Случи ми се нещо странно XII

• 161 980
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • Gotham City
Снощи телевизора пак се включи. Този път не събудих ММ, нито аз го изключих. Сега проверих настройките, таймерите за включване за изключени. Дразня се. Не ми е на сърце да се будя нощно време от телевизора в хола  #Cussing out

# 586
  • София
Изключвай го от контакта.

# 587
  • Gotham City
Това е идея! Ако и тогава се включи се изнасям
Търсих си стария пост, пак е било четвъртък срещу петък миналия път.

# 588
Тази сутрин и аз имах странно преживяване, в онзи момент дето си нито буден, нито спиш. Имах чувството, че някой скача по леглото зад мен. И хем знаех, че не е възможно, хем усещането си беше съвсем реално. А не можех да помръдна, нито да се обърна. Много гадно усещане, дано не ми се случва пак.

# 589
Добре, че не си се обърнала.

# 590
  • София
Добре, че не си се обърнала.

Бррр... Настръхнах от това изречение...    Shocked
Какво е щяло да се случи или да види, ако се обърне? Би ли споделила, ако имаш желание, разбира се, за какво по-точно става въпрос?

Понякога, макар и много рядко, изпитвам ужасяващото чувство, че има нещо в стаята. Коремът ми се свива, става ми едно тежко и напрегнато, имам чувството, че ще заплача, но не мога... Сякаш знам точно къде в стаята се намира, но не мога да погледна натам, а ако чувствам, че е зад мен просто замръзвам... Това се случва в напълно будно състояние, както си правя нещо и изведнъж ме връхлита. Shocked Последния път и двете ми котки бяха в стаята, мяукаха жално и следяха нещо с поглед, застанаха пред вратата и започнаха да драскат по нея с надеждата да стана и да им отворя, за да излязат. А аз просто не смеех да мръдна, седях с гръб опрян в стената и просто се надявах по-бързо да отмине...  Cry
Какво е това?!? Луда ли съм, какво се случва...  Sad
Разказвала съм ви двете ми най-странни и необясними за мен истории в предните теми, в тях също беше намесено абсолютно същото чувство. Не очаквам някой да помни историите ми, но не искам и да се повтарям. Ако някой все пак иска, мога да ги разкажа пак с няколко изречения.

# 591
В петък бяхме на кръщене на нашия кум в един манастир. Отецът ни разказа история, от която ми се изправи косата. Преди да влезем в манастира за кръщенето дойдоха едни хора - мъж, жена и младо момиче. Видях ги да говорят с отеца. После той влезе и направихме кръщенето. След това ни разказа:
Жената го попитала има ли в манастира отец Георги (той така се казва, тя явно не го познава). Той отговорил, че има, но в момента е зает и трябва да изчакат. След кръщенето излязъл на вън и жената отново го попитала може ли да говорят с отец Георги. Той се представил. И жената му разказала, че дъщеря и сънувала странни сънища. В последния  глас и казва да отиде в едикой си манастир, който се намира еди къде си и да търси отец Георги. Той ще и прочете молитва, която е точно определена за сънища като нейните. Хората не са от околността, не са знаели за този манастир, още повече кой е отеца в него. Качили се на колата и го търсили. И го намират. И отецът наистина знаел коя молитва трябва да прочете. Не ни каза какви са били сънищата и коя е молитвата, но въпреки това като разказа тръпки ме побиха...

# 592
  • Sofia
а дали не си прави автореклама... Wink
защо изобщо е трябвало да го споделя с някой....как да отиде да се изповяда човек ако реши,не е сигурно,че споделеното ще остане зад стените на Църквата или ще се преразказва и доукрасява на всеки посетител Thinking

# 593
а дали не си прави автореклама... Wink
защо изобщо е трябвало да го споделя с някой....как да отиде да се изповяда човек ако реши,не е сигурно,че споделеното ще остане зад стените на Църквата или ще се преразказва и доукрасява на всеки посетител Thinking

Не е. И не ни е споделял никаква информация за хората - кои са, от къде са, какво е сънувало момичето и какво и е чел, какво ги е посъветвал. Просто разказа как са търсили точно него, без да са чували ни за манастира ни за отеца. Не смятам, че има защо да ни лъже, а и видяхме хората.

# 594
Тази сутрин и аз имах странно преживяване, в онзи момент дето си нито буден, нито спиш. Имах чувството, че някой скача по леглото зад мен. И хем знаех, че не е възможно, хем усещането си беше съвсем реално. А не можех да помръдна, нито да се обърна. Много гадно усещане, дано не ми се случва пак.
Да си се стресирала наскоро?
Когато ни събуди голямото земетресение в 3ч през 2012 няколко вечери подред усещах, че всичко се тресе, а аз не можех да помръдна. Уж не се бях изплашила толкова.  hahaha

# 595
Lust- не мисля. Имала съм периоди на по- голям стрес. А това ми е първото подобно преживяване. Надявам се и последното.
Иначе съм се събуждала от трусове. Не беше същото определено. Много неприятно чувство и усещане.

# 596
Много често ако някакъв шум ме събуди от сън , усещам нещо като земетресение.Случва ми се ако се стресна докато спя.Знам, че най вероятно е някаква нормална реакция на организма, но си е доста реално.

# 597
В петък бяхме на кръщене на нашия кум в един манастир. Отецът ни разказа история, от която ми се изправи косата. Преди да влезем в манастира за кръщенето дойдоха едни хора - мъж, жена и младо момиче. Видях ги да говорят с отеца. После той влезе и направихме кръщенето. След това ни разказа:
Жената го попитала има ли в манастира отец Георги (той така се казва, тя явно не го познава). Той отговорил, че има, но в момента е зает и трябва да изчакат. След кръщенето излязъл на вън и жената отново го попитала може ли да говорят с отец Георги. Той се представил. И жената му разказала, че дъщеря и сънувала странни сънища. В последния  глас и казва да отиде в едикой си манастир, който се намира еди къде си и да търси отец Георги. Той ще и прочете молитва, която е точно определена за сънища като нейните. Хората не са от околността, не са знаели за този манастир, още повече кой е отеца в него. Качили се на колата и го търсили. И го намират. И отецът наистина знаел коя молитва трябва да прочете. Не ни каза какви са били сънищата и коя е молитвата, но въпреки това като разказа тръпки ме побиха...

зДРАВЕЙТЕ! Аз също сънувам от време на време сънища които се сбъдват, примерно как умира някой човек. Моля да ми кажете къде е точния манастир
?
 Дори пръсках със светена вода стаята!  Съмнявам се в магия. Сънувам на мои познати какви ще са по мвид и пол децата. ..сънувах доста от моите близки усмихнати на тъмен фон и на другия ден те почиваха.

Не зная дали съм го казвала но ме стряска много нещо което не знаех. Дядото на годеника на сестра ми е починал, никой не го е видял близо до кокошарника. В мига когато сестра ми се обажда аз и казвам -"лампата на къщата светеше ли, къщата малка ли е, отдясно има ли градина, а от ляво като ограден е кокошарника, кокошките като ги заварихте бяха ли неспокойни, имаше ли кръв"? Тя се шокира и казва че повечето от нещата са верни, само дето не е умрял при кокошките. Не искам ад сънувам тези гадни неща, цяла нощ се мъча и сякаш умирам...на сутринта имам нужда отново да спя.

Между другото не сте ли гледали ghost whisperer, там се казва че мъртвите които са на земята още могат да се свързват като говорят по радио, телевизия...Радвайте се че не сте чули нищо такова по тв или радиото. аз просто бих изкукуригала. Пукането също може да е от тая причина или ако сте проветряли и мебелите са се изстудили.

На мен ми се случва често да виждам еднакви цифри на часовника. Една последна случка. Трябваше да пътувам от Смолян за Асеновград преди няколко месеца...но нещо съм забравила и почвам да го търся. Ядосвам се и сякаш усещам че нарочно се е загубило. Вземам следващия автобус и спираме защото автобуса се е блъснал с кола и има жертви! Бог ме е предпазил чрез това забавяне! И Слава Богу!
Поздрави!

# 598
Случвало ми се е това с изчезването на предмети много пъти. Последната случка е от онзи ден. Бях на гости при майка ми и си тръгвам с колата. Обикновенно докато шофирам си изваждам цигарите и телефона от чантата и ги слагам  на седалката до мен, за да са ми под ръка.
Вече бях тръгнала и изминала 5-6 км. ,когато на един сфетофар си бръкнах в чантата да ги извадя. Телефона го нямаше. Уффф, как се ядосах, че съм го забравила при майка. След сфетофара спрях в дясно на аварийни и си изрових всичко от чантаа ,за да го търся. Нямаше го! Хайде обратно при майка ми. Оставям си чантата в колата и се качвам при нея. Казвам й, че съм си забравила телефона и тя започва да го търси. Няма го! Набираме от нейния телефон, дава свободно (звъни), но не се чува от никъде да звъни. Няма го! Слизаме заедно до колата и тя пак ме набира и телефона ми звънна от чантата ми. Бил е в чантата. Не разбрах какво стана, защото аз преди това си извадих всичко от нея да го търся и го нямаше. Сигурно е трябвало да се върна, за да се предотврати нещо. Много ми е чудно как така изчезват и се появяват предмети?!

# 599
Гледайте 9-ти епизод на предаването Истински истории с Ани Владимирова. Ето линк - http://www.btv.bg/video/shows/istinski-istorii/video/istinski-is … od-9-1-chast.html. Има и втора част - http://www.btv.bg/video/shows/istinski-istorii/video/istinski-is … od-9-2-chast.html .Е, това за мен беше нещо странно и свръхестествено. Силно ми повлия.

Общи условия

Активация на акаунт