Хотелите във Велинград - 7

• 99 449
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
много не съм наясно с хотелите във велинград
кой става за лятот, да има външен басейн
за свети спас четох че няма, на бор външния бил доста малък, от селект се отказох заради лошите отзиви, но то и там няма външен  newsm78

В"Бор" има два външни басейна... Малък е детският басейн, а другият не е чак толкова малък според мен, става си за плуване...

# 691
  • Стара Загора
много не съм наясно с хотелите във велинград
кой става за лятот, да има външен басейн
за свети спас четох че няма, на бор външния бил доста малък, от селект се отказох заради лошите отзиви, но то и там няма външен  newsm78

В"Бор" има два външни басейна... Малък е детският басейн, а другият не е чак толкова малък според мен, става си за плуване...

миналото лято бяхме за 1 седмица в БОР ,храната,апартамента бяха ок,басейните прекалено дълбоки,нямат плитка част,дамите без найлонови шапки немогат да влизат , от което много се подразних ,отвън има детски басейн,за който е много силно казано че е басейн Laughing,по скоро една малка дупка  с отлепени плочки по дъното.Като цяло в хотела беше чисто,не е никак лош,но басейните не ми харесват.

# 692
благодаря ви за отговорите
аз се отказах да почивам в бор
намерих студио в хотел алегра/бившия астра/ на изгодна цена
басейн мисля да ползваме басейн каферинова /ако се сещате за друг приличен басейн за свободно ползване   bouquet/
дали на някаква прилична цена може да използваме някой от хотелските басейни  newsm78

# 693
  • Русе
Здравейте, ние сме в х-л Макси.От 14ч няма вода! В другите хотели как е? Пишете моля! Тук казаха повикахме ВИК. Да, обаче да раздадат вода не се сетиха......

# 694
Здравейте, ние сме в х-л Макси.От 14ч няма вода! В другите хотели как е? Пишете моля! Тук казаха повикахме ВИК. Да, обаче да раздадат вода не се сетиха......

Подсетете ги, по-вероятно е да ви дадат, отколкото от форума да получите вода. Все пак аварии винаги у възможно да се случат.

# 695

Подсетете ги, по-вероятно е да ви дадат, отколкото от форума да получите вода. Все пак аварии винаги у възможно да се случат.
Аз смятам, че не е възможно да работи хотел без вода. Дори да раздават бутилирана, в бани и тоалетни положението е ....представяте си какво без вода. За ресторанта и СПА-то не говоря. И всъщност трябва и отбивка от цената да направят на туристите. Щото 200 лева на вечер за двойна стая предполага едно ниво на лукс, което Макси в момента е невероятно да  достигат с това безводие.

# 696
  • Русе
Пуснаха я в 22ч.,за да я спрат за 4ч днес..... Без коментар... Нямаме късмет ,случихме авария.

# 697
  • София
Drdesi, през зимата, когато градът остана без ток, май хотелите направиха отстъпки, заради аварията по независещи от тях причини. Сега логиката е същата.

Относно Бор: никога не съм носила шапка в басейните. И никой не ми е правил забележка. Рядко съм виждала хора с шапки изобщо - не само в Бор. Външният басейн е среден, не малък, и е под боровете, на върха на града, което рядко се среща в хотел - обстановката е идеална за почитатели на близостта до природата в градски условия Simple Smile

Нещо, което много силно ме впечатли навремето, когато го направиха, е, че нито едно дърво не е било отсечено - хотелът е построен в съобразяване с боровете. Не така стоят нещата при Макси и други хотели, намиращи се сред гора. Sad

The Invisible, на скромния хотел Витоша басейните са отлични. Ако търсите място без навалица. Имат и горещ кръгъл, плитък, и доста голям, прохладен. Прилична храна предлагат на прилична цена.

# 698
Въздържах се първия път при споменаването на шапките, но не мислите ли, че трябва да са задължителни, а? Да ви казвам ли в каква помия от косми се потопихме веднъж, всякакви, червени, черни, руси, средно дълги и много дълги, на средата на дължината човек трябва да спира за да ги свали от пръстите си, да ги направи на топка и ... пак да ги върне в басейна.
Обаче нямат воля хотелиерите да се справят с българския манталитет "те ще ми кажат, да си слагам шапка" и това си е!

# 699
  • София
Така е, нямат воля - няма скъпи, няма евтини - всичките.

# 700
The Invisible, на скромния хотел Витоша басейните са отлични. Ако търсите място без навалица. Имат и горещ кръгъл, плитък, и доста голям, прохладен. Прилична храна предлагат на прилична цена.
ще го пробваме, важното е да е чисто
температурата на големия басейн подходяща ли е за киснене
и той беше някъде около стадиона нали
Пепеляши имаш ли представа какви са цените за басейна за външни посетители
а относно шапките, ами каква е разликата с другите външни басейни/пък дори и вътрешни/- никъде не искат
при по-добро поддържане на басейните, едва ли ще има косми и други боклуци

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 13:22 от The Invisible

# 701
  • София
Входът, мисля, беше 4 лв. на човек. Чистотата е на приемливо ниво за външен басейн при тази цена. Най-добре е да го видите - без да плащате вход. Топки косми не съм виждала, но навявания от околната среда неминуемо има и няма човек, който да стои край басейна и да лови падналото в него. В Долна Баня например басейните са по-мръсни.
Шапки не искат, както при останалите.

# 702
Входът, мисля, беше 4 лв. на човек. Чистотата е на приемливо ниво за външен басейн при тази цена. Най-добре е да го видите - без да плащате вход. Топки косми не съм виждала, но навявания от околната среда неминуемо има и няма човек, който да стои край басейна и да лови падналото в него. В Долна Баня например басейните са по-мръсни.
Шапки не искат, както при останалите.
Благодаря Пепеляши
ще го видим, ако не ни хареса, ще си ходим на каферинови-лично на мен ми харесва
но това беше преди 2-3 години, та не знам как е сега

# 703
Като не слагат шапки поне да си връзват косите.

# 704
  • София
Планирам уикенд във Велинград през август и се колебая между Гранда и Роял Спа, в който не сме били. Кой бихте ми препоръчали? Заслужава ли си да сменим познатото? С големи деца съм, така че ме интересува нивото на сървис, чистота, басейни, процедури.
Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт