Отговори
# 165
Изтеглих си Home sweet hell "Домашен ад".
Има го в замунда на първа стр.

# 166
Изтеглих си Home sweet hell "Домашен ад".
Има го в замунда на първа стр.

Не ми допадна особено.

# 167
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Сиси, мислех си да го тегля, но се отказах, защото нещо не ме грабна нито сюжета, нито пък постера. Crossing Arms  Да не говоря за Джордана Брустър, която я видях гола на една от снимките  #Crazy Бори се и тя за "Оскар", горката. ooooh! Sick Sick Sick А преди я харесвах като играеше в "Далас".  Crossing Arms

Последна редакция: сб, 28 фев 2015, 18:19 от David_Charvet

# 168
 hahaha

Не, определено не ми допадна.. Не беше скучен, става за губене на време, ама не го препоръчвам като цяло.  Wink

Сега започнах един сериал: Eye Candy, става дума за сериен убиец, мисля че ще е хубав.
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=430029&hit=1

# 169
hahaha

Не, определено не ми допадна.. Не беше скучен, става за губене на време, ама не го препоръчвам като цяло.  Wink

Сега започнах един сериал: Eye Candy, става дума за сериен убиец, мисля че ще е хубав.
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=430029&hit=1
Този отдавна се каня да го гледам,но не знам.Напоследък толкова много сериали гледам,че нямам време за нищо.., Mr. Green

# 170
Преди малко гледах първи епизод и ми хареса, изтегли си го и пробвай, има само 7 епизода излезли до момента.

# 171
Преди малко гледах първи епизод и ми хареса, изтегли си го и пробвай, има само 7 епизода излезли до момента.
Ще го пробвам,но само да не излезе нещо от сорта на Лъжкините,че не мога да търпя такива вече. Laughing Whistling
Ще видя кога ще го изтегля и ще пиша,ако не забравя. Simple Smile

# 172
Сега изгледах Тялото-много добро филмче.
И особено в края развръзката.
Simple Smile

# 173

# 174
# 175
Здравейте всички Hug, пуснах си да гледам "Mother's Day" / "Денят на майката" (2010). Много як трилър; Ребека де Морни играе ролята на жена, която краде бебета, отглежда ги като свои и после ги прави престъпници.

# 176
Здравейте всички Hug, пуснах си да гледам "Mother's Day" / "Денят на майката" (2010). Много як трилър; Ребека де Морни играе ролята на жена, която краде бебета, отглежда ги като свои и после ги прави престъпници.

Тегля го.  Wink

# 177
Сиси, приятно гледане!  Grinning
И Честито ни Освобождение!!!  Hug

# 178
Честит празник! bg

# 179
В момента си тегля "От мрака" http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=435936&hit=1 ужаси, трилър.

После ще пиша отзиви.

Вие как сте? Нищо не пишете.. Hug

"Денят на майката" ми хареса!

Общи условия

Активация на акаунт