Отговори
# 195
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Стаси, много ми хареса 3-та част на "ПСИХО". Много беше силна. В мотела на Норман отсяда нова жена, жертва (много я харесвам Даяна Скаруид), която напомня на Норман за жертвата му от 1-вия филм. Тя обаче иска да умре и прави няколко опита за самоубийство, и Норман също прави опит да я убие, но тя го изпреварва. Той се съвзема, мислейки, че майка му я е ранила и я откарва в болницата и започват да се срещат и т.н.. Но в градчето пристига също и репортерка, която иска да докаже, че Норман е убиец и започват пак да изчезват момичета, и той е заподозрян.

Пепоръчвам ти го. Peace  Довечера мисля пак да го гледам.  Grinning

Последна редакция: сб, 14 мар 2015, 09:46 от David_Charvet

# 196
Пишете мили мои, аз нямам с какво да се похваля, а и нищо не съм гледала скоро, нямах много време и понякога просто засядам пред ТВ и пускам някое предаване.

# 197
  • София
"Твърде лично" 1,2 и 3 част Peace

# 198
Пишете мили мои, аз нямам с какво да се похваля, а и нищо не съм гледала скоро, нямах много време и понякога просто засядам пред ТВ и пускам някое предаване.
И аз така,напоследък се отдадох на ''неангажиращите'' филмчета и сериали. Whistling
Taken 1 и 2 (''Твърде лично'') съм гледала,за 3 все не ми остава време или забравям.Но е малко банално все да се случва нещо с момичето.Искам с и някой друг да се случи нещо,с майката например.  Laughing Crossing Arms

# 199
 Joy Joy Joy
Точно с майката се случва, гледай го. Mr. Green

# 200
предложете филм за планинари,изкачване на скали -нещо подобно

# 201
Joy Joy Joy
Точно с майката се случва, гледай го. Mr. Green
Нещо предчувствам ,че сигурно и нея ще отвлекат. Joy Интересно ми е на 4-та част какво ще стане-сигурно ще отвлекат бащата и майката с момичето ще трябва да го спасяват. Party Laughing

tihomir_rs
гледала съм доста филми свързани с разни природни катастрофи ,в които междувременно е преплетена темата за планините.В замунда търсих с ключова дума ''апокалипсис'',но нищо свястно не ми излиза. Flutter

# 202
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Аз се сещам само за ""Cliffhanger"/ Катерачът" (1993) със Силвестър Сталоун.
Имаше и един епизод на "Д-р Куин Лечителката, в който тя също изкачва планина. Не си спомням само, дали беше в 5-ти или в 6-ти сезон? Rolling Eyes

# 203
  • SA
предложете филм за планинари,изкачване на скали -нещо подобно

127 Hours - http://www.imdb.com/title/tt1542344/
Vertical Limit - http://www.imdb.com/title/tt0190865/?ref_=fn_al_tt_1

# 204
Ще гледам Капан за Пепеляшка/ Trap for Cinderella

# 205
Аз нещо полудях и гледам Helix. Не ми харесва много, но ме държи в напрежение и поддържа любопитството.

# 206
За какво се разправя Helix?

# 207
За какво се разправя Helix?
http://www.imdb.com/title/tt2758950/

Отдавна съм го набелязала, но чакам да излезнат повече сезони, че само с по 10тина серии на сезон, то за единия ми зъб  hahaha

# 208
Здравейте   bouquet Аз също обичам трилъри и дори ужаси. Бих препоръчала филма Колекционерът от 2009 г. (само дано не съм объркала годината). Криминален, напрегнат и ти грабва вниманието от раз  Peace

# 209
  • София
Ще гледам Капан за Пепеляшка/ Trap for Cinderella
Какви са отзивите?Става ли?

Общи условия

Активация на акаунт