Модни консултации - 12

• 69 738
  • 765
  •   1
Отговори
# 615
Прекалено много червени аксесоари ми се струва и палтото не пасва на панталона.

# 616
inamorata, голяма забавлявка:) Как не съм се сетила така да си онагледявам всичките питания. Ето ново - мога ли да си използвам едни коралови свободни дънки за вечерна визия ето така? До сега съм ги носила все с балеринки и тениска.

Скрит текст:

# 617
  • Варна
Да  Peace

# 618
Разбира се, че да ...  Rolling Eyes

# 619
  • по пътя
Един малко глупав въпрос-ама как ги правите тия съчетания? Имам предвид специална програма се тегли или...

# 620
inamorata, голяма забавлявка:) Как не съм се сетила така да си онагледявам всичките питания. Ето ново - мога ли да си използвам едни коралови свободни дънки за вечерна визия ето така? До сега съм ги носила все с балеринки и тениска.

Скрит текст:

strept, да, забавно е много. И аз наскоро открих топлата вода Simple Smile
За дънките - абсолютно може да си ги носиш така! Харесва ми.

Един малко глупав въпрос-ама как ги правите тия съчетания? Имам предвид специална програма се тегли или...

Lunno momi4e, аз ползвам този сайт (слагам го в скрит текст, тъй като не знам дали няма да се изтълкува като реклама):

Скрит текст:

Регистрираш се, натискаш бутон create, избираш в коя категория искаш да се "вихриш" и пускаш въображението в действие. Всичко е направено като за идиоти, така че се работи много лесно.

# 621
  • по пътя
  bouquet inamorata, ще се пробвам.

# 622
 bouquet inamorata, ще се пробвам.
Опитай, сигурно ще ти хареса. На мен ми напомня на едни игри от детството ми, при които се изрязваха дрехи от специални албумчета и се обличаха хартиени кукли. Връща ме към детските  ми години Mr. Green
И още един плах опит от мен:
http://ak2.polyvoreimg.com/cgi/img-set/cid/150341703/id/qsRefci6 … mu7EJQ/size/l.jpg
И нещо много набързо:
http://ak1.polyvoreimg.com/cgi/img-set/cid/150371995/id/moCg0Ne6 … Xi33Qg/size/l.jpg

Последна редакция: нд, 22 фев 2015, 23:17 от inamorata

# 623
  • Berlin
Аз се регистрирах скоро, ама нещо не се оправих от първия път и се отказах. Иначе е много готино да си съчетаваш така нагледно нещата.
Inamorata, мисля, че ако слагаш по- малко неща, ще изглежда по-добре комбинацията.  Peace

# 624
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Лелеееее колко съм зле!  ooooh!
Имам регистрация от поне 2 години този сайт, а нямах никаква представа, че може да прави така!  Joy

# 625
Inamorata, мисля, че ако слагаш по- малко неща, ще изглежда по-добре комбинацията.  Peace

Знам, знам, но ми харесаха и двете комбинации за обувки и чанти, а ме мързеше да го правя два пъти  Embarassed

# 626
Инамората, последният бяло-лилав сет много ми харесва  Heart Eyes Ще я пробвам и аз тази програма.

# 627
Не знам дали мнението ми е на място в темата, но предвид дилемата ми с маратонките преди време реших все пак да споделя с вас крайния резултат (и разни впечатления от последното си пътуване из северна и северозападна Европа покрай него  Blush). Като цяло не останах изненадана от масовия стил на обличане. Има минимализъм, има хипстерия, има Nike мания, а има и гледки от този тип  Laughing :
Скрит текст:
Минимализмът и монохромните съчетания преобладаваха сякаш, но примесени на места с лек хипстерски привкус. Както и предполагах маратонките се носят във всякакви съчетания и моите си бяха баш на място.  Униформата ми се състоеше от:
Скрит текст:

Беше ми много удобно и смятам да взаимствам разни идеи за по-нестандартни съчетания с маратонки (тясна миди пола и найкове например), които преди си мислех за неосъществими при липса на ръст 1.80.  Laughing

# 628
Това първото "нещо" е просто отвратно   Sick 

# 629
  • Berlin
А моята уж коралова чанта дойде и си е червеничка. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт