))) разбира се, това няма да ме спре да карам и днес 

ядосвам се, че сме такива, защото те пишат това, което се чете/гледа, а в нашата народопсихология са залегнали сеирджийството и злобата, ни ене искаме позитивни новини, ние искаме да видим, че на някой му е гадно. това е положението.
Аз все още нищо не съм изпратила, защото за целта искам да отида да напазарувам нещо от Метро и Джъмбо. Видях, че доста неща са им изпратили, но въпреки това смятам,че тетрадки, канцеларски материали винаги трябват, защото се изписват, изразходват... Ще се опитам да го направя сега уикенда. 

сега съм на АБ и стискам палци гадният вирус-мутант да не ми атакува слуховите нерви. голям филм, голяма драма от един нищо и никакъв си пиклив вирус. да не говорим колко ме е яд, че диетата ми страда заради пореден физически проблем.
)) толкова лекичко ми се струваше, че не можех да повярвам, че това са новини. а не като нашата дрматургия.
Изписаха ме от болницата.
И на мойте уши нещо им има за пръв път през живота ми. Постоянно шумят, особено едното, ама и съм с перманентно запушен нос от бременността, дано е от това. Случвало ли ви се е? Трябва да ида на унг, но кога ли в моето състояние. Най-много да му родя в кабинета 

Препоръчани теми