Отговори
# 255
Сега гледам, че и белгийски има от 2008ма и естествено американски от 2014та  Mr. Green. Дали не се прецаках с холандската версия? Трудно ми беше да ги следя на непознат език  Mr. Green
За кой сериал става дума по-точно? Simple Smile

# 256
Сега гледам, че и белгийски има от 2008ма и естествено американски от 2014та  Mr. Green. Дали не се прецаках с холандската версия? Трудно ми беше да ги следя на непознат език  Mr. Green
За кой сериал става дума по-точно? Simple Smile

За филма "Loft" Simple Smile

А иначе бях писала преди това за сериала "The Fall", който мисля да видя лятото Simple Smile

# 257
True detective...уникална актьорска игра !

# 258
Допадна ми и на мен.Също това,че беше с лек психологизъм много ми хареса.
Краят не ме изкефи много,защото нямаше обрат.Историята беше заплетена,аз направих пауза от 1-2 месеца преди да изгледам финала и ми беше трудно да си спомня и да възприема случката наново.Чакам втори сезон. Heart Eyes

# 259
Този гледах вчера Whisper (2007) http://www.imdb.com/title/tt0435528/ - не останах особено впечатлена. Въпреки че играеха готини актьори

# 260
Краят не ме изкефи много,защото нямаше обрат.Историята беше заплетена,аз направих пауза от 1-2 месеца преди да изгледам финала и ми беше трудно да си спомня и да възприема случката наново.Чакам втори сезон. Heart Eyes
И аз направих пауза преди финала:) май на моменти ме достраша от развръзката...беше си психарско!

# 261
И аз направих пауза преди финала:) май на моменти ме достраша от развръзката...беше си психарско!
На мен точно заради това ми хареса.От доста време търсех някакъв психарски сериал,попаднах на True detective,надявах се на някакъв обрат,но финала не беше много лош.След True detective не мога да гледам Матю Макконъхи в комедии,защото просто не мога да го възприема. Mr. Green
Скрит текст:
Аз изтръпнах на сцената с човека с газовата маска,а като се замисли човек ,самата сцена не е нищо особено. Mr. Green

# 262
В такъв случай ще ти хареса любимия Матю в "Адвоката с линкълна"/не е сериал,а филм/.....ако не се лъжа там играеше .... newsm78

# 263
В такъв случай ще ти хареса любимия Матю в "Адвоката с линкълна"/не е сериал,а филм/.....ако не се лъжа там играеше .... newsm78
Мерси,обезателно ще го изгледам!  Hug

# 264
Започнах American crime....започна добре,да видим дали ще ме задържи,дано:)

# 265
Започнах American crime....започна добре,да видим дали ще ме задържи,дано:)

Още не съм го почнала, но изглежда обещаващо.

Изключително ми допадна "The Newsroom", за съжаление няма да има следващ сезон.

# 266
Изгледах два епизода от Critical...мисля,че ще става доста напрегнато.... Peace Praynig

http://www.imdb.com/title/tt3502470/?ref_=nv_sr_1

# 267
Препоръчвам този трилър: "Среднощно преследване" http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=443237

# 268
Изгледах 1-ви епизод н Уейуърд Пайнс (така ли се пишеше?),стори ми се замотана случката,не знам дали ще го продължа,защото ми се струва,че ще стане замотано тип "Малки сладки лъжкини",дано да греша. Mr. Green

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 19:30 от cooxixx

# 269
Как е оригиналното име на този сериал?
Изгледах 1-ви епизод н Уейърд Пайнс (така ли се пишеше?),стори ми се замотана случката,не знам дали ще го продължа,защото ми се струва,че ще стане замотано тип "Малки сладки лъжкини",дано да греша. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт