"Бурята" приключи,започна "Урагана"-Уилям Леви и Химена Наварете-тема 31

• 18 296
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
K ‏@kariimyy  2h2 hours ago Dolores Hidalgo Cuna de la Independencia Nacional, Guanajuato
Hola @ximenaNR bonito día para la mas bonita del mundo. Te amito. #TeSuperAereo

Скрит текст:

# 691
Здравейте! Grinning

ей ..как пък не съм се родил в Индия ей hahaha hahaha обаче онзи г*золюбец smile3515

днес съм леко наплашен,химена да не се покаже нейде от някой гей парад,ей hahaha hahaha дано го празнуват по скромно и тихо,да не разбираме hahaha hahaha

# 692
Привет Буреносни!

Дано Девата на морето им помогне  да вземат правилните за живота си решения! Praynig Praynig Praynig

Дано Девата на морето го благослови с Любов,на която няма да може да устои и която ще срине бариерите му! Praynig Praynig Praynig

El Gordo y La Flaca ‏@ElGordoyLaFlaca  14h14 hours ago
Mañana en nuestros campeones @carlitostwit y @danilocarrera se enfrentan en la cancha con @willylevy29… http://instagram.com/p/ynvH52R-qR/

И двамата са много мълчаливи....и явно не излизат в последно време,защото няма и снимки с фенове....
 Thinking Дано са ангажирани да се проучват някакви нови проекти....На мен това затишие ми е приятно,защото ме успокоява някак....а и има да наваксвам с Максимилиано Сандовал... Wink
Много серии се натрупват като дават по две дневно....аз исках по този начин да дават Бурята,но ...не Crossing Arms.....Сега все не успявам да изгледам сериите...
Ако се появи нещо....реагираме.... Wink
Иначе, приятна вечер ... Wink

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 19:01 от iss0o

# 693
 Thinking Химе се е отдала на спомени....и окуражаване...

@ximenaNR : Hey!!! @sirroro #Memories #Spain #MissUniverse miss you ❤️ http://instagram.com/p/yoGO_FCQXu/ "

@ximenaNR : 🗽 You have the potential to make beautiful things.... Yes, you!!!!! 👇 http://instagram.com/p/yoPMLOCQfm/  "

@ximenaNR : Con una belleza... Dayana Mendoza Miss Universe 2008 y yo. http://instagram.com/p/yoKlO1iQbu/  "

@ximenaNR : Be an encourager. The world has plenty of critics already. http://instagram.com/p/yoH11mCQZK/  "

# 694
 newsm78 Praynig Какво си кореспондират дамата и Хуанхо... Thinking

Скрит текст:
@JuanMaConfiesa Tengo una pregunta para usted, q parece estar tan enterado de lo q sucede en el hogar de William Levy @willylevy29 ....

@LANAMBERUAN  ·  Feb 2
@JuanMaConfiesa @willylevy29 Q fue de la mansión q derrumbó para construirla de nuevo? La vendió? Se la quedó como segunda vivienda?...

@JuanMaConfiesa @willylevy29 Gracias anticipadas, pq no dudo q hará las pesquisas pertinentes, esperó también me lo comparta.

"@JuanMaConfiesa: @LANAMBERUAN está en construcción"@willylevy29  Uffff va a tardar más q la "obra el faro" O.o

@LANAMBERUAN  ·  18h 18 hours ago
@JuanMaConfiesa @willylevy29 Fíjese usted  q yo creí q lo debla maldición de los albañiles era leyenda eapanola. Pero por lo visto no!!!

@JuanMaConfiesa @willylevy29  Mmmm la constructora paga la mansión de Levy, supongo.... Paseme el tlfno. q tengo pendiente unos arreglitos

@JuanMaConfiesa @willylevy29 Así me voy  buscando un chalecito  a pié de playa pa ir ahorrando tiempo jajajaja Wink

# 695
 smile3503

william levy ‏@willylevy29  8 Apr 2013
#LaTempestad  #CapitánFabré #Marina @ximenaNR

william levy ‏@willylevy29  19 Apr 2013
#LaTempestad #CapitánFabré #Marina @ximenaNR

# 696
 Wink

William Levy @willylevy29 FOTO #moby via @ElGordoyLaFlaca #soccertime

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 22:33 от iss0o

# 697
# 698
JACKY BRACAMONTES @jackybrv  ·  24h 24 hours ago
“@Zuleyka_Rivera: @jomarigoyso me mató con este video! Todos damos pelo pelo pelo!!!! Bella mi querida @jackybrv… http://Instagram.com/p/ylaAjRzW20/ ” 💋😘

# 699
William Levy @willylevy29 FOTO #IG via urbanisimo #soccertime

# 700
Здравейте,
тази тишина не ви ли се струва подозрителна...и тези стари снимки...нещо ми се върти в главата, но ми трябва доказателство Thinking
Катето не ни се е обаждала скоро newsm78

# 701
Алоха ахиахи Grinning ,поздравявам ви на хавайски  hahaha

относно филма с уилям по бг тв-то,сега се сетих Mr. Green ....същия дублаж май като от бурята има уилямовия герой....и аз май не съм го споменавал Thinking а може и да съм...преди известно време ,телевизора беше включен на диема,аз тъкмо си бях влязъл...но не поглеждам към тв-то и чувам само познатия глас на капитан фабре...."химена не прави така,хората ще си помислят че има нещо между нас,а това не е така и ме притесняваш" Joy Joy или нещо подобно..обърнах се и видях че друга героиня...но се казва химена hahaha hahaha много ми стана смешно..но това не беше тия дни...по-преди

колкото до въртене в главата...уви тц...празна ми е пералнята hahaha ...не мисля,че се твори някое велико дело... hahaha hahaha освен в маями или мексико да се късат яко предпазни средства hahaha hahaha

# 702
сега върви пак онази карибска серия...бейзболна,където играят най добрите отбори на мексико,куба доминиканска република венесуела и пуерто рико...където  всички латино пощръкляват hahaha hahaha миналата година нали беше на остров Маргарита...сега е в столицата на Пуерто Рико

никак не я чаткам тая игра Thinking ... ако разбирам пък нещо... Crossing Arms ..а много мразя да съм некомпетентен Mr. Green Mr. Green само разбрах  че кубинците хубаво са ги опрали  и мексиканците и доминиканците са ги били сериозно Thinking ....трябва им уилям в отбора hahaha hahaha

# 703
Тони, мислех че ше ни поздравиш на индийски или индонезийски hahaha.. ти като че ли си най информиран сега между нас и това че нищо не ти се върти в главата е лош признак hahaha...мисля си обикновено след затишие излиза нещо ново, но не ще да е велико дело Thinking...но пък толкова дълго да продължава...вярно че на някой му предстои пътуване и не се знае за колко време hahaha

# 704
Добър вечер...аз ще ви поздравя на чист български hahaha hahaha

да във филма има една много отровна Mr. Green Mr. Green казва се химена и пречи на любовта на героите на уилям и майте....затова феновете им явно не харесват химена..заради името...като биг на червено Joy Joy

аз отвреме на време хващам някоя сцена...но иначе спрях на 20....и някой епизод hahaha там химена му е голям трън,няма да казвам къде Mr. Green Mr. Green

кажете ми какво искате да става...аз ще ви го потвърдя веднага и да спите спокойно hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт