Серенити Бей - 2015г.

• 97 027
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
rosinau, ти се отказа от Томас резиденс, щом си запазила за Серентито ? Понеже си редовен потребител в темите за морето миналата година не бяхте ли пак там?

# 46
  • В.Търново
В Серенити бяхме 2013г.Миналата година бяхме в Жерави 2.Децата харесаха много Серенити и заради тях пак там решихме.Иначе мисля, че в Царево е много скучно, но този път ще има повече разходка до Приморско, живот и здраве...

# 47
Томас резидънс е нов хотел-мин година го строяха още. Но той е на високо и мисля че няма анимация , като хранене не знам как е и под него плажа е с камъни. Така че всеки си решава на кой хотел да иде.
Съседните на Серенити предлатат само спане може би и закуска  нямат големи басени също така.
Иначе визуално си приличат.
Аз освен че съм недоволна от това че 2 дни чистиха сутрин в 7ч с прахосмукачка и ме будиха рано рано  и че при настаняването се чака задължително до 14ч - нямам други забележки към Серенити.

# 48
  • В.Търново
Българите чакат до 14ч, но чужденците ги настаняват по- рано.

# 49
Аз понеже съм си много изпълнителна винаги и гледам да пристигна в хотела за 14 часа, щом така е написано - спазвам, даже някой път закъсняваме. Колкото до това, че настанявали чужденците по-рано, сигурно не е много приятно да се наблюдава отстрани как за едните може, а за другите не, обаче си мисля , че има някаква логика в това. Представи си да пристигаш от майната си и да си пътувал незнам колко часове и да трябва да чакаш да те настанят. Освен това полетите им, когато идват групи със самолет не могат да се съобразяват с този час. Ако пристигнат в 6 сутринта, как ще чакат до 14ч. Затова не се дразня от такива неща.

# 50
Аз пък определено се дразня. Аз когато пътувах до ТУрция никой не ме пита колко 26ч.съм пътувала, а си чаках. Не може да има двойни стандарти независимо от обстоятвлствата. До момента не помня в бълг.хотел да сме чакали час в Серенти не сме били

# 51
  • В.Търново
Чужденците, повечето от тях пристигат със самолет и пътуването им не е чак толкова дълго.В Серенити пристигнахме едновременно с едни руснаци.Настаниха ги към 13ч или малко по-рано.Тогава попитах дали и нашия апартамент е готов, почакахме още малко и ни настаниха.Но определено чужденците са с предимство, дразнещо е.

# 52
  • София
Здравейте! Не съм посещавала хотела. Интересува ме плажът как е? Поддържа ли се чист , морето плитко ли е, има ли някакви поражения от миналогодишните бури и наводнения? Благодаря!

# 53
Прегледах темата от 2014 г.имате и доста отрицателни мнения, май хотелът е доста голям и има пак борба на места за хранене, за шезлинги и т.н. Както беше и на Албена миналата година и от което искам да избягам Crossing Arms
моля, напиши ми на лични кой е хотела който не хареса на Албена?

# 54
  • В.Търново
Моля ви се, не се заблуждавайте, това с шезлонгите го има навсякъде.

# 55
Голяма простотия, но вината е на хотелите!

В Турция така бяха сложили табела -  от неизползвани шезлонзи търсете кърпи и аксесоари  на рецепция!

Ако персонала забележи , че шезлонг не се ползва за време повече от час събира багажа и го носи на рецепция

# 56
и
Прегледах темата от 2014 г.имате и доста отрицателни мнения, май хотелът е доста голям и има пак борба на места за хранене, за шезлинги и т.н. Както беше и на Албена миналата година и от което искам да избягам Crossing Arms
На Албена бяхме в ПАнорама в парковата част се намира и като цяло сме доволни, но сега ми се иска по- малък хотел,по близко до плажа. Иначе във връзка с запазването на шезлонги на АЛбена имаше "плажна полиция" минава в пиковите часове сутрин и събира кърпите ако няма хора, после можеш да си я потърсиш на определено място.
моля, напиши ми на лични кой е хотела който не хареса на Албена?

# 57
Не мога да разбера защо се търпи това с шезлонгите. Отмяташ безцеремонно кърпите на пясъка и сядаш. Никъде не се казва, че имаш право да запазваш. Правото е на дошлия по-рано. Макар че по принцип аз не съм претенциозна и не държа непременно на шезлонг, даже донякъде ми е по-хубаво да си лежа на пясъка и да си човъркам с пръсти из него, по-натурално ми е, ама за децата гледам за шезлонг.

# 58
Абе на пясъка е натурално , ама много пясък му влиза на човек в дупето -хихи. Аз също предпочитам на кърпа на пясъка и ми е по удобно за лежане.
Но към 2та броя шезлонги върви и чадър-а за децата си трябва . Та накрая става понякога ни шезлонг ни чадър.
Хора спокойно -щом юли имаше места на плажа ще има и през юни Simple Smile

# 59
  • В.Търново

Хора спокойно -щом юли имаше места на плажа ще има и през юни Simple Smile
E да, ама трета, пета линия не ме устройва.Първа или втора линия, с малки деца е така.

Общи условия

Активация на акаунт