Случи ми се нещо странно XII

• 161 807
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
      Просто ми се струва, че трябва повече да се замислиш за това, какво чудо е човешкият мозък. Много малко се знае още по въпроса, но потърси материали в нета - филми, книги.  Ще се шашнеш, колко "страшни и необясними" неща всъщност идват от главите ни. (И не говоря за психични отклонения)
    Това се отнася и за доста други случаи в темата. Мир!

Абсолютно подкрепям на 100%  Peace
Не случайно до сега няма снимка на свръхестествено същество или неоспорими доказателства за съществуването на задгробен живот, паралелни светове и т.н. Всяко преживяване е субективно и ако не е само в главата на преживяващия го, то може да бъде обяснено с други природни феномени.

За да не спамя само, ще кажа, че когато почина съседа ни (бяхме врата до врата), започнаха странни неща да се случват в продължение на няколко дни. Звънецът звънеше, а нямаше никой на вратата, ТВ се включваше и изключваше сам, крушките гърмяха, като ги включиш. Поединично и друг път са се случвали и не съм го приемала за странно. Странното тук беше, че се случваха едно след друго за кратък период от време. Приех го за случайно съвпадение. Все пак понякога най-простото решение е най-вярно  Peace

# 541
не само има снимки, а даже и клипчета в ютуб, доколкото са истински е друг въпрос
всеки се съмнява, но и допуска възможността да са Simple Smile

# 542
Скрит текст:
Тея 75, напиши ако обичаш ясно и в прав текст, че не можеш да лекуваш нищо по-тежко от обикновено главоболие или друго леко неразположение, които се лекуват и с масаж. Ако има поне малка доза истина в това, което пишеш, сигурно знаеш кой и при какви обстоятелства може да лекува тежките случаи като твоя. Защото излекувани чудодейно от всякакви болести има. Но това не си ти, нито който и да е като теб. Разни, дето твърдят, че могат да лекуват всичко, се възползват от чуждото отчаяние, а това е грозно. Бъди коректна, моля!
Знам, че темата е за странни паранормални неща, така е замислена. Но я чета твърде отдавна и виждам, че никой не споделя такива случки, защото го нападат веднага. Не знам дали новопоявилата се иска да се разтовари или да събере наивници, и затова реагирам и за двата случая.

Пишеш глупости и не четеш преди това, много грозно и лошо. Не съм писала, че лекувам, а че когато бях на 13-15 години съм опитвала. Би било хубаво да мога, но не би. Нито съм питала, нито ми се иска тия неща да се появят отново. Само описах това, което ми се случваше в един доста продължителен период.

Нищо грозно няма. И аз съм с нелечимо автоимунно, което завършва летално. Когато се разболях и в отчаянието си потърсих възможност за спасение в алтернативно лечение, защото традиционното не помагаше, изпълзяха всякакви самозванци с обещания да сътворят чудо за мен. Затова съм особено чувствителна към такива теми и поисках да напишеш в прав текст, че не можеш да лекуваш, защото прочетох в първия ти пост
Цитат
каза ми, че ще мога да лекувам хроми хор
Ти не можеш да лекуваш болни. Знам го без да съм те видяла изобщо. Никой не може. Така че недей да ми се репчиш, че пиша глупости! Няма да допусна някой да заблуждава отчаяно болните.  Naughty Поисках да бъдеш коректна и се отнесох спокойно и културно с теб. Ще сменя рязко тона, ако се наложи.

Ън, защо не оставиш жената на мира? Не е казвала, че може да лекува болни и не е предлагала никому лечение! Това, че си попадала на разни самозванци не означава, че няма хора, които могат да лекуват с алтернативни методи! При мен пък алтернативната медицина спря развитието на заболяване, пред което традиционната медицина вдига рамене. На контролния преглед при мен се събра екипът на цялата клиника да разгледа старите епикризи и с очите си да видят какво е положението в момента. Не разбирам защо се хвана с тази жена и историята й и с какво ти попречи толкова. Не е искала никого да лекува, дори самата тя е със сериозна диагноза, какъв ти е проблемът?

# 543
Ън, наистина ме разсмиваш вече. Цитата, който си пуснала е "Каза ми, че ще мога да лекувам", а това не същото като "Мога да лекувам", нали?  Къде, моля, прочете, че лекувам? Аз ако можех тук ли щях да пиша, щях да излекувам първо мамито си, което си замина от рак, щях да излекувам майка ми, която е с инсулт и баща ми, който е със запушване на кръвоносните съдове. Замисли се, с теб ли щях да се захвана? Това, че не си случила на екстрасенс е, защото такива НЯМА. Преди няколко дни четох из стари сайтове предсказания за минали години и да ти кажа, нищо не се е сбъднало. Не ти ли прави впечатление, че дори на Ванга "предсказанията" ги пускат едва след като нещо стане? Заглавията са от сорта "Ванга предрече, че ще стане...". Ама то вече е станало и никой не може да каже предрекла ли го е или не.

Явно си имала голяма вяра и надежда в лечителите, които си посетила и разочарованието от неуспеха е било голямо. Затова си така хаплива. Аз също не вярвам в тия неща, но не би ли било хубаво да съществуваха? Толкова много болни и страдащи хора има, мъчно ми е, че в тези напреднали времена си отиват от такива болести.

# 544
  • Варна
В момента по TLC дават "Истории с духове".
  Някой беше питал преди няколко страници, кога го дават.
  Бая ми е страшничко Mr. Green

# 545
По въпроса за Ванга:
Няма грешни предсказания, има предотвратени бели. В света, в който е живеела между живите и мъртвите време няма а има периоди. На фона на вечността 100г. са кратък период (например). Никой не знае в нейния свят каква е била мерната единица за време. Много от лошите неща, които е пророкувала не са се сбъднали, защото благодарение на нея са били предотвратени.
Вчера бях на гроба на Ванга и запалих свещичка. Наистина както казват и пише, че там има силна концентрация на космическа енергия е вярно. Някак си като, че ли си в Рая! Супер приятно е. За една седмица 2 пъти посетих това място. Първият път посетих храма и гроба на Ванга и минералните извори. Аз съм много емоционална и чувствителна и преживявам силно такива посещения на такива места. Вечерта се прибрахме в хотела и (то се очакваше  Simple Smile ) сънувах разни неща за Ванга, но не помня всичко. Сънувах, че стоя пред една черна мраморна плоча и чета нещо написано, ама доста беше. Нещо от сорта, че ще успея да зачена на еди коя си дата, но не помня датата. Така ме е яд, че не си спомням. Помня само, че датата съдържаше числото 8 и това е. На следващия ден отидохме пак там на изворите, но този път се разходихме и до нейния музей и къщата й. Преди да вляза в музея пред вратата видях на стената написани думи на Ванга върху черна плоча (не помня мраморна ли беше, но май да) . Сетих се за съня ми, че гледката е същата. Написаното беше горе доло така:
"Когато бях на 12г. майка ми почина, после ослепях.....
Аз живея в света на мъртвите и живите......
Ако можехте да видите света с моите очи, един час нямаше да искате да останете тук.
Ако можете да видите мъртвите с моите очи, нямаше повече да питате за тях."

Този текст е различен от този ,който сънувах, но.....ще видим какво ще ми покаже  Simple Smile

# 546
  • София
Нещо странно което ми се случи преди няколко дни. Нашите заминаха за няколко дни и аз и кучето останахме сами (свиканли сме де) и едната вечер гледам тв, играя на компа и си седя в леглото и по едно време чувам стъпки, помислих, че приятеля ми е решил след работа да намине да ме види и първоначално го извиках, но никакъв отговор, после реших, че е кучето, но обиколих и го видях, че е на същото място което си беше и преди това и не е помръднало. Реших, че е отгоре и си легнах, след няма и 10 минути това се повтори пак станах и проверих, нямаше нищичко в коридора. Затворих вратата на стаята и пак чух стъпките в този момент пак чух, че нещо ходи в коридора и като отворих видях една сянка която ходи из коридора, мъжка, висока, с наведена глава. Уплаших се и реших да изляза с кучето на вън. Когато се прибрахме след половин час нямаше нищо, но 5 минутки по-късно отново чух стъпките в коридора, реших, че ако светна лампата ще изчезне, но не то продължи да се разхожда из коридора и само и единствено там. По едно време много се уплаших и накарах кучето да излезе в коридора издразних я за да излае и то изчезна. Но на следващия ден пак се повтори същото, но не се уплаши от кучето този път. Просто изчезна по едно време. Повече не се е появявало, но голям страх брах. Имам много починали близки, но сянката не приличаше на никой от тях. Още не знам какво беше това.

# 547
Скрит текст:
Нещо странно което ми се случи преди няколко дни. Нашите заминаха за няколко дни и аз и кучето останахме сами (свиканли сме де) и едната вечер гледам тв, играя на компа и си седя в леглото и по едно време чувам стъпки, помислих, че приятеля ми е решил след работа да намине да ме види и първоначално го извиках, но никакъв отговор, после реших, че е кучето, но обиколих и го видях, че е на същото място което си беше и преди това и не е помръднало. Реших, че е отгоре и си легнах, след няма и 10 минути това се повтори пак станах и проверих, нямаше нищичко в коридора. Затворих вратата на стаята и пак чух стъпките в този момент пак чух, че нещо ходи в коридора и като отворих видях една сянка която ходи из коридора, мъжка, висока, с наведена глава. Уплаших се и реших да изляза с кучето на вън. Когато се прибрахме след половин час нямаше нищо, но 5 минутки по-късно отново чух стъпките в коридора, реших, че ако светна лампата ще изчезне, но не то продължи да се разхожда из коридора и само и единствено там. По едно време много се уплаших и накарах кучето да излезе в коридора издразних я за да излае и то изчезна. Но на следващия ден пак се повтори същото, но не се уплаши от кучето този път. Просто изчезна по едно време. Повече не се е появявало, но голям страх брах. Имам много починали близки, но сянката не приличаше на никой от тях. Още не знам какво беше това.
Настръхнах.  newsm43 Не му ли извика нещо? Crazy

# 548
  • София
Скрит текст:
Настръхнах.  newsm43 Не му ли извика нещо? Crazy

Първият път, когато си помислих, че е приятели ми извиках, но то нищо не направи продължи безмълвната си обиколка на коридора от банята до входната врата и обратното. Представете си обикновен тристаен панелен апартамент, то се разхождаше по тигела банята-входната врата, без да се отклони, без да ме погледне без нищо.

# 549
А кога се случва това? Преди да заспиш ли или ей така? Като светна лампата плътна ли беше фигурата? Кучето не го ли лаеше или не го е виждала? Дали може да е дух на някой починал в блока? Thinking

# 550
  • София
А кога се случва това? Преди да заспиш ли или ей така? Като светна лампата плътна ли беше фигурата? Кучето не го ли лаеше или не го е виждала? Дали може да е дух на някой починал в блока? Thinking
Кучето спеше най-спокойно на леглото в другата стая когато излизахме на разходка защото аз се изплаших ТО си беше тръгнало, но после когато се прибрахме там и аз я ядосах като и взех купата, за да я накарам да се разлае и то изчезна, но преди това не го лаеше. Но може да се дължи на годинките и вече, а и на това, че е болна.  Като светнах лампата фигурата си беше плътна. Не мисля да е бил на някой от блока, въпреки, че един съсед почина наскоро, но пък, фигурата хич не приличаше на него, а и сякаш беше млад човек. Преди няколко години едно момче, от съседния вход се хвърли от последния етаж, но ние никога не сме общували с него, нито аз, нито сестра ми, какво би търсил там? Беше много страшно първата вечер, но след това втората вечер след като бях сигурна, че няма да ме нарани, някак си не ме беше страх или поне не толкова много, но  просто исках да изчезне.

# 551
А дали може да е бил крадец?

# 552
  • София
А дали може да е бил крадец?

Едва ли не беше жив човек... а и ако беше крадец защо аджаба нищо не липсваше. А и ако друг човек наистина влезе в къщата (а не е дух или нещо подобно) кучето ще реагира тя не обича непознати хора. ТО беше плътен образ, черно-бял с наведена глава сякаш си гледа обувките и просто вървеше в права линия.

# 553
Гледах в нета за нещо такова, но описаните тъмни фигури не мърдат и са след събуждане.
Ако не е бил човек, остава да е или е халюцинация, или нещо паранормално...

# 554
  • Deutschland
Сложи кaмерa дa зaписвa в коридорa, интересно ще е.
В " Ловци нa духове" съм виждaлa сенки, но те обикновено преминaвaт бързо от едно място към друго и изглеждaт прозрaчни. Щом е плътно офффф....нa твое място щях дa се побъркaм от стрaх

Общи условия

Активация на акаунт