Аз пък съм забелязала, че май урочасвам. Ако въобще има значение-имам синьо-зелени очи, но не мисля, че има значение. Още преди доста време ми направи впечатление след следния пример: Всеки ден минавах покрай едно заведение и там беше спряла много хубава кола, която всеки път ми правеше огромно впечатление. Колкото пъти минех от там, толкова пъти си цъках с език на ум и честно да си призная си завиждах, но може да се каже по-скоро благородно. Така седмица, две и един ден видях същата тази кола катастрофирала, предницата и направо я нямаше. Съвпадение най-вероятно, но с времето осъзнах, че без да искам урочасвам хората. На който съм завидяла дори и без лоша умисъл, после това нещо му се отнема по една или друга причина, или му се случва лошо в тази насока. Не го правя нарочно, наистина, не искам да вредя на никого, но просто се случва. По-фрапиращ случай- преди известно време си лежах в леглото, опитвах се да заспя, и от мисъл на мисъл стигнах до това, че имам едни роднини, които са доста добре материално. И в частност си мислех колко много злато имат, като бижута (аз не обичам злато и не нося, така че не ме блазни, освен от гледна точка, че златото е скъпо). Седмица или две по-късно разбрах, че са разбили апартамента им и са откраднали всичкото злато. Почувствах се много тъпо, честно казано. Имам много примери, но нека не ставам банална.

Домът ми не е стар, нямам нито една стара мебел, а за вещ (имам в предвид наследена) в момента не се сещам. За освещаването тц, не освещавам, не съм кръстена и религията и ритуалите са ми далечни. Но свещ паля нон-стоп, навик останал от тийн годините ми, когато криех, че пуша
Веднага се обадих на 112, те ме попитаха за номера и модела на колата 
Аз самата съм склонна да вярвам в истории за свръхестествени събития, но също така, когато чуя или прочета някаква странна история, а и когато на мен ми се случи нещо, което изглежда странно, предпочитам първо да се замисля дали няма практично обяснение. Често намирам такова, но понякога част от мен продължава да се пита дали все пак несе касае за паранормално явление. И да си призная, колкото и да са ми интересни подобни явления, силно ме плашат.