Серенити Бей - 2015г.

• 97 064
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Чакам потвърждение от Визит и живот и здраве на 12 ще сме там   Simple Smile

# 121
  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny
Заминаваме в понеделник,нямам търпение. Heart Eyes

Приятно изкарване   grinning039 Ще чакаме включване с актуална информация за хотела.
[/quote
Приятно изкарване и от мен!   Nature Sunny sunНие заминаваме 8 дни по-късно. Ако можете пишете как е времето, водата, храната в хотела и т.н. всичко интересно!

# 122
  • софия
Ще пиша... Hug

# 123
Момичета , здравейте ! И аз се включвам към почиващите тази година в Серенити бей. Там сме от 20,07 -5 нощувки. Имам обаче въпрос към вече посещавалите хотела .
Има ли хотела а-ла - карт  ресторант и заплаща ли се консумацията в него отделно  newsm78
Чакам  с нетърпение първите отзиви за тази година Simple Smile

# 124
  • Пловдив
Момичета , здравейте ! И аз се включвам към почиващите тази година в Серенити бей. Там сме от 20,07 -5 нощувки. Имам обаче въпрос към вече посещавалите хотела .
Има ли хотела а-ла - карт  ресторант и заплаща ли се консумацията в него отделно  newsm78
Чакам  с нетърпение първите отзиви за тази година Simple Smile
Може ли да споделиш каква цена ви дадоха за 5-те нощувки?

# 125
  • В.Търново
Има един ресторант, а-ла карт няма.

# 126
Защо пишеше някъде в описанието на ол инклузива, че при седем дни май има право човек на една вечеря в другия ресторант?

# 127
Ние направихме резервация още февруари месец и ползвахме 20% отстъпка. Първо опитахме през турооператори, но нямаше свободни студиа за искания от нас период.После звъннах в хотела и оттам резервирах. Излезе ни 928 лв.

# 128
  • софия
Днес приистигнахме.Вечерята беше разнообразнс и вкусна.Раздават пароли за интернета по стаите.За сега всичко е ок.

# 129
 newsm10 newsm10 newsm10
Днес приистигнахме.Вечерята беше разнообразнс и вкусна.Раздават пароли за интернета по стаите.За сега всичко е ок.

# 130

О, това за интернета по стаите е страхотна новина!  Grinning

# 131
  • В.Търново
И аз се изненадах за интерснета!Децата щ са доволни още повече! Simple Smile))

# 132

О, това за интернета по стаите е страхотна новина!  Grinning
И миналата година беше така, не е нещо ново.Дано всичко да е на ниво през целия сезон.

# 133
Dilyanad, студено ли беше вечерта, имам впредвид навън, тъй като при нас в нашия град вечерите са доста студени. Да знам какви дрехи да си носим. Водата в морето как е?

# 134
  • софия
Снощи валя.Днес е топло.Водата е 22 градуса.

Общи условия

Активация на акаунт