Случи ми се нещо странно XII

• 161 752
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте от мен. Постът ми сигурно ще стане дългичък, но искам да ви разкажа това, което се случваше с мен в продължение на години.
  Бях на около 13 години. Живеехме в къща и с мамито ми спяхме в една стая на ъглови легла. Моето легло беше под единия прозорец и гледаше срещу другия. Нея нощ не можех да заспя, въртях се в леглото и се ядосвах, че съм на училище, а няма да съм се наспала. По едно време точно срещу прозореца видях ярка светлина, примигващи шарени светлинки. Беше летяща чиния. В следващия момент до мен застанаха две фигури в сиви облекла, косите им бяха светли и с ленти на главите. Едната фигура ми каза "Сега започваме", след което аз се парализирах и не можех да мръдна, а през мен минаваше все едно някаква енергия. Чувах шум подобен на тоя като се реже метал и хвърчаха такива искри. Все едно бях батерия включена за зареждане. Сърцето ми щеше да изскочи. Когато това свърши, скочих от леглото и погледнах мамито, но тя си спеше сладко. Странното е, че всеки месец на същата дата в продължение на година и нещо, през нощта ми се случваше същото зареждане, по време на което виждах ужасни неща. Изместихме се в апартамент, там нещата се пооправиха, но котарака ни като влезеше в моята стая пощуряваше. Козината му настръхваше, съскаше срещу единия ъгъл. Там вече започнах с автоматично писане и това нещо ми се представи. каза ми, че ще мога да лекувам хроми хор ( не я знаех тази дума, майка ми разясни какво значи). Вече не се плашех чак така и една вечер преди да си легна казах "Ако си тук направи нещо да разбера". Угасих и след малко се чу звук като от пръсване на крушка и светлина като посипала се заря. Отидох при нашите да питам дали не се е пръснала крушка, не беше - бях вече на 15. След това отново се преместихме. Вече като студентка отново понякога ми се случваха такива срещи нощем. Бях вече на 26, тъкмо бях тръгнала с един. Та през нощта "сънувам", че вървя по една уличка в града ми. На един паркинг спрял бял микробус, задната врата се отваря и аз влизам вътре. Там 3 много бели фигури, толкова ярки, чак очите заболяват да ги гледаш. Аз им казвам да ме оставят на мира, че вече си имам сериозен приятел. Събудих се цялата пареща, сърцето ми думка в гърлото. С този човек се разделихме и след него срещнах сегашния си съпруг. Вече бях на 27.Купихме апартамент, заживяхме си отделно. Бях бременна някъде последните 3 месеца, когато една нощ усещам как котето ни съска настръхнало. Поглеждам към врата на стаята и виждам една черна висока фигура, но не като тази от предната снимка. Имаше шапка като на отчетата, май католиците, висока една. Веднага събудих мъжо, но вече нямаше нищо. След това, бях вече родила и малката беше на около 6 месеца. Една вечер си седя в кухнята и си мисля за мамито, беше починала предната година, когато усетих ужасен студ и полъх. Скочих и бързо отидох в спалнята при беба, тя си беше спокойна. Тръгнах да дръпна пердетата да виждам тъмното навън и на прозореца на терасата от към кухнята видях нещо като джудже ( не го огледах добре), което се кривеше и хилеше ужасно. Дръпнах пердето, с беба до мен на леглото, не мръднах докато не се прибра мъжът ми. Имам един приятел, който се занимава с такива неща, звъннах му и той някак си оправя нещата, когато са зле. Последните ми случаи са когато бях се разболяла, но все още нямах поставена диагноза. Отново "сънувам", че съм на операционна маса, около мен хора в зелени дрехи ме гледат и единия казва "Да, това е множествена склероза", след време същите тези ми казаха по същия начин, че имам проблеми с бъбреците, а последното беше преди няколко нощи, пак диагноза някаква, но не я запомних. Няколко години след съня за множествената склероза ми поставиха диагнозата, с бъбреците също не съм наред. Сега аз съм вече на 40, дъщеря ми е на почти 10 години, от време на време има странни сънища, моля се да не минава по същия път като мен. Мисля си, че ако не беше по този насилствен начин присъствието им, нещата можеха да тръгнат в друга посока. Все пак какво по-хубаво от това да даваш здраве на хората?

# 526
Аз малко не разбрах тези неща сънувала ли си ги? И как така на 27 си била бременна, сега си на 40, а детето на почти 10?

# 527
Аз малко не разбрах тези неща сънувала ли си ги? И как така на 27 си била бременна, сега си на 40, а детето на почти 10?

На 27 се омъжих, бременна бях на 30, не съм се изказала точно. Не знам сънувала ли съм ги, предполагам, че е било състоянието, което описват като сънна парализа. Бях в полузаспало състояние.

# 528
Teya75, а сега идват ли още тези извънземни? Те дали биха могли да ти помогнат за заболяването?
Пишеш, че можеш да лекуваш слепи, а излекувала ли си някого?  Пишеш ли още автоматично?
Тъно е, че си се чувствала така незащитена в детска възраст. Родителите ти знаеха ли?

# 529
 С господина не делим едно тяло Grinning и за себе си мога да гарантирам, че нямам психически отклонения. Всеки може да напише 2-3 думи в гугъл и да прочете сам нещо за сенките, за да реши за себе си колко от информацията би възприел за вярна.
 Относно питането на една жена,защо обръщението към Господ помага - тези същества се хранят със страха ни и негативните емоции. За вярващите обръщението към Бога ги изпълва със спокойствие и сила,каквито ви трябват точно в този момент. Фразата която ще използвате не е от значение, важното е да предизвиква увереност и спокийствие у вас, т.е. обратното на страх.
 Не ви ангажирам с мнението си и ви моля да не се чувствате длъжни да ми споделяте вашето по отношение на шизофреници, психиатрии и подобни Simple Smile

# 530
Дорис, не съм писала, че мога да лекувам слепи хора. Писах хроми, т.е. болни. Облекчавала съм главоболи и болки в бъбреците на познати, но тогава бях на 14-15. Беше ме страх и все още ме е страх, защото това чувство на батерийка е ужасно. Родителите ми знаеха, но не бяха притеснени, поне не са показвали притеснение. Слава Богу, от няколко години ги няма тия неща Simple Smile От време на време пиша, когато има нещо важно за питане. Например преди диагностицирането ми от лекар, а не от тях, вече имах съмнения, че се касае за МС и бях питала и ми отговори, че е това. По-късно беше и сънят с хората в зелено, които казаха Да, това е МС. Повече не ми беше нужно. Отново питах 2012, когато се очакваше краят на света, отговорът беше, че на физическо ниво няма да се случи нищо и само някои хора ще усетят промяна в съзнанието и мисленето си. Въпреки всичко си се притеснявах до вечерта на 21.12 Simple SmileПонякога се майтапи, дава грешни отговори, но също за него времето явно е нещо непонятно, защото като питам за точно определен интервал не дава точен отговор. Приятелят ни, който се занимава с такива неща ми беше казал, че в началото, ако не бяха започнали така насила, е нямало да се развият така нещата. Не знам как, но след неговата намеса нещата се укротиха и станаха по-приемливи.

# 531
Темата щеше да е много интересна, ако пред 5 поста не се появяваше някой да прати хората на психиатър. Аз имам наистина странни неща за споделяне, но няма да ги разкажа заради разните загрижени за психическото ми здраве индивиди. Предполагам, че и други хора не желаят да споделят по същата причина и темата се обезсмисля. Вариант е да пишем анонимно в темата.

Дръж си ги за теб, няма нужда! Stop
Не е вариант анонимността. На кого му е припарило пък чак толкова да се разтоварва точно тук?
Как пък реши, че няма нужда?!?

Teya75, радвам се, че сподели и се надявам да ти е станало по-леко. Нямала съм такива преживявания и не знам какво друго да ти кажа. Разбирам, че контактуваш с извънземно, така ли?

Raven_ , мерси за отговора, така вече има логика.

Spiritlight, ако се чувстваш по-комфортно сподели, като анонимен.

Темата е за споделяне на странни случки и е добре всички да се въздържат от поставянето на диагнози.

# 532
Предполагам, че е извънземно. Забравих да кажа, че преди години имахме в града клуб, в който се събираха хора със странни случки и интересуващи се от такива неща, нещо си за психотроника беше. Та на една от сбирките идва Тома Томов (май така се казваше) и още някой(не помня името), замерваха биополетата ни. Казаха ми, че имам доста силно такова.

# 533
Тея 75, напиши ако обичаш ясно и в прав текст, че не можеш да лекуваш нищо по-тежко от обикновено главоболие или друго леко неразположение, които се лекуват и с масаж. Ако има поне малка доза истина в това, което пишеш, сигурно знаеш кой и при какви обстоятелства може да лекува тежките случаи като твоя. Защото излекувани чудодейно от всякакви болести има. Но това не си ти, нито който и да е като теб. Разни, дето твърдят, че могат да лекуват всичко, се възползват от чуждото отчаяние, а това е грозно. Бъди коректна, моля!
Знам, че темата е за странни паранормални неща, така е замислена. Но я чета твърде отдавна и виждам, че никой не споделя такива случки, защото го нападат веднага. Не знам дали новопоявилата се иска да се разтовари или да събере наивници, и затова реагирам и за двата случая.

# 534
Тея 75, напиши ако обичаш ясно и в прав текст, че не можеш да лекуваш нищо по-тежко от обикновено главоболие или друго леко неразположение, които се лекуват и с масаж. Ако има поне малка доза истина в това, което пишеш, сигурно знаеш кой и при какви обстоятелства може да лекува тежките случаи като твоя. Защото излекувани чудодейно от всякакви болести има. Но това не си ти, нито който и да е като теб. Разни, дето твърдят, че могат да лекуват всичко, се възползват от чуждото отчаяние, а това е грозно. Бъди коректна, моля!
Знам, че темата е за странни паранормални неща, така е замислена. Но я чета твърде отдавна и виждам, че никой не споделя такива случки, защото го нападат веднага. Не знам дали новопоявилата се иска да се разтовари или да събере наивници, и затова реагирам и за двата случая.

Пишеш глупости и не четеш преди това, много грозно и лошо. Не съм писала, че лекувам, а че когато бях на 13-15 години съм опитвала. Би било хубаво да мога, но не би. Нито съм питала, нито ми се иска тия неща да се появят отново. Само описах това, което ми се случваше в един доста продължителен период.

Дорис, както съм казала и по-горе, не искам да това да започва отново. Радвам се, че спря. А за лекуването на болести - аз самата съм ходила при екстрасенси и съм наясно, че тия неща не се получават. За МС-а ми, засега се държи добре и разчитам на организма си да се справя. Ако се влоши - има си традиционна медицина, която уж поддържа нещата.

# 535
  • София
Само уж ги поддържа, нищо не могат да направят, единствено да го позабавят малко... Личен опит. Извинете за отклонението.
Да разкажа нещо, което ми се случи, докато бях малка, т.е. е напълно възможно детското ми съзнание да е преиначило нещата, но за мен си остава странно. Живеехме на 8ми последен етаж. Бях си легнала, навън беше тъмно, погледнах през прозореца, а там в долния ляв ъгъл имаше някакво страшно лице. Тогава го оприличих на хилещ се насреща ми дявол и веднага се скрих под одеалото. Изключвам възможността това да е било човек, тогава остават 2 варианта - или съм видяла някакво същество, което умее да лети или да се катери; или ми се е привидяло.

# 536

Пишеш глупости и не четеш преди това, много грозно и лошо. Не съм писала, че лекувам, а че когато бях на 13-15 години съм опитвала. Би било хубаво да мога, но не би. Нито съм питала, нито ми се иска тия неща да се появят отново. Само описах това, което ми се случваше в един доста продължителен период.

Нищо грозно няма. И аз съм с нелечимо автоимунно, което завършва летално. Когато се разболях и в отчаянието си потърсих възможност за спасение в алтернативно лечение, защото традиционното не помагаше, изпълзяха всякакви самозванци с обещания да сътворят чудо за мен. Затова съм особено чувствителна към такива теми и поисках да напишеш в прав текст, че не можеш да лекуваш, защото прочетох в първия ти пост
Цитат
каза ми, че ще мога да лекувам хроми хор
Ти не можеш да лекуваш болни. Знам го без да съм те видяла изобщо. Никой не може. Така че недей да ми се репчиш, че пиша глупости! Няма да допусна някой да заблуждава отчаяно болните.  Naughty Поисках да бъдеш коректна и се отнесох спокойно и културно с теб. Ще сменя рязко тона, ако се наложи.

# 537
Какво значи автоматино писане? И МС какво е?

# 538
Какво значи автоматино писане? И МС какво е?
Автоматично писане- пишеш под чужда диктовка в състояние на нещо като транс
МС- множествена склероза, тежко и нелечимо автоимунно заболяване

# 539
  • София
Аз като малка много исках да "прихвана" автоматично писане, но все не се получаваше.
А като ходех на село при баба ми винаги в полусънено състояние (точно преди събуждане) решавах умопомрачителни физични и механични закони Simple Smile Не помня обаче преди или след като влязох в ТУ.

Общи условия

Активация на акаунт