Пролет наближава, януарче на 4 става! Януарчета 2011 Тема (55)

• 52 055
  • 610
  •   1
Отговори
# 270
Ееее, Елч, стига вече! До довечера те искам напълно здрава, защото това на нищо не прилича наистина!  Naughty Hug Децата как са? Ужасни вируси, хайде дано свършват вече!

Дейзи, бързо оздравяване и на вас!  Hug

Пепита, мерси за кафенцето, чакаме го лятото с нетърпение!  Heart Eyes

Люба, този Истанбулпас е може би нещо като Рома пас в Рим, така като слушам. Мерси за инфото, ще се възползваме. Аз влизах в темата за Истанбул да чета, но не ми остава време да задълбая по-сериозно. Иначе ние се каним с едни приятели, а те настояват за организиран трип и най-вероятно така ще направим, пък на място ще решаваме дали да следваме туроператорската програма. Само чакам да се чуя с работата другата седмица, да не ме сюрпризират с по-ранен старт и запазвам. Ще се подпитвам пак, само да резервирам.  Hug

# 271
Хей, къде сте пак всички? Надявам се, че сте добре и сте навън по разходки.. Hug

Аз съм в отпуска 3 дни...ех, откога чакам да се махна малко от оная лудница... Сега вися пред един кабинет за преглед, ходих и на изследвания сутринта, да видя какво става с моя хемоглобин...
Елч, вие водихте ли Дара? И Сами не сме водили на изследвания скоро, но трябва да пусна и на него да видя как му е хемоглобина....

Пишете момичета, как сте?

# 272
  • sofia
Еми, защо си по лекари. Дано всичко е успешно :*

Аз съм на нова работа от понеделник и ми харесва ужасно много Simple Smile

# 273
Люба, разказвай повече, каква е новата ти работа? Най-хубаво е да ходиш на работа с удоволствие и да ти харесва.  Hug

Аз просто така, профилактично. Дано всичко е наред, още не съм си взела изследванията.

# 274
Еми и аз днес по доктори, пълен преглед на бенки по тялото и аномалии, за сега няма да махаме нищо, ще наблюдаваме едно проблемна гадинка. Hug успех и на теб!

# 275
  • Пазарджик
Еми ,добре сме  Hug чета ви,но нещо не ми се пише.

Тази събота и неделя времето бе чудесно-разходки,кино,люлки и градинки,друг живот.Така ми писна това студено време и стоенето в къщи.

Елч ти как си?Не се натоварвай в това състояние.Дай на по лек режим,вече знаеш,че можеш да постигнеш целта си  Hug

Любе много се радвам,стискам палци това да е твоята работа  Praynig Hug

Зая  Hug  Praynig

Като стана въпрос за бенки,аз имам две които искам да махна.Вие на какво мнение сте по този въпрос?

# 276
тути, и аз искам да махам 2. скоро ги видя дерматолог и каза, че не били проблемни, ама аз все ги мисля, че са на места, на които ги закачам...

люба, честита нова работа! дано все така те кефи!

бубинка, стига, ама...не изчезва пустото пищене и ясно ще си остана полуглуха с това ухо Sad

емили, ан 1 април сме на консултация с Нико, нашият педиатър си има лаборант на място и мисля и двамата да ги боцнем заедно. а как ти е хемоглобинът?

# 277
Елч, моят хемоглобин е 128, при граници 120-160 за жени. Но трябва още да го вдигна. Пия желязо. По едно време го бях спряла ей така, ама навреме се усетих да го почна пак.

Аз има една бенка, която беше на място, неудобно и ми създаваше дискомфорт. Попаднах на една много добра лекарка -д-р Жана Казанджиева в Александровска болница. Махнаха ми я с някаква нова лазерна апаратура. Много бях доволна. И понеже тогава се изпробваше това нещо, и имаше една камара студенти и наблюдатели, ми беше безплатно. Голям късмет извадих. Simple Smile

Тути, радвам се, че писа. Някоя нова торта? Как си в работата?

Елч, а твоето краче как е?

# 278
емили, мерси, че питаш. кракът се оправи, не ме боли вече. още не е паднала коричката и сега илюзията е, че нокътът ми е почти като преди, но като падне...каквото-такова, де. имало да става.

сега повече ме притеснява ухото, защото времето си тече, а аз съм си все така глуха въпреки че пия антибиотик и още 6 вида лекарства Sad започвам да се опитвам да свикна с мисълта, че ще загубя завинаги част от слуха си Sad

# 279
Добро утро, момичета!  Hug

Навън е пекнало едно чудесно слънчице, дворовете и градините са пълни с цъфнали игличини, нарциси, зюмбюли... толкова е красиво.

Елч, а от какво се получи това с ухото ти? Вярвам, че ще се оправи, нали все още пиеш лекарства. Стискам палци бързо да се оправиш, мила!!!

# 280
Емили, заради грипа, който изкарахме всички вкъщи. в момента грипът бил такъв, че удрял в ухото. веднага щом ме заболя (адски) отидох на лекар (че нали бързината е важна) и въпреки това стигна до нерва. увреден е и не чувам високите звуци, всички крясъци, викове ме дразнят, имам денонощно доста силно пищене в ухото и като цяло си недочувам с това ухо де. утре съм на последен контролен и би трябвало всичко да се е оправило, но уви, то си е там, няма грам промяна от началото на приема на лекарства Sad а това беше лечението с тежката артилерия Sad

# 281
  • Пазарджик
Eлч дано мине бързо това ухо и да няма никакви последици.И аз изкарах някакъв вирус януари с болки в ухото.Точно тогава летях за Англия и болката която изпитах при излетени и кацане беше адска.

Еми стискам палци да се нормализира и твоя хемоглобин  Hug  Praynig А иначе имам торта за правене тази седмица,но няма да е нищо особено.Двуетажна ,измазана с крем ,няколко кръгчета и панделка от фондан  Grinning
А на работата нещата нямат промяна,пак съм с обещание,че от този месец всичко със заплатата ми ще е наред.Силно се съмнявам,че ще е така.Хич не ми се ще да напускам,харесвам си работата,а и вече знам доста неща и се справям все по добре.

# 282
  • София
Здравейте, момичета!

Ние сме добре, Алекс слуша, но през нощта много се буди, а и става рано, та съм малко гроги. След долните два зъба му излезе горен кучешки, хахахах! Явно тия новите бебета са порода вампирчета!

Имам направление за кръв и урина за него, но не можем да му вземем урина, помня че и с Вики имах същите проблеми. Най много да му пусна само кръвни.

Вики ще имат тържество края на април, та учат стихчета, песнички... Иначе сега садят разни неща в саксийки и му е много интересно, били засадили краставици Гергана:)))

Елч, много неприятно това със слуха! Стискам палци бързо да се възстанови!

И аз имам бенки, които ги следя. За сега не мисля да ги махам, а и малко ме е шубе да ги пипам.

Зайка, кога ще си идвате? Как са сладурите?

Еми, Маринка какво избра да учи?

# 283
Елч, и аз имах преди проблеми с ухото и след 2 неуспешни лечения и антибиотик през устата стигнах да ми вливат антибиотик венозно и накрая се оправих. Дано скоро да намерите правилното лечение.

Аз съм си махала една бенка на кръста, но преди да се реша ходих при трима онкодерматолози. Сега като се замисля можеше и да не я махам, но пък тя беше на място, което постоянно се дразни от по-твърди материи.

# 284
а, аз възпалението май го преборих с антибиотика (поне засега, утре ще видим какво ще каже лекарят), проблемът е, че заедно с него вирусът е увредил и слуховия нерв и там вече нямам никакъв напредък в лечението Sad правиха ми и аудиограма и си показва, че един сериозен диапазон от високите звуци изобщо не го чувам с това ухо Sad

Общи условия

Активация на акаунт