Серенити Бей - 2015г.

• 97 054
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • В.Търново
Здравейте,правилно ли разбирам,че хем се плаща апартамент за 2+2 ,хем затова 2то дете искат доплащане?Моето едното не яде храните в ОИ,това ми е супер странно...да плащам двойно все едно...
За втоеото над 4 год. се доплаща само 23 лв.Поне нощувката  покрива тези пари.Моето същи има прожлем с храната, но цената за второ дете е мн.добра.На деуги места вземат 50% за второ.

# 106
Здравейте,правилно ли разбирам,че хем се плаща апартамент за 2+2 ,хем затова 2то дете искат доплащане?Моето едното не яде храните в ОИ,това ми е супер странно...да плащам двойно все едно...
Наистина е много изгодно. Много ми е интересно какво яде твоето дете. То в ОИ почти всичко има. И моето по-малкото дете е злоядо, ама на морето винаги си намира какво да яде.

# 107
  • В.Търново
Тази година нещо не върви тази тема, та да я раздвижа.Чакаме първите отзиви от новия сезон!  Simple Smile

# 108
  • софия
Заминаваме в понеделник,нямам търпение. Heart Eyes

# 109
  • В.Търново
dilyanad , хубава почивка и слънчево време! Simple Smile

# 110
  • Пловдив
Какви са цените тая година?

# 111
  • софия
Благодаря,дано наистина е хубаво времето.Цените на сайта на визит. По мое мнение добри са цените тази година.

# 112
Здравейте!
Ние искаме да отидем там за 2 нощувки. Цената, която ми предлагат засемейство с две деца е 270 лв в апартамент.. Не е ли малко?
В Саут бийч ми дадоха офарта 212 лв в студио, а нивото на двата хотела е с голяма разлика.
Другото нещо, което забелязах е, че в офертата от Визит, в цената не е включен паркинг.

Последна редакция: сб, 06 юни 2015, 09:11 от Кристал

# 113
  • В.Търново
Не пишеш за кой период е.Ако е сега за юни си е съвсем добре цената.

# 114
Да, да , пропуска е мой.
Става на въпрос за другата седмица.
Щом ни слагат в апартамент, сигурно хотела се пръска по шевовете. Crazy

# 115
Здравейте!
Ние искаме да отидем там за 2 нощувки. Цената, която ми предлагат засемейство с две деца е 270 лв в апартамент.. Не е ли малко?
В Саут бийч ми дадоха офарта 212 лв в студио, а нивото на двата хотела е с голяма разлика.
Другото нещо, което забелязах е, че в офертата от Визит, в цената не е включен паркинг.
Цената между двата хотела е незначителна за разликата от качеството което предлагат. Саут Бийч е с най ниския клас ОЛ на който някога съм попадала а цените изобщо не са им евтини.

# 116
  • В.Търново
Да, да , пропуска е мой.
Става на въпрос за другата седмица.
Щом ни слагат в апартамент, сигурно хотела се пръска по шевовете. Crazy
В Серенити семейство с две деца винаги ги настаняват в апартамент, дори малкото дете да е на 2г.В студио настаняват двама възрастни или 2+1.

# 117
  • велико търново
Някой да се включи в темата със снимки от хотела,стаи, ресторанта,басейна, плажа от това лято моля. Simple Smile

# 118
Здравейте!
Ползваш си паркинг без проблем към хотела.

# 119
Заминаваме в понеделник,нямам търпение. Heart Eyes

Приятно изкарване   grinning039 Ще чакаме включване с актуална информация за хотела.

Общи условия

Активация на акаунт