Модни консултации - 12

• 69 704
  • 765
  •   1
Отговори
# 660
Харесах си много хубави боти на Риекер, имам на тази марка и не са мръднали вече 5години. Та мисля да си отпусна джоба поне ще знам,че са качествени.
Колебанието ми е дали тези /но без връзки/   http://prikachi.com/images.php?images/677/7946677g.jpg
или такива подобни http://prikachi.com/images.php?images/680/7946680a.jpg ,само че без ципа и подметката е чисто черна.

# 661
1 глас за вторите Peace

# 662
  • София
И аз съм за вторите, на първите нито формата, нито лака харесвам.

# 663
Двата чифта са много различни и няма място за сравнение. Зависи за какво ги искаш, но като цяло вторите са по- хубави.

# 664
И аз клоня за вторите, разликата в цената им е 20лв. Вторите са 125лв, но много ми харесват, сега предстои въпроса да ги купя ли?  ooooh! Не се съмнявам в качеството им и че няма да мръднат.  Blush

П.С. Искам ги за всеки ден, с дънки, клин и тн. Офф вторите ще са. Peace

# 665
  • София
Байкър ботите. Те си отиват с дънки и клин.
Лачените са бабешки.

# 666
Някой търсеше черна рокля с бяла якичка. Има в Зара 3 модела.

# 667
  • Варна
На мен ми харесват и първите, но това е есенно - пролетна обувка, докато байкър ботите са за по-студено, отколкото тези, с тази тънка кожа, така че си прецени за кой сезон ти трябват.

# 668
И на мен ми харесват и първите, но за ежедневни тоалети по-добре байкър ботите. Те с всичко вървят. Даже днес съм с такива боти и една рокличка, свободно падаща, малко като сукман.

# 669
Благодаря Ви, момичета!  Hug

# 670
Определено вторите са по хубави  по ежедневни и съвместими с почти всички тоалети са Simple Smile .

# 671
Дяволски чаровна, в каква сфера работиш, ако не е тайна? Много са ви строги правилата, чак проверки минават.

# 672
В застраховането Simple Smile
Да имаме проверки , тайни клиенти , тайни снимки   на офисите и на служителите какво правят.Камери за наблюдение...   Laughing

# 673
Леле това се казва quality control  Laughing

# 674
  • по пътя
Запалихте ме с вашите коментари за спортни обувки и сега съм решила да пробвам малко гуменки да понося, ама още да се стопли. За еспадрилите какво мислите, защото и те са вариант за по-топло време.Нещо такова с какво мога да съчетая:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт