Модни консултации - 12

• 69 725
  • 765
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте!   bouquet

Извинявам се за нахлуването в темата, но имам нужда от мааалко обяснение.  Blush Току що получих покана за събитие с дрес-код dressy casual, което съответно ме хвърли в голямо чудене какво е това нещо и има ли почва в моя гардероб  Laughing Прегледах разни предложения в google, но повечето са с дънки и някакъв топ отгоре, нещо което категорично не мога да облека, тъй като мероприятието ще е служебно. Ще се радвам да ми помогнете!  Hug

# 631
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Вместо дънки може панталон или пола.

Скрит текст:

# 632
Това първото "нещо" е просто отвратно   Sick 

"Нещото" си е чист педераст на български Joy, а може и чуждоезично, гей, травестит или там на каквото се оприличава въпросното същество.
Ама и чичко Гугъл твърди същото: fagot, gay, pederast, fag, bugger, homosexual.
А на мен най-достоверни ми звучат: Pederast i Bugger. Sick

Феичка13, май най-добре ще е да споделиш въпросното събитие в каква обстановка ще бъде и въобще какво точно ще бъде.

# 633
  • София
Феичка13, май най-добре ще е да споделиш въпросното събитие в каква обстановка ще бъде и въобще какво точно ще бъде.

Събитието е по повод 25 години от създаването на фирмата, в която работя. Ще бъде в Шератон. Нямам представа дали ще е коктейл или вечеря, тъй като не пише нищо в поканата по въпроса.  Laughing

Мислих си дали ще е подходяща една карирана черно-червена рокля, с кройка, подобна на тази:
Скрит текст:
или пък да заложа на черна pencil пола с топ + цветен елемент, нещо подобно на това
Скрит текст:
  newsm78

# 634
Мисля, че роклята би била по-подходяща за случая - по-празнично облекло (предвид повода, който си уточнила) е от пола и риза, но ми се иска да видя и самата рокля ...

# 635
или пък да заложа на черна pencil пола с топ + цветен елемент, нещо подобно на това
Скрит текст:
  newsm78

Намирам за по-подходящо, защото не си била на подобни събития преди, а и е служебен ангажимент.

# 636
Ако събитието е вечерно, облечи рокля.
Ако е по обяд, след обед...заложи на пола с риза.

Каре не харесвам обаче за официален тоалет.

# 637
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Като кройка роклята е супер, но каре .... и аз не мисля, че ще подхожда за случая  newsm78

# 638
Здравейте!   bouquet

Извинявам се за нахлуването в темата, но имам нужда от мааалко обяснение.  Blush Току що получих покана за събитие с дрес-код dressy casual, което съответно ме хвърли в голямо чудене какво е това нещо и има ли почва в моя гардероб  Laughing Прегледах разни предложения в google, но повечето са с дънки и някакъв топ отгоре, нещо което категорично не мога да облека, тъй като мероприятието ще е служебно. Ще се радвам да ми помогнете!  Hug
Сама пишеш ,че в поканата пише ,че има дрес код това ,че е фирмено парти не означава ,че не може да отидеш и с дънки  newsm78 има много хубави съчетания панталони Simple Smile . Ето погледни.Иначе от вариантите които ти си избрала най ми допада вариант с полата .

Скрит текст:

# 639
  • София
Събитието ще е вечерно. Мисля, обаче, да се спра на един от тези два варианта, или поне на нещо подобно:
Скрит текст:

Благодаря ви за идеите!  Hug

# 640
  • София
А моята уж коралова чанта дойде и си е червеничка. Crossing Arms

Е така пък ще можеш почти на всичко да я слагаш - черно, бяло, сиво, синьо, кафяво даже.

# 641
  • София
На мен тези комбинации ми харесват, защото дрес кодът изисква да е официално облеклото, но не и строго (дълга рокля или пък делови вид костюм). Няма как на такъв повод да се отиде с дънки.

# 642
  • Пловдив
Онзи педерас, гей или какъвто и да е...има страхотна чанта /знам, че е на известен бранд/ преди години в Ботичели имаха такъв модел и като ходих да я търси беше изчерпан.../някой има ли идеи как да я търся в Алито?

# 643
  • Варна
Аз пък имам обувки с ток, като на "интересния" младеж  Mr. Green
Защо му се чудите толкова, Азис е къде къде по - атрактивен  Mr. Green

# 644
  • София
Момичета, някаква идея на коя марка е роклята на Ива Екимова?

Много ми харесва тази жена  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт