Лидл ::58::

• 71 066
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Отчет от мен - цедки-отлични, наистина голямата е толкова голяма, че може да се ползва като гевгир или сито. Качеството им е отлично; авокадо-също перфектно, а доматите на клонка не са хубави. Бри е супер също. Взех и лоста за набиране за приятеля ми, но не съм го разопаковала още.

Последна редакция: ср, 28 яну 2015, 09:58 от МирaМира

# 271
  • au bout du monde
На каква цена е авокадото?

# 272
  • София
На каква цена е авокадото?

Авокадото май беше 1,19 - доста голямо. Но трябва обикновено да се изчака поне 2 дни да омекне.

# 273
Лостът за набиране става ли за монтаж на таван, примерно?

# 274
  • София
Лелее, каква съм муня - пратих детето за възглавница, пък тя била от утре... Rolling Eyes
Joy
Много нетърпелива ще да си била...
И аз й се точа, ама утре ще ходя Laughing
И аз в отбора за възглавниците. Някой да ме светне какво точно означава "с възможност за регулиране на височината"?
С това свиване на пижамите съвсем се омотах какъв размер да взема!

# 275
Някой да ме светне какво точно означава "с възможност за регулиране на височината"?
Има цип от едната страна, може да извадиш част от пълнежа и да стане по-ниска.

# 276
  • Русе
И аз в отбора за възглавниците. Някой да ме светне какво точно означава "с възможност за регулиране на височината"?
Имат пружина(показано е във вестника) и може да се извади пълнеж отвъте ако е висока. Ако е ниска обаче, не знам Laughing Wink

# 277
  • София
Някой да ме светне какво точно означава "с възможност за регулиране на височината"?
Има цип от едната страна, може да извадиш част от пълнежа и да стане по-ниска.
Ааа, в превод- направи си сам! Simple Smile Много благодаря!

# 278
  • София
От пижамите - аз съм вземала мъжка и не е мръднала при пране.
Дамските от тази брошура ми се видяха с много изрязано деколте и ще ги пропусна.

# 279
  • София
момичета, някъде в София да сте виждали останали бройки от термобельото за деца/момичета?

или да звъня на телефона им..

Последна редакция: ср, 28 яну 2015, 13:16 от elvirka

# 280
Да  похваля киселото мляко 2% - онзи ден го взех за проба / синя кофичка -не е на Пилос / ,беше намалено на 0,59 и реших да го ползвам за питка . Оказа си се читаво мляко.
 Купувам само Пилос -2 и 3,6% , това не съм купувала от година -две -откакто му смениха опаковката и вкуса ми се стори сменен.
   Гъби в тарелка купувах преди Нова година и след  и не съм забелязала да има по -лоши вътре. Може да е било до партида.

# 281
  • София
момичета, някъде в София да сте виждали останали бройко от термобельото за деца/момичета?

или да звъня на телефона им..
до миналата седмица имаше на сливница, повечето зелени (за момичета), големи номера 146/ 152 - нямаше

# 282
Имат пружина(показано е във вестника) и може да се извади пълнеж отвъте ако е висока. Ако е ниска обаче, не знам Laughing Wink

Каква пружина? newsm78

# 283
Да "похваля" зеленчуците на Лидл. Кафеви печурки от снощи, тъкмо се кипрех да готвя, махам първия ред и това е вътре
https://www.flickr.com/photos/48314947@N08/16199663980/
https://www.flickr.com/photos/48314947@N08/16385333601/in/photostream/
Мернах 2-3 поста по-нагоре, че пак е имало проблеми с гъбите. Бясна съм.
В спортния каталог долу в десния ъгъл пише датите, когато ще са в магазина.

Последна редакция: ср, 28 яну 2015, 12:16 от Devil_Rose

# 284
  • Русе
Каква пружина? newsm78
Ами ей такава - цип. У наше село и така му казваме ppp

Общи условия

Активация на акаунт