Пролет наближава, януарче на 4 става! Януарчета 2011 Тема (55)

• 52 043
  • 610
  •   1
Отговори
# 165
 Мрм Cry Моето Мишко така направи после инфекция на червата, вече месец е вкъщи и почти е здрав. Аман от тея вируси, бактериии и прочие  Crazy

Елч  Praynig

Тути Hug Бързо оздравяване!

Фейче   Crazy Леле мила, направете някакъв курбан, не знам как издържаш, верно всичко минава, но...

Днес водих Мишко на очен лекар, понеже много мигаше като гледа тв или каквото и да е било, оказа се че всичко е наред, е това е нервен тик  Crazy Пратиха ни на невролог, но смятам да пропусна, ще ни изпишат някакви дроги за успокояване, които не мисля да давам...

# 166
Привет момичета  Hug

Любе, страхотни снимки  Sunglasses

Елч, аз също се чудех за пробиване на ушите, че Ема ме побърква направо, но съм решила при лекар видях, че във Вита пробиват. Хич не ми се ще при някоя козметичка, не че има някаква разлика, ама...

МРМ бързо оправяне.

Буби попаднах някъде, че си се виждала с Ноеми, прати и много поздрави  Wink

Ние сме си в къщи, че Ема е с бронхит, но слава богу май го преборихме без антибиотик, но няма да се оплаквам, че тази година, тя почти не е боледувала.

иначе за тръгването на училище, от както ни оставиха две години в яслата, все го мисля. Дори наскоро и двете госпожи в новата градина, а и от старата все ми разправяха, че Ема трябва да е с предния набор. Сега като подготвят някакво представление ми казаха, че отпращат Ема да си играе с нещо, защото знаела стихчетата на всички и другите не можели нищо да кажат  Joy
абе ще му мислим още няколко години Simple Smile

оох, нещо много се разписах, ама да се оплача, че ме хвана голям бяс днес. Преди два месеца една патка ми бутна колата и чак сега ми дойде ред застрахователя да ми оправи колата. Взеха ми я в понеделник и няма да ви кажа, какъв кошмар ми е, да ходя на работа, да си взимам детето или пък да я водя на лекар- всичко ми е супер на далечни разстояние. И днес 5 дена по-късно мъж ми отива до сервиза и знаете ли, дори не са я пипнали гадовете,  #2gunfire #2gunfire #2gunfire, а трябваше да е готова. ууфф, оплаках се  Mr. Green

# 167
Mrm, оправяйте се бързо.
Елч, и аз стискам палци за сряда.

Да ви питам децата ви на какви игри играят на комп/тел? Аз засега му давам само телефона и там имам 4-5 игри, но като че ли ги понаучи нещата от тях и сега се чудя каква интересна игра да намеря.

# 168
Фея, този път каката ли е болна? Ти как си?

Инка, много е гадно без кола, не знам как смогваш.  Tired

Амнезия, моите хлапета не знаят що е туй игри на комп/ тел. Използваме ги само, когато гледат някакво филмче и според мен изобщо не са наясно, че има и други екстри.  Mr. Green

# 169
тути, кураж! ще се справиш с тортите! дано да сте по-добре!

мрм, да се оправяте бързо!

инка, още ги умувам ушите и аз. а и Дара нали е една смелаааа, викам й искаш ли да ти продупчим ушите?" и тя много ентусиазирана ми отговаря "Да!...ама като стана на 10 години" Mr. Green Mr. Green Mr. Green

амнезия, аз на телефона съм свалила разни образователни игри с цифри, букви и за учене на аглийски и испански. Дара ги е наизустила, ама си ги играе с кеф.
а на лаптопа си играе на едни бейби хасел, където се грижи за едни бебета, сменя им памперсите, храни ги, приспива ги, както се сещаш също с образователна цел. даже понякога ми обяснява как трябва да направя това и онова Laughing

# 170
Елч, я кажи как се казват игрите да си ги сваля. За Iphone или за Андроид са? Аз имам едни чорапчета, няколко за една ферма и една да се познават сенките на превозните средства. Днес инсталирах една с Мики Маус, ама тя като че ли е за малко по-големи.

# 171
  • София
Мрм, ужас просто... Бързо да се оправят дечицата!

Тути, бързо оздравяване и на вас!

Фея, нямам думи просто, супер много се измъчи!...

Елч, стискам палци за пръста!
Мерси за поздравите, Люба ми го предаде, хахаха!:)

Амнезия, Вики имаше един период, когато сам си сваляше игри от интернет, но не ги играеше. Беше ми заринал телефона. Сега вече не му е интересно и предимно гледа филмчета за нинджите.

# 172
  • София
Амнезия, потърси една игра Om nom - с много добра анимация, набляга на стратегическото мислене и съобразителността. Дани се справя блестящо, дори на тази възраст... и ние с ММ играем на нея  Embarassed

Последна редакция: сб, 21 фев 2015, 09:56 от bimbim

# 173
  • Пазарджик
Привет и от мен  Hug аз оцелях  Grinning Нелката е добре,от утре тръгва на градина

# 174
Тути  Hug това са добри новини! Как се справи с тортите?

Сами никога не е играл на компютърни игри. Все още няма да го открехвам на тези екстри.  Simple Smile

Елч, стиснати палци за утре!   Hug

# 175
Аз мога да препоръчам ей това чудо:
http://www.virtech-bg.com/Comlogo-Toolkid.zip
Това е софтуер за 1-4 клас, но според мен ставаше за тях преди десетина години. Сега е точно като за нашите деца.
Ето тук обяснение:
http://www.virtech-bg.com/comlogo.html - втората част, която обяснява за Toolkid

# 176
  • Пазарджик
Еми справих се,направих тортите,но много се измъчих,до последно се надпреварвах с времето,то къде по принцип не ми стига ,а сега беше  ooooh! Ето ги  Grinning
Скрит текст:

Елч пиши как си,стискам палци  Hug

На Нелката ушите пак се възпалиха,снощи махнах обиците,беше кошмарно.Повече няма да ги слагам,измъчи ми се детенце,цяла вечер бях като ударена с мокър парцал,задето я мъчих докато ги махна,много бяха забрали и то само за няколко часа  Cry

# 177
  • sofia
Тути, Ирен имаше проблем с обиците. Много я болеше и имаше толкова гной, че ги махнах и до ден днешен не ги сложих.
Ще й мине, не я мъчи. Аз също не мога да нося обици. Започва парене, а по-късно болка

# 178
тути, ако ти доставя и толкова удоволствие, колкото очевидно и ти се отдава, защо не се занимаваш професионално с това? Тортите не са евтини и спокойно може според мен човек да се издържа от това  Hug

# 179
Тути, страхотни торти! Браво на теб!   bouquet
Съжалявам за ушетата на Нели. Аз все още не съм пробила ушите на Зоринка, едната причина винаги е била и това, че много често се възпаляват. На мен като малка така ми се бяха възпалили първия път, та махнахме обиците и едва след няколко години ги пробихме пак. Колкото повече минава времето си мисля, че ако тя си реши, да си пробива, няма да я тормозя.

Елч, казвай какво стана, не ни дръж в напрежение!  Praynig

Пуснах Зори пак на градина, голяма почивка изкарахме. Втори ден е днес, тя е супер, само да е здрава. Аз още малко ще се подвизавам вкъщи и после се връщам на фронта.  Crazy
Междувременно се запалих пак по фитнеса, липсвало ми е явно.

Общи условия

Активация на акаунт