Хотелите във Велинград - 7

• 99 368
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
Ами аз да ти кажа пак на Акватоник се спрях. Въпреки че не съм ходила в Роял Спа, като чета противоречивите отзиви, май ще го тествам първо без децата. Единствено храната не ми харесва много в Акватоник, но май аз съм единствената с оплакване от храната там.

Отзивите са положителни с малки изключения.  Grinning Аз бих избрала Роял.
Но става лудница уикендите, което на мен не ми допада. Но в по хубавите хотели навсякъде е така.

# 16
Здравейте!

Намислила съм ходене към Велинград. Търсим уютен хотел , спокойствие и приятна атмосфера.
Ще си позволим масажи, държим да има такива. Не си падаме по басейни. Бихме се радвали да има човек къде да се разходи. Видях списъка в началото, но понеже трудно ще се ориентирам кой къде е ще се радвам на предложения.

# 17
  • Пловдив
Върнахме се от Свети Спас, храната беше много разнообразна и много ми хареса. Учудващо хотелът беше пълен, за мен дори прекалено. Поне дълбокия басейн беше почти винаги празен и можех да плувам спокойно. Водата топла, дори много топла и чиста.
Превърнали са конферентната зала в детски център, с 2 аниматорки - правиха татуировки на децата, разни игри измисляха...беше много удобно, защото е точно срещу ресторанта. Това според мен е голям плюс за хотела. Старият детски център също беше наличен и достъпен по всяко време.
С една дума нямам забележки, ако някой има въпроси да пита...

# 18
Записвам се и аз, с нетърпение очаквам края на седмицата Simple Smile. Тогава ще бъдем в Алегра и Акватоник за междусрочната ваканция.

# 19
Ще са ми интересни всякакви впечатления за Акватоник. Резервирахме там за края на февруари  Peace

# 20
  • София
Ще бъдем в Олимп в уикенда 21-22.02, ходила съм и преди, не бях възхитена, дано са се пооправили.

# 21
  • Пловдив
И аз ще загледам Аура. За нас е важно басейните да са топли за киснене:) А вечерята как е в хотела?

# 22
Благодаря за темата, ще следя с интерес.

# 23
Кой хотел е подходящ за дете на 4 години?

# 24
  • Пловдив
Здравейте.
Моля за мнения за хотел Холидей.
Тъй като ни влиза в бюджета, а пише, че е 4 *, реших да ви питам, за да не се подведа.
Интересува ме главно обслужването как е, ресторантът скъп ли е и вътрешния басейн много ли е малък, защото така ми изглежда на снимките.

Благодаря предварително

# 25
  • София
Как стои въпросът с паркирането в Роял Спа? Мисля имаше отзив за това но не го намирам!
Гледайки в Букинг мярнах плащане с American Express, налично ли е наистина?
Мислим да сме там за около 4 дни след 14.02, от 15-ти или 16-ти.

# 26
Ще бъдем в Олимп в уикенда 21-22.02, ходила съм и преди, не бях възхитена, дано са се пооправили.

mamasvetla, би ли споделила впечатления след уикенда в Олимп. Благодаря!

# 27
Как стои въпросът с паркирането в Роял Спа? Мисля имаше отзив за това но не го намирам!
Гледайки в Букинг мярнах плащане с American Express, налично ли е наистина?
Мислим да сме там за около 4 дни след 14.02, от 15-ти или 16-ти.
Роял Спа има много малък паркинг, който разбира се беше пълен, но тъй като хотела е на доста закътано местенце, може да се паркира и на пътя, ние бяхме при пълен хотел и намерихме място да  паркираме точно срещу входа. За плащането не мога да ти отговоря, тъй като ние си плащахме в брой. Желая ви весело изкарване!

# 28
Ние бяхме петък, събота и неделя в Рояла и не е имало проблем с паркирането в нито един от дните. Имаше свободни места. Ако няма може да се спира и на улицата. Там спираха предимно външни лица, които са дошли за СПА-то.
За плащането - ние платихме с карта и не е имало никакъв проблем., но не беше Американ Експрес. По - добре по този въпрос питайте в хотела  Peace

# 29
Роял Спа предлагат и плащане по банков път.

Общи условия

Активация на акаунт