Пролет наближава, януарче на 4 става! Януарчета 2011 Тема (55)

• 52 057
  • 610
  •   1
Отговори
# 300
Елч, много се радвам за подобрението при теб. На Дара хемоглобина е много добре.  Hug

Пепита, с ТМ ще карате меден месец.  Heart Eyes

адис, как сте?

Момичета, дайте някоя ненатоварваща книжка?

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 21:11 от Emilly1212

# 301
  • София
Амнезия, как си? Оцеля ли с тримата?Simple Smile Аз с едно съм луднала тези дни, освен че не спи и мноооого мрънка, а това хич не е типично за него!

Елч, браво за добрите резултати и твойте и на Дарчето!

Пепита, ще умреш от скука без децата, хахаха!

Мохита, браво на теб! Герой си! Стискам палци и чакам новини!

Люба, радвам се, че разказваш вече за фирмата от 1 лице, явно наистина се чувстваш добре!

# 302
Мохита , ти наистина излезе мама от желязо, рядко съм чувала мама на близначета да докара тези седмици, хем колко пъти си полежа болнично. Направо медал ти връчваме и чакаме добрата вест, всичко да мине по вода!  Hug

Елч, всичко звучи съвсем в норма на Дара. Надявам се и док да каже същото.  Peace

Пепита, това с плащането на градината онлайн е безценно! При нас няма такъв вариант, да не говорим, че извънкласните дейности и членския внос на настоятелството са разцепени да се плащат на отделни места, което е супер неудобно, но на фона на това колко съм доволна от градината като цяло, това да им е.
Наистина ще ти доскучее без деца.  Mr. Green

Емили, аз съм се забила в любимата ми литературна тематика в последните години - биографии и пътеписи. Ей това мога да го чета безкрай, въображението ми няма спирка, представям си всичко, сякаш на живо и тъй като в повечето случаи сюжетът е много лежерен, определено адски разтоварвам. Последно четох Перуански, Африкански и Светогорски записки на Хайтов, както и двете книги от поредицата на Майкъл Палин - 80 дни около света и По стъпките на Хемингуей. На мен ми харесаха много, но много зависи дали си падаш по такива четива. Peace

Иначе ние можем да се отчетем с един брой стомашен вирус и като казвам "ние" не си мислете, че още ме гони оня лаф с бебешките истории "ние ядем, спим, акаме" и прочие, ами просто и аз бях в групата на повръщащите.  Mr. Green Интересното е, че преди няколко дни Зоринка се размрънка, че я боли коремчето, но ту я болеше, ту не я болеше и накрая реших, че ме пързаля нещо. Така мина и замина. И вчера сутринта като станах, яко драйф, а следобеда и Митето се отчете. Тогава се светнах, че това нейното преди 2 дена не е било фарс, но интересното е, че освен мимолетните болежки, при нея всичко мина незабелязано. На Митето кризата му беше 4-5 часа, докато аз бях като газена от влак през целия ден, направо едвам кретах. Важното е, че днес сме пушки вече!  Whistling

# 303
буби, това е класика - децата го изкарват на крак, а ние се тръшваме Simple Smile а ужким трябва да е обратното Simple Smile
готиното на тези вируси е, че минават бързо..слава Богу!

какче, зъби ли ви тормозят?

емили, аз нали съм по историческите любовни романчета сега съм намерила две нови за мен авторки и чета като главозамаяна Simple Smile едната е Джудит Макнот, а другата Тереза Медейрос. отдавна не бях чела толкова увлекателни любовни романи, все са от онези безсмислените тъпотийки, а тези са така по-диманични, че имат и елемент на изненада в тях. препоръчвам определено.

# 304
  • София
Мохита, ти си герой. Чакаме добрата новина скоро.
На мен ми идва в повече работата напоследък и нямам сили да захвана книга. Последно четох "100 годишния старец, който скочи през прозореца" - много ми я хвалеха, разтоварваща е, но аз очаквах повече.
Исках другата седмица да ходим с децата в Русе при свекър ми, но не ми дадоха отпуска отново! Просто нямам думи, само се ядосвам.
Каката след болницата заради ангината миналия месец е отново с ангина и пие АБ.

# 305
Аз се оправих за един ден. по-скоро за една вечер, след като ММ се прибра и пое децата в свои ръце  Mr. Green Аз нямам време за книги хич. Последната, която четох е  Планината Грей на Джон Гришам. Бързо се чете. Нямам време да пиша много, че и тримата са вкъщи. Надявам се Калоян след празниците да е пак на градина, че ларингитът премина към гърдите и сега пие антибиотик, но вече определено е по-добре с кашлицата. Утре сме на контролен преглед.

# 306
Благодаря ви за споделените книжки, момичета!  Hug Ще си избера със сигурност нещо. Не че имам време, но скоро се замислих, че съм се отдала само на детегледане, готвене, чистене, гладене и тем подобни, а не намирам време за любими неща. Та съм решила, че и аз съм човек и ще намирам време и за любимите ми занимания.

Мохита, наистина си герой! Hug Стискам палци за леко раждане, като му дойде времето.

При мен са пак едни яки офанзиви в работата, егати напрежението е...

# 307
Такаа, вече сме без деца  newsm68 Със сигурност, ще ми липсват, но голямата ще се прибере след седмица.
Буби, какъв е този членски внос? със сигурнос електронното плащане е адски удобно, напр. таксите в градината излизат най-рано на 02. и то ако не са почивни дни, а в системата на 01. можеш да си платиш таксата. За съжаление и при нас извънкласните занимания се плащат на место, но те не са част от системата на общината и за това е така. В Бургас кандидатстването за детска ясла, градина и за първи клас е електронно. Въобще общината ни върви напред  Simple Smile

Хубав уйкенд, момичета!

# 308
  • sofia
И ние сме при свеки да оставим Лия, Ира е на вилата с нашите и другата седмица имам 3 работни дни, защото заминаваме ( подаръка за рождения ми ден)

# 309
Пепита, членският внос е за членове на родителското настоятелство. Членуването е по желание на родителите. Преди няколко години родители са го основали и с таксата подпомагаме общите текущи нужди на детската градина. Намирам инициативата за много хубава.  Flutter

Люба, хубаво изкарване на рождения ден, желая ви хубаво време с много слънце и без вятър!  Hug

И аз съм сама до утре вечер, мъжът за риба, децата при свекитата, клатя краката.  Crazy

# 310
  • sofia
Леле Буби, това не ми се е случвало от 7години Simple Smile
Възползвай се

# 311
Значи, да ви се оплача, снощи тъкмо си сипвам чаша хубаво вино и сядам да гледам "Усещане за жена" и баааам, спира токът!  Shocked  ooooh!
40 минути ги чаках тия момци от ЕВН да пуснат светлото и викам, ма все нещо трябва да има, не може току така да изгледам аз на спокойствие един филм...  ooooh! ooooh!

# 312
Люба, приятно изкарване! Къде отивате, че съм пропуснала?  Hug

Буби, дано все пак си изгледала филма! Хубаво е понякога човек да разпусне и да бъде сам.

Елч, днес ли празнува имен ден ТМ? Ако е днес-да е жив и здрав, да му носи много късмет името му.

На мен снощи нещо ми беше много скапано, заспах в 20,15 ч. Днес ме оставиха и на обед да поспя и живнах. Явно много умора ми се е събрала, съчетана с постоянното напрежение в работата.

# 313
  • sofia
Честит празник на всички цветя, прекрасни.

Бубиии, гадост.
И ние при свеки починахме добре. Спахме на воля и след малко тръгваме за София.
Еми, имаше промоция на круиз от Канарските острови, Португалия, Испания, Франция и ни оставя в Италия. Ще пътуваме с още 2 семейства и ще е весело. Също разбрах ще има поне още 3 бг двойки Simple Smile.

# 314
Честит празник!  Hug

Люба, чудесно звучи пътешествието. Незабравимо изкарване!

Момичета, сънувате ли кошмари? Как приемате лошите сънища?

Общи условия

Активация на акаунт