Македония 2015

• 60 113
  • 335
  •   1
Отговори
# 120
разбира се че има добър интернет ,за конкретния апартамент незнам,претполагам щом дажат апартаменти под наем имат и интернет.все пак става въпрос за Македония не за Нигерия:)жесело искарване!

# 121
  • София
Имам резервация за  VIP Hotel Berovo - Apartments - две нощувки в началото на юни  - 4 човека в голяма стая с гледка към езерото , цена 49 евро общо. Но няма да можем да отидем. Някой иска ли тази резервация на цена 30 евро ? Ако има желаещ , моля на ЛС.

# 122
  • София, България
за кои точно дати става въпрос?

# 123
  • София
Пристигане на 6-ти и напускане на 8-ми - нощувки на 6-ти и 7-ми

# 124
  • София
Въпрос : как са нещата със зелената карта за Македония ? За тази държава важи ли стандартната зелена карта, където са изброени всички държави-членки - тя в тази група ли е - или на влизане в страната се прави местна зелена карта на границата ?

# 125
  • София
Въпрос : как са нещата със зелената карта за Македония ? За тази държава важи ли стандартната зелена карта, където са изброени всички държави-членки - тя в тази група ли е - или на влизане в страната се прави местна зелена карта на границата ?

Важи си стандартната зелена карта

# 126
  • София
Важи си стандартната зелена карта
Много благодаря !

# 127
Здравейте. Следващата седмица пътуваме за Охрид. Понеже синът ми е шопинг маняк Simple Smile, пък и майка му не му отстъпва много, искам да ви запитам има ли какво да се пазарува в Охрид?

# 128
  • София, България
Ами ... сувенирчета има. В центъра на града има един супермаркет, където продават най-различни видове шишета за ... ракия например, в най-различни форми. Друго не се сещам кой знае какво да има  Thinking

# 129
Здравейте
Досега не сме били в Македония. Изчетох темата, намерих една стара за Охрид и друга по малка и по нова за пътуване до Охрид и Скопие, но не намерих нужната ми информация, затова моля за съвет:Ние сме сме фенове на активната почивка - посещение на исторически /крепости, музеи и т.н/ и природни/пещери, водопади /забележителности .Имаме 4 дни като първия тръгваме от Бургас т.е  трябва да се предвиди и доп. преход от още 360км/може да тръгнем много рано/.В Македония можем да пренощуваме 3 вечери , но 4 тата искаме да е в Едеса Гърция.Та в тази връзка приемам съвети за места за посещение и за нощувка- чисто изпитано място предлагащо или някъде наблизо да има храна.Ние сме двама възрастни, ще пътуваме сами.

# 130
  • София
Здравейте,
ходил ли е някой в ресторант Воденицата, Крива паланка? Интересува ме има ли наблизо къде да се спи?

# 131
Здравейте,
ходил ли е някой в ресторант Воденицата, Крива паланка? Интересува ме има ли наблизо къде да се спи?
Страхотно място.Невероятна кухня.Огромни порции.Точно до ресторанта има къща за гости.Но е най добре да разберете дали имат предварително места.

# 132
  • София
Здравейте,
Страхотно място.Невероятна кухня.Огромни порции.Точно до ресторанта има къща за гости.Но е най добре да разберете дали имат предварително места.
Благодаря.  Как се казва тази къща и имате ли телефон, имейл? Или друго място за спане, но да не е много далече от ресторанта, защото ще сме с малко дете.

# 133
В близост няма друго място за нощувка /или поне не знаем а и питахме местните/Имам някъде визитна картичка на къщата /ако не съм я загубила/.Като я открия ще ви пиша на лч телефона.Като цена ми се върти 40лв стаята.

# 134
  • София
mimi0585, много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт