Януарска рожба гушка мама, няма радост по-голяма

• 43 925
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте мами!  Как са вашите бебоци?  Тео вече стана по - спокоен.Препоръчаха ни чая  на Хумана сладки сънища и от няколко дни спи добе. По коремче го слагам, вдига си главата, но не иска да помръдне. Наченки за никнене на зъбки ме побърква. От колики една седмица почивка и хайде на зъбки... Това е от нас. Желаем ви хубав,слънчев и прекраасен ден. Party

И ние сме така - тъкмо взе да си поспива нощем и го почнаха зъбки, след 2ч. започва да се буди през час.Смучи си долната устничка, сега взе и с езика да прави разни чупки, само и само да си почеше венците!
Още не се е обърнал, но има наченки, особено като е голичък.Като му омръзне да лежи, тръгва да се изправя - мъчи се, мъчи се, горкото и накрая се разплаква от безсилие, че не може да стане.Затова започнах по-малко да го поставям седнал, подпрян на възглавнички.Иначе и в мен редовно си стои и гледа телевизия - много е впечатлен от телевизора, макар да не му давам много. Heart Eyes

Ох, и големият ни проблем сега - по никакъв начин не иска да стои в количката си! Cry Cry Cry

# 601
Златанова   пробвала ли си да му закачиш играчки на количката?  Най - хибаво е да са ярки и музикални. Дано ви помогнат. В това хубаво време, как ще се измъчваш...

# 602
Всичко пробвах!...Досега без резултат.Днес обаче заспа и откара почти 2 часа!Дано счупихме каръка! Praynig/color]

# 603
Дано свикне. Ще стискам палци.  Simple Smile

# 604
С всеки изминал ден стават все по- интересни! Simple Smile 

Моята Алекс е на 3 месеца и половина.
Отдавна се върти наляво, надясно... От 2- 3 седмици се обръща и по коремче. Simple Smile

Коликите минаха, но май зъбките й почват- белнали са се 2 отдолу и само се плези (явно заради венците) и си бърка в устата. Simple Smile много е смешна. Simple Smile

Към 6кг. сме почти и 65 см.

Simple Smile

# 605
Ивайла, съгласна съм с теб, че с бебчетата ни всеки ден е все по-хубав и интересен.  Heart Eyes

Ние сме почти на четири месеца и тежим седем килограма. Миналата седмица ходихме на басейн и беше много хубаво, на малката сладурка й хареса и си пееше по едно време. Вече се стягаме за море. Препоръчаха ми слънцезащитен крем с минерален филтър. Вие какви мислите да ползвате?

Захранването ще го започнем след като навърши пет месеца, сега е на кърма. Пръцките на моменти са направо убийствени  Crazy

Споделяйте и вие мами   bouquet Хубави почивни дни! Между другото утре е Ден на майката в Германия  Simple Smile

# 606
Абсолютно съгласна съм и аз - дейни, забавни, все по-слади и по-сладки стават! Heart Eyes Heart Eyes
...Аз се бях забавила с изкарването на снимките му и днес ги получих на куп 700 снимки... #CrazyТа сега го гледам колко мъничък и ревлив е бил! HugА сега е станал като малка толумбичка и усмивката му не слиза от лицето!
Когато се усмихва, устничките му така се разтягат, че стават тънки като чертичка!А когато е нацупен - обратното - сочни,сочни...на мама златцето!Няма друга такава любов! Hug Hug Hug

Пишете мамички, да са ни живи и здрави рожбичките!

# 607
Здравейте мами!  Тео е почти на четри месеца, смее се с глас, но и ината си показва. Върти се, снощи беше се обърнал обратно в леглото и беше си изкарал крачетата през решетката на леглото. Изкарах си акъла като го видях.  Днес му сложих обиколниците. На 12  сме на консултация и ваксина. Да са ни здрави и щастливи бебчетата, те са най -  голямата ни радост!

# 608
При нас хремата и запушеният нос още не са отминали, направо полудявам като започнем да се храним и започва да се дави, изпуска гърдата, не може да диша миличкото, а в носът му тигри все едно има. С помпата почти нищо не изкарвам обаче Sad
Давам Имунокинд и витамин С, но нещо много време се проточи.

# 609
Има една помпа,която се включва към прахосмукачката. Снаха ми каза,че е страхотна. Продава се по аптеките.  Peace

# 610
  • София
Здравейте мами  Grinning
За слънце съм взела на Мустела - Слънцезащитен лосион с много висока защита SPF 50 + UVB – UVA 22 PPD.
Бебетата наистина стават много интересни и забавни  Laughing

# 611
Здравейте мами,

И аз се чудех за слънцезащитен лосион, но четох, че не трябва да се използва първите 6 месеца, също и педиатърката потвърди - някои бебчета се обривали, та не знам, ще търсим сенките явно..

# 612
Здравейте, казвам се Десислава, следя ви още от първия месец на бременността, но никога не съм се включвала.Бебчо се казва Калоян и е роден на 12.01.2015г. секцио.

# 613
Здравейте, казвам се Десислава, следя ви още от първия месец на бременността, но никога не съм се включвала.Бебчо се казва Калоян и е роден на 12.01.2015г. секцио.

Здравей ! Заповядай !

# 614
  • София
Здравейте мами,

Имам въпрос към мамите с опит, когато се захранва бебчо, кога трябва да започне да изяжда по 1 малко бурканче от 125 мл.на едно ядене ?

Общи условия

Активация на акаунт