Серенити Бей - 2015г.

• 97 037
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • софия
Лично от нея, за пета година сме там и си станахме приятелчета. Heart Eyes Тя ще е в РИУ Хелиос Бей.Тяхната фирма работи и в тази верига.

# 91
Лично от нея, за пета година сме там и си станахме приятелчета. Heart Eyes Тя ще е в РИУ Хелиос Бей.Тяхната фирма работи и в тази верига.
С такъв прекрасен човек няма как да не стане приятел човек.  bouquet

# 92
  • Пловдив
Ще има аниматори от миналата година, но за мое съжаление Ани ще е в Обзор Rolling Eyes!
Много жалко ! Сега с кой ще играя зумба ?
Има ли някой резервирал през хотела? Когато правихме резервацията не ни казаха как и кога ще платим остатъка от сумата. Дали на място или не ... Ще им пиша в понеделник , но ако някой има информация , ще бъда много благодарна !

# 93
  • софия
Когато аз резервирах доплащах в хотела, но беше предишна година.Тази сме през съни турс.

# 94
  • Пловдив
Когато аз резервирах доплащах в хотела, но беше предишна година.Тази сме през съни турс.
Благодаря ти за бързия отговор !
А знаеш ли кои ще са аниматорите тази година ?

# 95
  • софия
Знам, че има аниматори от миналата година, но имената не запомних Embarassed.

# 96
Припомнете ми, моля, имаше ли Wifi в стаите или не?
Че нито мъжът ми, нито аз се сещаме как беше...  Rolling Eyes

# 97
  • софия
Няма, само в лоби бара има.

# 98

Благодаря ти   bouquet

# 99
  • софия
Ние сме от 08.06, няма ли някой от по-рано да споделя впечатления от тази година? newsm78

# 100
Ние сме от 20-ти до 27-ми юни  Simple Smile
Май ти ще си от най-първите  Hug

# 101
Дори платен ли няма? Нашата почивка тази година започва от 30 юли до 5 август на Серенити и после продължаваме в Слънчев бряг.

# 102
  • софия
Платен има Peace.

# 103
Припомнете ми, моля, имаше ли Wifi в стаите или не?
Че нито мъжът ми, нито аз се сещаме как беше...  Rolling Eyes
Има интернет. От рецепция ти дават код и действаш. Едно от нещата, които тийнейджърката правеше беше да стои във фейсбук дори и когато е на почивка.

# 104
Здравейте,правилно ли разбирам,че хем се плаща апартамент за 2+2 ,хем затова 2то дете искат доплащане?Моето едното не яде храните в ОИ,това ми е супер странно...да плащам двойно все едно...

Общи условия

Активация на акаунт