Пролет наближава, януарче на 4 става! Януарчета 2011 Тема (55)

• 52 051
  • 610
  •   1
Отговори
# 255
мерси, че ни мислите!
не сме оздравяли. все още всички сме си билни, като най-зле сме ние с мм и особено аз, която с глупавата си глава онзи ден реших, че болна-неболна трябва да си карам велоергометъра и следващите 2 дни си мислех, че ще умра Simple Smile))) разбира се, това няма да ме спре да карам и днес Simple Smile

буби, гледам, че за това се мейство големи дарителски кампании се организираха. ти успя ли да изпратиш нещо?

рал, моите децата и двете се родиха с много висок хемоглобин. И двамата като ги изписваха ми обърнаха внимание да следя как ще се движи по-нататък, но на дара на 6 м. й беше ок, сега ще видим на нико как ще е.

мрм, не сме пускали още изследвания, защото нашият педиатър каза, че трябва да е здрава, а тя още не е Sad

емили, много ме дразни и мен това с лошите новини, но като човек, работил с журналисти по-скоро ме ядосва, което ме предпазва от това да ме депресира Simple Smile ядосвам се, че сме такива, защото те пишат това, което се чете/гледа, а в нашата народопсихология са залегнали сеирджийството и злобата, ни ене искаме позитивни новини, ние искаме да видим, че на някой му е гадно. това е положението.

# 256
Елчи, оправяйте се вече де!  Hug Аз все още нищо не съм изпратила, защото за целта искам да отида да напазарувам нещо от Метро и Джъмбо. Видях, че доста неща са им изпратили, но въпреки това смятам,че тетрадки, канцеларски материали винаги трябват, защото се изписват, изразходват... Ще се опитам да го направя сега уикенда.
А колко ли още такива несретни семейства има...  ooooh!

Еми, заричам се вече не знам кой път подред, че спирам с новините. Бясна съм! Всяка вечер ме избива на рев, то са все трагедии, драми... Когато няма някоя световна трагедия или инцидент, започва бясно ровене до най-отдалечените провинции, за да се изнамери някоя битова драма и да има ревящи и нещастни хора. И това всяка вечер! И аз като Елч направо побеснявам. Българската журналистика е на тоталното дъно. Това не са журналисти, няма никакъв професионален морал!  #2gunfire
Живяла съм три години във Франция и няма такова нещо там. Новините са новини, съобщават се много неща, но го няма тоя умишлен драматизъм и всяка вечер разплакани роднини на жертвите. И не на последно място, хората търсят и добрите новини.

Люба, кажи как бяхте в Истанбул, че искам и аз да ходим и си търся оферта. Дай някой съвет! Мерси предварително.  Hug

# 257
Мен ме дразнят новините с това, както казва Буби, че постоянно се търси личната драма. Задават глупави въпроси. Всичко се представя по клюкарски начин. Да не говорим, че показването на чалгаджийски истории в националните телевизии е явно приоритет в днешно време.

# 258
мацки, мисля, че това моето вече на нищо не прилича. след 10-дневно боледуване и точно когато си мислех, че вече вървя към оправяне тази сутрин се събудих с адските болки в ухото. лекарят потвърди, че имам страхотно възпаление с кръвонасядания и течност в тъпанчето и каза, че слухът ми е застрашен Sad сега съм на АБ и стискам палци гадният вирус-мутант да не ми атакува слуховите нерви. голям филм, голяма драма от един нищо и никакъв си пиклив вирус. да не говорим колко ме е яд, че диетата ми страда заради пореден физически проблем.

буби, аз навремето като живеех в германия в началото си мислех, че новините им са културно-публицистично предаване тип "любопитни факти" Simple Smile)) толкова лекичко ми се струваше, че не можех да повярвам, че това са новини. а не като нашата дрматургия.

а скоро във фейсбук, ако не се лъжа в русия бяха направили експеримент на избрана група хора да пускат разни апокалиптични новини, тип "наводнение в судан отне живота на 37 души", 'земетресение в япония донесе масови разрушения" и т.н., а на друга група само разни забавни и весели, и бяха установили, че не само че вторите са в много по-добро усихическо състояние, ами и физически се чувстват по-добре. ами как няма!

# 259
елч, стискам палци бързо да се оправиш. Преди две години и половина и аз бях влезнала в една серия за чудо и приказ. Ужасни са тези състояния.

# 260
Елч  Cry Гуш, гуш!!  Hug Hug Praynig Praynig И аз препатих с ухо миналата година. Дано мине бързо!

# 261
  • София
Ехо, тук съм Grinning Изписаха ме от болницата.

Елч,
зарязвай диета и упражнения, докато не оздравееш напълно, че и няколко седмици след това.  Peace И на мойте уши нещо им има за пръв път през живота ми. Постоянно шумят, особено едното, ама и съм с перманентно запушен нос от бременността, дано е от това. Случвало ли ви се е? Трябва да ида на унг, но кога ли в моето състояние. Най-много да му родя в кабинета Laughing

Люба, и аз плакна очи с твоите снимки. Последните дни пък си мечтая за гръцка кръчма с тиквички и бяло вино Party

За новините съм напълно съгласна с вас, макар че съм пристрастна и за някои неща оправдавам колегите. Но в медиите работят сульо и пульо, поне половината "журналисти" не стават и нивото страда. Просто като в повечето професии нещата не са много професионални и помислени, репортерите няма къде и от кого да се учат, а критериите често се налагат от хора със съмнителна преценка и качества.

# 262
Мohita Аз с Мишето така, цялата бременност със запушен нос. И да шумене особено към края на бременноста. И хърках  Mr. Green

# 263
  • София
Зайке, успокои ме. И аз похърквам, хаха, картинка отвсякъде! Ама си ми е хубаво, кога пак ще съм бременна, после ще ми липсва:)

# 264
ей, мохита, радвам се, че стискаш още. 36 г.с. си е супер за близнаци. айде, още малко и да дойде овенът Wink

иначе от диетата няма да се откажа. зарекла съм се, че този път няма да ходя като слон с години (като след раждането на дара). до края на тази година трябва да съм 60 кила манекенка Simple Smile

# 265
  • sofia
Ето ме и мен Simple Smile
Елч, съжалявам да прочета, че пак не си добре.
Мохита, снощи бяхме на турска вечер с корабче по Босфора, приказка.
Буби, отидете с кола, хотелите са евтини, оставяш колата пред хотела и мааш гащи цял ден, много е лесно и организирано всичко. Такситата са евтини също ако останете до късно някъде.
Ще ти направя програма, ще ти кажа от къде да купиш карта за транспорта, за замъците да не чакаш на опашки. Карта на транспорта имам.  Hug Hug

# 266
Фея, благодаря ти  Hug

И ние се поразболяхме. На Дария тъкмо и поспря кашлицата и сега ме уведоми, че я боли гърлото. Но то няма да е интересно, ако не е петък следобед. На Кирил днес му свършва антибиотика, а кашля като стар пушач. Аз пък не съм ходила на лекар, но май само с инфлуцид и фервекс няма да мине.

Аз не гледам новини, но не мога да им избягам напълно.

# 267
Добро утро!
Хайде да почерпя с едно морско кафенце Simple Smile

Елч, дано скоро излезеш от тази болна серия

Края на август с ММ ходихме в Истанбул, с една нощувка, много ни хареса. Сега сме си капарирали от 1 до 3 май. Отиваме на организирана екскурзия, но няма да се възползваме от мероприятията на туроператора, ще си обикаляме сами. Ще бъдем с каката и наши приятели от София с тяхната дъщеря. Така, че Люба, и аз ще съм благодарна за инфо за дворците и транспорта.

Тъй като работихме на 2 и 3.03, днес почивам. Пратихме дребната на градина, каката е на у-ще и ние с ММ мързелуваме на спокойствие  kaffeetrmker_2

Хубав уйкенд на всички!

Последна редакция: сб, 21 мар 2015, 11:10 от pepita1973

# 268
  • sofia
Пепита, каква гледка само
Истанбулпас се казва една карта, която ти дава предимство да не чакаш на двучасовите опашки, 85лири струва, включва входове на двореца и джамиите( по-изгодно ти излиза, от това да плащаш отделно)
Пиши ми в месинджъра, за да ти пратя картата на транспорта и полезни линкове

# 269
ау, истанбул колко го обичааам! всяка година се каня да заведа мм и все ни минава котка път, а и човек си казва "ее, истанбул, ей го е къде е, лесна работа" и отганизираме за някоя по-далечна дестинация Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт