Лидл ::58::

• 70 993
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
yulmana, като видях чайника, веднага за теб се сетих! Simple Smile
И аз се интересувам от уока!
Пижамките и якенцата (за момчета) ми се струват хубави!
Пижамките са много готини и си заслужават парите  #Crazy

# 571
  • София
Таблетките са от постоянния асортимент и ги има навсякъде.Супер доволна съм от тези всичко в едно.

Много благодаря! Hug
А верото от тази марка /ако има такова/ някой да е ползвал?

# 572
Моля за мнение!

Това нещо заслужава ли си  - Уред за варене на ориз http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=18732  
 Само за ориз ли става?

# 573
Ура! Другата седмица ще се яде патица!
Ее супер, много ми хареса.

# 574
Моля за мнение!

Това нещо заслужава ли си  - Уред за варене на ориз http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=18732  
 Само за ориз ли става?

Варила съм в уреда и жито, също става много добре. В пластмасовата приставка за варене на пара можеш да си приготвиш зеленчуци (моркови, картофи, зелен боб и др.) докато отдолу ти се вари ориза.

# 575
  • Русе
Потърси! Скоро имаше мнения за него  Peace

# 576
Моля за мнение!

Само за ориз ли става?

Варила съм в уреда и жито, също става много добре. В пластмасовата приставка за варене на пара можеш да си приготвиш зеленчуци (моркови, картофи, зелен боб и др.) докато отдолу ти се вари ориза.

А като мултикукър мога ли да го ползвам? Да си готвя в него разни неща?

# 577
Взех си комплекта блузки-т.синьо и бяло с т.синьо,  харесаха ми, меки са и стоят добре. От другата седмица харесах доста от детските дрешки, изглеждат много добре Simple Smile. Чакам с нетърпение и любимото Ласи от понеделник, това с ананас и кокос ми е любимо Simple Smile

# 578
Цитат
Да, от около година само него ползвам и съм много доволна!  Simple Smile

# 579
  • на последния етаж
Има! Аз взех от магазина!
Охладена ли? Не я видях в онлайн брошурата.  Thinking

# 580
Има! Аз взех от магазина!
Охладена ли? Не я видях в онлайн брошурата.  Thinking

Ето я.

# 581
  • София
За потниците с дантела, рипсените, някой с отзив? Прочетох нагоре в темата мнение, че изглеждат че ще се отпуснат, но някои реално да ги е взел?
И аз се интересувам от  тези потници.Мисля че и преди са ги пускали.Моля  някой да сподели отзиви

# 582
  • София

Благодаря,но скоро имаше мнение за таблетките.С търсачката не излиза нищо,освен че има веро от 1 л.,което не се харесва,но нито марка,нито нищо.

# 583
  • Sofia, Bulgaria
Извинявайте, че пак се връщам на дънките, но да питам с ниска или с нормална талия са? Да знам да се разхождам ли до магазина.

# 584
  • ту тук, ту там

Благодаря,но скоро имаше мнение за таблетките.С търсачката не излиза нищо,освен че има веро от 1 л.,което не се харесва,но нито марка,нито нищо.

Коментирахме, че се харесваше по-рано, но напоследък е доста рядко (в смисъл на течно) и не си заслужава, защото бързо свършва! Но пък щади ръцете!

Общи условия

Активация на акаунт