Случи ми се нещо странно XII

• 161 750
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
★★★amore★★★, а да ви е звънял звънеца на входната врата и като идеш да няма никой?

Да, но това не ме изненадва, защото всеки може да си направи шега. Защо?
Нямам слухови халюцинации, ако имаш това впредвид.

Хех, нямам предвид слухови халюцинаци  Laughing. Мисля, че някъде в предните теми го бяха обсъждали това с включването на електроуреди, лампи, пускане на казанчета и събаряне на предмети. Тогава и някой спомена за звъненето на звънеца и липсата на звънящ. Та се зачетох ... бая страхотии намерих  Rolling Eyes Та не е целта да се стряскаме, но е добре да направиш водосвет и нещо като курбан /риба например/ за здраве на всички от къщата и за къщата.

И тъй като си мисля, че вече съм те стреснала ще трябва да бъда по-подробна. Историята разказана тук бе, че когато лоша енергия се навърта около къщата се случва всичко това. Бяха разказани случки как са минали семейства през това и при някой се бяха случили сериозни инциденти, а други казаха, че нищо не е последвало. Затова си мисля, че не е нужно да се изпада в паника, но и все пак аз не бих оставила просто нещата без да се опитам да направя нещичко.

# 511
При шизофрения трябва да има цял букет от симптоми, най-важните от които са параноята и наличието на налудности. А доколкото разбрах ти нямаш мания за преследване, нито дезорганизирано поведение, а гласовете не са заплашителни, не споделяш и за налудности. Шизофрения само с чуване на гласове - е те такова животно нема - по-скоро е вероятно да има шизофрения само със налудности, халюцинациите са далеч по-редки (10%)
Точно така. Кофтито е, ако гласовете ти говорят, което не е случая на Лъст.
И нещо по темата:
Човек отива на преглед при психиатър.
- А чувате ли гласове?
- (Кажи му "Не", кажи му "Не")
- Не, докторе!
 Laughing

Riario и как изчезват за 2 секунди? Thinking

# 512
  • София
Хахаха, този виц си го бива!  Joy
Познавах момиче с шизофрения на времето. Беше страшна гледка. Стои срещу теб, виждаш, че е тук, но си с ясното усещане, че това момиче всъщност е на някакво съвсем различно място и контактува със съвсем други "хора", а не с теб и останалите около масата. само като погледнеш в очите й и веднага разбираш, че нещо не е наред. Оправи се момичето, но с много лекарства, които й докараха някакви здравословни проблеми. Сега не знам как е, защото изгубих контакт с родителите й много отдавна. В нейния случай определено гласовете й говореха, тя също им отговаряше, беше си там с тях и съществуваше само физически в нашия свят.

# 513
Към дамите с качулати посетители. Това не са игри на въображението ви, нито състояние на полусън, въпреки че често тези сенки се виждат при т.н. сънна парализа. Наричат се по много начини, не съм сигурна за най-вярното им название, но качулати или монаси са сред най-разпространените. При желание може да откриете не малко инфо в нета, темата за тях е спрягана в не малко форуми. Тези същества са рептили на ниско духовно ниво, хранещи се със страха ни и изучаващи ни, но не бих казала опасни. Ако ви се случи да ги срещнете от близо кажете си на ум нещо от рода на "Аз служа на господ" и те ще изчезнат.

# 514
Рептилите не бяха ли влечугоподобни хора? Shocked

# 515
  • Gotham City
Рептилите не бяха ли влечугоподобни хора? Shocked

Рептилите са измислица на една солидна група изтряскали хора.
Идват от друга планета

Относно гласовете и аз чувам, то е малко трудно да се опише, сякаш не го чувам като шепот, а нормален си тон, но не мога да отделя конкретни думи. Един път чух писък, един път името си, но това беше единственото, което можах да чуя, всичко друго е някак неразбираемо. На мен ми се случва, когато сме си легнали и се мъча да заспя без филм или книга, адски ми е трудно.
Не му придавам важност откровено казано

# 516
Към дамите с качулати посетители. Това не са игри на въображението ви, нито състояние на полусън, въпреки че често тези сенки се виждат при т.н. сънна парализа. Наричат се по много начини, не съм сигурна за най-вярното им название, но качулати или монаси са сред най-разпространените. При желание може да откриете не малко инфо в нета, темата за тях е спрягана в не малко форуми. Тези същества са рептили на ниско духовно ниво, хранещи се със страха ни и изучаващи ни, но не бих казала опасни. Ако ви се случи да ги срещнете от близо кажете си на ум нещо от рода на "Аз служа на господ" и те ще изчезнат.

Ето, загадката е решена!   ura
Давайте следващата!

# 517
Преди около 2 месеца, в рамките на една седмица се случиха доста странни неща, едно след друго.
1/ Сутринта ще правя десерт на детето. Сложих прясно мляко в тенджерата на котлона и го пуснах. Ще сипвам разтворения прах от нишестето във вече започващото да кипи мляко, но още при първите капки млякото от тенджерата изкипя като гейзер - цялата печка беше в мляко, по пода, по мен. Интересното в случая беше, че изкипялото мляко беше студено! Така и не разбрах как стана това, но дано повече да не се случва.
2/ В апартамента над нас никой не живее, но е купен. Така че няма кой да влиза там, т.е. няма огледи или нещо подобно. Имаме котка. В този ден /това се случва следобеда след изкипяването на млякото/ поне около час гледа към тавана, мяука настойчиво, чудеше се откъде да се качи на горните кухненски шкафчета. Ядосано махаше с опашка, дори настръхна няколко пъти. Гледаше в тренчено нагоре в продължение на час, докато изгуби интерес. newsm78 Качих се до апартамента,почуках на вратата - еми,наистина нямаше никого.
3/ На следващия ден, мъжът ми е на работа,детето току-що заспа. Звъни се на вратата,но миех чаша - забавих се. Отидох и нямаше никого. Реших,че съм се забавила прекалено много и просто човекът си е тръгнал. Обаче в продължение на 20 минути се звънна още 6 пъти,единият от които бях до звънеца. Няма как да е прихванал друга честота, т.к. във входа живеем едва 5 семейства,като никой няма звънец. Махнах батерията и така и не я сложих повече.
4/ Докато мъжът ми работеше дълги смени, се връщаше около 24 ч. Винаги го чаках. Забелязах, че няколко дни по ред по едно и също време асансьорът се движи и спира на нашия етаж. Нито се отваряше вратата,нито лампата се святкаше. Няма как някой да го е викнал, само ние сме на етажа. Заключихме етажната врата и асансьорът спря сам да идва.  newsm78

# 518
Идват от друга планета
За съжаление маса хора имат такова невежо и подигравателно отношение към темата за съществуването на извънземен разум и почвам да си мисля, че човечеството заслужава да си остане все така непросветено. После защо правителствата не разсекретявали това и онова ...

Благодаря на Raven_ за компетентното мнение, въпреки че едва ли ще бъде разбрана. Simple Smile

# 519
Какъв е смисълът да се говори с недомлъвки? Ако аз знаех нещо бих помогнала, обяснявайки по-подробно, а не само това са рептили, хранят се със страх и това е. Проверих какво са рептилите, еми влечугоподобни хора пише. Е как влечугоподобен човек ще изчезне за 2 секунди?!? И защо, казвайки "Аз служа на Господ", ги гони? Thinking

# 520
Аз съм абсолютен неверник що се отнася до всякакви странности.За мен всичко е във силното ни въображение Simple Smile
Единственото, което ми се стори странно беше, когато майка ми почина. Когато измихме тялото и, изведнъж на лицето и цъфна доволна усмивка. Хем доволна, хем зловеща...
3 дни след смъртта и, усетих ухание на цветя до себе си, но тъй като съм прагматичен човек, помислих, че може да идва от кутията прах за пране. Същият ден, телевизорът се включи ненадейно на програма никаква(не тази, на която се включва като го включим)...виждаха се само звездички. Тъй като съм прагматичен човек, реших, че нещо с тока не е наред Simple Smile

Относно некви рептили и простотии, мога само да припадна....от смях Laughing

# 521
Идват от друга планета
За съжаление маса хора имат такова невежо и подигравателно отношение към темата за съществуването на извънземен разум и почвам да си мисля, че човечеството заслужава да си остане все така непросветено. После защо правителствата не разсекретявали това и онова ...

Благодаря на Raven_ за компетентното мнение, въпреки че едва ли ще бъде разбрана. Simple Smile
Не се притеснявайте от тъмните качулати фигури, най-вероятно са обикновени рептили. Съжителстват с хората от столетия и обичат да ги навестяват нощем.

Аз пък се обзалагам, че тук най-шизофренично се опитваш да си прокараш дивотиите с няколко акаунта Mr. Green Няма смисъл да питам защо  Mr. Green

# 522
До дамата с гласовете- може би имаш по- развит слух. Точно така се чуват съседски разговори- чуваш ги,  ама не можеш да различиш какво точно си говорят. Случвало ми се е много пъти. Имам и приятелка, която е ощетена откъм зрение, но има завиден слух. Стряска се като животинка от шум през няколко преки. Спокойно, не е шизофрения.

# 523
При нас също се беше случило това със звъненето на звънеца на входната врата. Оказа се , че е някакво късо съединение и затова звъни, когато си иска. Относно асансьора - във входа сме с два и често някой се поврежда. Единият най-редовно се "разхожда" между етажите - примерно повикан е от 1-я, но той спира само до 4-я или пък от никъде не е повикан, но се движи и спира където си иска.
Виж, това за котката е стряскащо Shocked.

# 524
Не знам какво сте коментирали за котките по-назад, но ще ви кажа следното:
който иска да се отърве от духове и всякакви твари, нямащи място в този свят, да си вземе котка!
Котката пречиства от лоша енергия и не допуска никакви духове, призраци и прочие гадини....Страхуват се от нея, неизвестно защо...
А тя ги вижда много ясно...когато я видите неадекватно да гони нещо невидимо за никого, тя преследва точно духове, призраци и всякакви създания, невидими за нас, видими само за нейният взор...Казват, че половината от нейната душа е нейде в отвъдното, другата половина- тук. Затова се препоръчва във всеки дом да има по една вълшебница, която ще ни спасява от злото и ще ни носи късмет Simple Smile Където има котка - демон или каквато и да е зла сила, не може да припари по никакъв начин...Ненапразно е била обожествявана от древните Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 сеп 2015, 07:08 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт