Модни консултации - 12

• 69 719
  • 765
  •   1
Отговори
# 645
  • Berlin
L'Agent, тя май е единственото по-цветно нещо в гардероба ми.  Laughing

# 646
  • София
Аз пък много обичам цветове.
Искам да дойде пролетта да нося още повече.
Наского имах възможност да надзърна в гардероба на една приятелка - черно и черно.

# 647
Аууу, тази Ива ако не и бях прочела името, щях да реша, че е травестит.

# 648
  • Варна
В една друга тема видях снимки на Ива с други дрехи, но със същото колие и я приготвяха за снимките на новото й предаване.

Освен да проучиш кое е предаването и кога ще го излъчват и да следиш кой я облича, защото е възможно всички снимки да са от тази подготовка.

# 649
И аз обожавам цветни дрехи , но за съжаление на работа имаме точно определени цветове които да носим .Не са много ... и не са толкова цветни Simple Smile .Основно ни е позволено /лилаво , червено , черно и сиво /Дори и за маникюра има изисквания примерно синьо  не може .Може нежни тонове но не и със синьо .Къси панталонки и поли са забранени.Под къси се има в предвид наистина къси , потници са забранени , рокли с презрамки също за лятото трябва да имат ръкавче.Спортни дрехи също са забранени  Laughing Laughing Laughing .И това всичкото доста ограничава обличането .Аз обаче не спазвам цялото предписание  Laughing .На 40 градуса и отгоре съм ходила с къси гащи на работа и никой не ме вижда зад бюрото с какво съм облече .В този ден обаче минаха на проверка и не ми се зарадваха на панталонките  Mr. Green .
Както и да е Simple Smile) .Сега конкретно за работа като се връщам след две години от майчинството съм решила да залагам на много сака/бели , черни , сини , дънки , панталони поли и рокли и разбира се високи токчета/ Simple Smile .

# 650
  • в Кошера
Феичка, каре за официален повод - не. Моделът на роклята става, макар да ми е мааалко лежерна за служебно събитие, било то и празнично.  Peace

Мисля, обаче, да се спра на един от тези два варианта, или поне на нещо подобно:
Скрит текст:

Добро попадение. Бих заложила на панталона, обаче.  Peace

Ризо-роклята на Ива и на мен много ми харесва.  Heart Eyes Дори съм в търсене на подобна, та ако някой мерне някъде да доложи бързо тук.  Mr. Green Hug

# 651
  • Berlin
Нали в поканата пишело dressy casual, не ми звучи много официално. И защо е на английски? newsm78 Ако цялата покана е на англ. и фирмата е чуждоезична - ок, ама иначе ... ooooh!

# 652
  • ВАРНА
Момичета,какви са актуалните цветове за пролетта?Чудя се комбинацията марсала/тъмносиньо  Thinking
Скрит текст:

И с този тренч как е,кантовете му са черни,но другия ми тренч е черен и съвсем тъмно ми се струва  Tired

Последна редакция: чт, 26 фев 2015, 10:13 от morgana07

# 653
  • София
Точно за варианта с панталона си мислех.  Peace

Колкото до това защо дрес-кодът е написан на английски - нямам никаква идея. Останалата част от поканата е на български. Simple Smile

# 654
  • София
И на мен ми харесва повече комбинацията с панталона.
А обикновено се използва за удобство тази терминология.
http://www.emilypost.com/everyday-manners/your-personal-image/69 … ual-to-white-tie-
И върви отгоре надолу от супер официално до по-ежедневно.

# 655
Момичета,какви са актуалните цветове за пролетта?Чудя се комбинацията марсала/тъмносиньо  Thinking
Скрит текст:

И с този тренч как е,кантовете му са черни,но другия ми тренч е черен и съвсем тъмно ми се струва  Tired

Модни са цветовете, които ти ходят  Peace.

# 656
  • в Кошера
Моргана, марсалата е актуална за цялата 2015, уж.  Mr. Green
За пролетта можеш спокойно да заложиш на пастели, синьо, жълто, нюд... В общи линии наистина всичко свежо, което ти стои добре като цвят.  Peace

# 657
  • ВАРНА
И аз искам като светне слънчице и веднага да облека лимоновожълто,зелена ябълка,тюркоаз....  Mr. Green Много обичам ярки и свежи цветове,комбинацията с марсалата я асоциирам повече с есента,но си викам я да питам и да си сверя часовника  Blush Полата така и не съм успяла да я облека досега,ще и търся пролетни комбинации  Peace

# 658
  • Варна
Ризата - рокля на Ива Екимова наистина е от новите й изяви на екран.
Доколкото разбрах ще се подизава в Папараци, така че гледайте им финалните надписи на папатаците
Ето я още веднъж, съчетана с панталон

# 659
  • ВАРНА
На мен ми се струва,че не е панталон,а ботуш-тип чорап  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт