Януарска рожба гушка мама, няма радост по-голяма

• 43 909
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Ох и на мен ми е много объркано...

Днес за пръв път й дадох няколко лъжички сокче от ябълка. Мисля, че й хареса. Simple Smile

Другата седмица ще й дам сок от моркови. След което сок от ябълка + морков.

След това мисля да въвеждам пюретата... Sad НО с кое? не знам....

# 661
Аз лично ще захранвам по тази схема- зеленчук, каша, плод, месо, риба http://zacheto.blog.bg/lichni-dnevnici/2013/10/15/zahranvane-po- … meso-riba.1192887
много подробно е обяснено
слънцезащитно купих на Мустела с минерален филтър, много ми е бяла милата и само от вятъра изгаря, камо ли от слънцето. Иначе последно на консултацията беше 6600/ 66 см. На кърма е. Шава си, обръща се, вика и страшно я сърбят венците.

# 662
  • гр.Пловдив
Азария тази схема ми хареса  Wink а и акто се замисля,баткото май така съм го захранвала.ЛЛ каза,че на следващата консултация ще каже как да почнем и ще видим нейните предложения.Вече сме на 4 месеца и 19 дни,последно измерен преди 10-ина дни беше 7,500 и 65 см. -голям мъжага  Grinning   много е активен,обръща се,върти се ,а най-важното - приспива се сам като си пее.Е,има и дни в които спи по мъничко,но общо взето съм доволна.Имаме сополи от седмица и не минават от капки  Cry ЛЛ се изказа,че може да са зъбки,но аз не виждам признаци.Слънцезащитен и аз взех на Мустела с филтър.
Искам да попитам,коя мама беше писала някакъв начин за връзка с НОИ?Имейл ли беше?Майчинството за този месец ми се бави,на вас изплатиха ли ги?

# 663
Азария тази схема ми хареса  Wink а и акто се замисля,баткото май така съм го захранвала.ЛЛ каза,че на следващата консултация ще каже как да почнем и ще видим нейните предложения.Вече сме на 4 месеца и 19 дни,последно измерен преди 10-ина дни беше 7,500 и 65 см. -голям мъжага  Grinning   много е активен,обръща се,върти се ,а най-важното - приспива се сам като си пее.Е,има и дни в които спи по мъничко,но общо взето съм доволна.Имаме сополи от седмица и не минават от капки  Cry ЛЛ се изказа,че може да са зъбки,но аз не виждам признаци.Слънцезащитен и аз взех на Мустела с филтър.
Искам да попитам,коя мама беше писала някакъв начин за връзка с НОИ?Имейл ли беше?Майчинството за този месец ми се бави,на вас изплатиха ли ги?

benefits@sofia.nssi.bg

# 664
И аз се чудех за майчинството вече...Не съм проверявала по карта, но принципно СМС известието за превод идваше до средата на месеца, а този - нищо! newsm78

# 665
И на мен ми прави впечатление, че има забавяне с майчинството. А не съм имала никога такова, защото сама си пускам всички документи.  newsm78
Не се плашете толкова с това захранване. Майките са си захранвали бебенцата в продължение на стотици години и са се справяли с всякакви варианти. Бурканчетата с готова храна са скорошна мода този контекст. Престрашете се на по-късен етап да им давате по някоя хапка и от вашата храна. Нали все някога ще почнат да ядат и с подправки. Опитайте и вие някой път тези пюрета без подправки, честно казано, на мен хич не ми допадат на вкус. Бебоците ще пораснат и ще почнат да си похапват всичко, та даже и пръст, пясък, хартия и още мн неща дето хич, ама хич не са за ядене... Laughing

# 666
Здравейте, мами и бебета  Hug
Аз пробвах да дам каша, въобще не поиска, направих ябълково пюре и това не ще още...баткото по е пюрето изяде. Аз предния път захраних с оризова каша, тук препоръчват за начало каши, но го докарах до запек и този път май ще почна пак с плодови/зеленчукови пюрета. Но ми се струва, че мояра принцеса още не е готова.
За готвенето по нататък съм съгласна с Емел - като започнах да готвя на баткото горе долу като за нас, без сол, черен пипер, почна всичко да му харесва, а преди това се молех все да си изяде бебешките манджи.

# 667
  • гр.Пловдив
Азария тази схема ми хареса  Wink а и акто се замисля,баткото май така съм го захранвала.ЛЛ каза,че на следващата консултация ще каже как да почнем и ще видим нейните предложения.Вече сме на 4 месеца и 19 дни,последно измерен преди 10-ина дни беше 7,500 и 65 см. -голям мъжага  Grinning   много е активен,обръща се,върти се ,а най-важното - приспива се сам като си пее.Е,има и дни в които спи по мъничко,но общо взето съм доволна.Имаме сополи от седмица и не минават от капки  Cry ЛЛ се изказа,че може да са зъбки,но аз не виждам признаци.Слънцезащитен и аз взех на Мустела с филтър.

benefits@sofia.nssi.bg
Благодаря!Сега започва великото чакане на отговор  Simple Smile

# 668
На мен са ми  изплатили майчинството , без да получа СМС - странно...
Сумата май е доста по-малка, предвид почивните дни.

# 669
  • София
Добро утро !
Сега гледах с ПИК кода в НОИ и пише Статус на плащането - изплатен, Дата на ведомост - 01-06-2015, 19-р.д. са през мес.май.
Превод по сметката нямам, предполагам понеделник-вторник ще имам, но ми е странно, защо дават, че е изплатен и датат е в бъдеще  Rolling Eyes

# 670
  • Пловдив
 Интересно, проверих и аз сега, и на мен пише същият статус в Нои. Значи във вторник ще харчим  Grinning

# 671
  • гр.Пловдив
 newsm78 Ами сега?Отговор нямам от НОИ,но току що получих СМС ,че на  02.06 са ми преведени 360 лв.  Grinning Е за кога са тези за май или за юни.С ПИК кода проверих,пише молба декл. от 14.04. Грам не им разбирам сметките  ooooh!

# 672
  • София
Добро утро !
Сега гледах с ПИК кода в НОИ и пише Статус на плащането - изплатен, Дата на ведомост - 01-06-2015, 19-р.д. са през мес.май.
Превод по сметката нямам, предполагам понеделник-вторник ще имам, но ми е странно, защо дават, че е изплатен и датат е в бъдеще  Rolling Eyes

И аз получих смс за превод от НОИ на 02.06.2015 г., т.е. във вторник ще имам пари  Laughing

# 673
  • София
newsm78 Ами сега?Отговор нямам от НОИ,но току що получих СМС ,че на  02.06 са ми преведени 360 лв.  Grinning Е за кога са тези за май или за юни.С ПИК кода проверих,пише молба декл. от 14.04. Грам не им разбирам сметките  ooooh!

desita6063,
Кое не ти е ясно с ПИК кода в НОИ ?
Парите са за мес.май, никой няма да ти направи бъдещо плащане.
Също така има графа - Плащане за месец/година, където пише - 5/2015, т.е.мес.май.
Молба декл. от 14.04. ти е в графа - Вид на документа, т.е.на базата на какъв документ ти изплащат парите Wink
Хората са го направили много елементарно, но трябва да се прочете по-внимателно Wink

# 674
  • София
Аз искам да попитам какви оризови каши сте давали ?
Безмлечни или млечни ? Био или не ? Със захар или без ?Марка ?

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт