Пролет наближава, януарче на 4 става! Януарчета 2011 Тема (55)

• 52 056
  • 610
  •   1
Отговори
# 285
Какче  Hug Маринка твърдо е решена за архитектура. Разбира се, ще пише и други специалности, но не иска и да чуе за друго. Като взема да и говоря, че си избира много трудно нещо, тя ме отрязва:"Не се опитвай да ме разубеждаваш"  Simple Smile Дай Боже да има късмет.

Елч, силно вярвам, че ще се възстановиш, егати гадните вируси... Hug

Прегръдки за всички, радвам се като пишете! Heart Eyes

# 286
Еми Hug Hug Моят хемоглобин е точно 120. И аз ще пия желязо.
Какче на 22 април се прибирам в БГ,на сватба съм на 25. Сама ще съм  Embarassed Ноу кидс ин дъ блок.
амнезия Как е Невена?  Heart Eyes

# 287
  • sofia
Ето ме и мен. Работя в голям холдинг, грижим се за притодата, рециклираме, имаме бази из Бг. Аз работя в централния офис, отговарям за стиковане работата между звената и базите, колите, застраховките и тн.
Много ми харесва и дано е все така, амин
Елч, излизате ли по разходки
Еми, аз заставам зад детето, нека да е каквото я влече
Зайка, как сте?

# 288
  • София
Люба, браво на теб! Имам отчайваща нужда от информация във вашата/нашата сфера! Ще съм благодарна ако кажеш повече! Аз се боря с едни договори по темата на кого да предаваме нашите отпадъци.

# 289
люба, не съм излизала от 2 седмици. едно, че количката е на ремонт и второ, че ми е бая некомфортно с това ухо, само се въртя да гледам, за да компенсирам нечуването, а и от много звуци навън ми е неприятно Sad ама другата седмица мисля да се престраша и да изляза. ако ще си остава така трябва да свиквам.

работата звучи много готино наистина. дано и колегите ти са яки

емили, като дойде време за изпитите да кажеш да стискаме палци! Simple Smile

# 290
Зайка  Hug какво ти предписаха? Нещо друго освен желязото?

Люба, супер звучи работата ти, все така да си доволна.

Елч, живот и здраве догодина ще са изпитите! Тогава ще свиркам да стискате палци обезателно.

Много е хубаво в отпуска....Ама са ми малко 3 дни.

# 291
Привет, момичета!  Hug

Елч, ама ужасно звучи това с ухото, направо страшно!  Shocked Какво ти казват докторите? Някакво второ мнение ли да потърсиш, не знам...  newsm78 Не може така от един грип да оглушееш, все трябва да има начин да се възстанови това, хем си реагирала още при първата болка. Стискам палци много! Как е на Нико дерматитът, не съм те питала? Отминаха ли тия зорове?

Люба, на добър час с работата! Дано ти харесва, ръководството и колегите да са точни! Аз май ще сменям работното поприще, че нещо не можем да се разберем с фирмата, само трябва да видим как ще се разделим цивилизовано, да няма крайности, но има още време, гледам да не се шашкам.

Какче, кураж в зъбопоникването и дано минат по-скоро безсънните нощи!  Hug

Гледам говорите за бенките - аз имам много по цялото тяло и също трябва да ги следя редовно, макар че скоро не съм ходила на контрола, а трябва. Ще взема да го организирам, че не е шега работа.  Confused

# 292
  • София
Привет!

Да се отчета, че още мътя Laughing

Люба, честита нова работа. Страхотно е, когато човек си я харесва.

Буби, успех и на теб. Намерила ли си нещо ново?

Елч
, пиши как си.

Да ви кажа за какво се ядосах - баба й завела Диана в Макдоналдс, яли картофи и сок от детското меню.  Може ли зорлем да заведеш 4-годишно там! Тя и без тва почти никаква полезна храна не опитва, а сега й харесало и естествено ще мрънка пак да се ходи. Не знам аз ли издребнявам, ама много се ядосах! Сега очаквам да й купят и оня ядящия се пластилин от рекламата!

Аз имам доста бенки и никога не съм ходила на лекар за тях, а май трябва. Но нали се гледа дали се променят, кървят и т.н. Уж си ги наблюдавам newsm78

Последна редакция: нд, 29 мар 2015, 21:33 от Мohita

# 293
  • sofia
Мохита, не се връзвай, искат да й угодят.
Кога се очаква?

Прекрасна седмица ви желая, позитивна и усмихната

# 294
Мохита, нищо не съм намерила, тепърва ще се оглеждам.  Rolling Eyes
Да ти кажа много ти влизам в положение, защото аз чистосърдечно ненавиждам Макдоналдс и смятам, че това не е реална храна.   ooooh! У нас за щастие никой не прекрачва там.  Whistling

# 295
Мохита, браво на теб! Вече си почти в 37 седмица Simple Smile)

Не се връзвай. И нашите са водили Калоян в Макдоналдс. До сега не ми е мрънкал, че иска пак там.

Аз днес съм и с тримата и за капак съм болна  Crazy

# 296
Аз днес съм и с тримата и за капак съм болна  Crazy
Хихи весело е!  Hug Бързо да се оправяш!

Люба Супер за работата!  Hug Hug
Елч Дай отчет за ухото, какво ти казаха?
Мохита Споко, аз пък много се дразня на свекър ми като оставях Калин за 1 седмица на село при тях, винаги ми го връщаха с яко разтройство, щото видеш ли имало домашни малинки, ма той много обичал и айде да го бухаме с немити малинки, било по полезно да са мръснички  Mr. Green

# 297
хаха, мама зайка, свекър ти разцепи мрака Simple Smile))

мохита, браво, ти си герой! направо супер, че го добута дотук с двуплодна бременност! айде още малко и ще ни зарадваш! Simple Smile

иначе при мен най-после има добри новини - имам леко подобрение на слуха, което е обнадеждаващо, че за останалите 2 седмици на лекарство може да се подобри още.

# 298
Люба, честита нова работа.

Кали редовно си хапва от градината когато е при баба си в Плевен. Но там е другата крайност, всичко се мие и премива, даже често и със сапун, баща ми два чифта очила слага  Mr. Green

Да ви се похваля, при нас вече мога да плащам градината през интернет. Много съм доволна.
И друго, утре пращам каката в Плевен за ваканцията, а в края на седмицата Кали заминава за Харманли за 1 месец. newsm44

Хубава вечер!

# 299
мацки, пуснахме изследванията на Дара днес. кръвна картина, урина и цялат аменделеева таблица. само кръвната захар ще псунем допълнително, че тя като никога реши да закуси днес.

та, хемоглобинът й е 124 и на мен ми изглежда ок. референтните стойности са 111-131 за нейната възраст. желязото й е малко ниско като че ли, към долната граница и това е, всичко останало е в норма. ще говоря тези дни и с педиатъра да видим какво ще правим оттук нататък. дано да няма по-кофти предположения.

Общи условия

Активация на акаунт