. обаче се замотах Simple Smile

емили, изкарали са ти акъла. ужас!

програмката за телефона се казва gameKids (поне така пише), ама тя вече е твърде проста за нашите. Дара започна да я играе на 2 години.

# 183
Момичета -  Hug чета ви.  Heart Eyes

# 184
Елч,   Hug  това че няма да израсне нокътя няма да те загрози...не тъгувай. По-добре е, че ще спре да те боли. Ти си прекрасна и краката не са единственото нещо за харесване у теб.  Heart Eyes

Феичка, как сте?

Люба, чуваш ли кака Рала?Как са?

# 185
  • sofia
Бяха добре преди месец. Трябва да им звънна.
Еми, вие как сте?
Маринка смя ли се на случката

# 186
Люба, като й се обадих да й кажа, реакцията беше: "Видя ли,аз като ти казвам, че в Езикова даскалите са откачалки, ти все ми викаш Не говори така за учителите...Сега убеди ли се?"  Grinning А аз наистина много се вързах идо вечерта ме сцепи глава, бях бясна.

Поздрави на кака Рала и Марти!

Рал, как са Буба и Али, разпиши се, че и ти изчезна. Hug

# 187
Ели, гуш от мен! Няма да плачеш за нокътя, за щастие той далеч не е най-красивото нещо у теб, трябва само ти да го проумееш.  Heart Eyes
Между другото на мен обиците са ми любимото бижу и много обичам да нося, затова за мен дупките са си били винаги желани. Като бях тийн даже си пробих още две на едното ухо и доста години ги носих, но не знам кога последно ги бях махнала и вече така и не ги сложих.

Еми, тази случка е голяма глупост, а учителката е чисто луда със сигурност.  ooooh!

Не знам на вас как ви излиза формата за публикуване на отговори, но от няколко дни БГ-мамата се е бъгнал, емотиконите не се зареждат, щрифтът е странен и опциите за оформление се изписват само с думи. Само при мен ли е проблемът?

# 188
Буби, аз пиша само през телефона и нямам проблем.

# 189
буби, и аз нямам проблем с писането.
и аз винаги съм искала още една дупка, ама аз и татуировка искам пък ....но сега съм решила ако успея да отслабна да направя поне едно от двете неща Simple Smile

мерси за подкрепата! аз започвам да свиквам с факта като че ли, ама не го и гледам де, още съм превързана. в сряда ще ми махнат конците и сигурно пак ще се психявам Simple Smile

# 190
  • sofia
Елчи, Елчи.

Аз тату нямам и не съм искала. Едни жени по на 50г ме накараха да намразя татусите( висеше им кожата и не се разбираше какво е нарисувано и гадно беше), а и не обичам да съм като всички.

# 191
Честита Баба Марта на всички! Да сте здрави и много усмихнати!   bouquet

# 192
  • sofia
Честита Баба Марта, румени, засмени, бели и червени.
Здраве за всички

# 193
Честита Баба Марта! Живи и здрави, бели и червени! Hug

# 194
Честита Баба Марта! Живи и здрави, бели и червени и много засмени!!! Heart Eyes

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт