Модни консултации - 12

• 69 752
  • 765
  •   1
Отговори
# 600
  • в Кошера
abs, и двата цвята са свежи и пролетни.  Heart Eyes Жълтото много навлиза като тренд, в по-наситените си варианти, обаче. Коралът е по-комбинативен цвят, не е толкова претенциозен.
Съчетава се идеално с всички нюанси на синьото, с деним (жълтото също  Mr. Green). А любима моя комбинация е с мента или тюркоазHeart Eyes

# 601
  • Бургас
Здравейте,да попитам с каква андроид програма може да се прави аутфитс,но примерно с мои снимки

# 602
  • Варна
Колебая се между тези
и тези

Като повече клоня към вторите  newsm78 Вашите мнения моля!

# 603
Вторите са по-готини. Можеш да ги съчетаваш с доста неща - дънки, панталони, с клин, с дълга рокля/пола...   Peace

# 604
  • Варна
И двата  Mr. Green

# 605
  • Belgium

+1  Twisted Evil

Но ако трябва да избирам, аз харесвам повече първите  Laughing

# 606
И аз съм за първите Flutter

# 607
И на мен ми харесват, но това което съм забелязала, че такива модели седят като плавници на краката Simple Smile Освен ако не си много висока и носиш 35 номер обувки.

# 608
  • Варна
Абе и аз така ... ама сега се ограничавам.  Crazy
Хъм... сега видях, че съм разменила линковете, първите
по-са ми на сърце, тези със синджира. Имам още малко
време да ги помедитирам... Благодаря Ви мацки!

# 609
  • sofia
И аз съм за първите Peace Даже бих си ги взела, но не знам дали ще се харесам; трябва първо тук да пробвам някакви подобни  Laughing

# 610
  • Пловдив
Тези със синджира бих си взела аз  Peace

# 611
Не знам дали тук е точното място, но просто не мога да се сдържа да не се похваля (или изложа  Mr. Green) с първия ми опит за селф-мейд аутфит:
http://ak1.polyvoreimg.com/cgi/img-set/cid/150260363/id/zlhfTSy6 … 7EzHKw/size/l.jpg
Много ми беше забавно и занимателно.

# 612
  • в Кошера
Черните.  Peace

inamorata, то си забава голяма.  Hug Добре ти се е получило. Аз бих пльоснала по-светъл панталон, нещо в бежовата гама.  Mr. Green

# 613
Черните.  Peace

inamorata, то си забава голяма.  Hug Добре ти се е получило. Аз бих пльоснала по-светъл панталон, нещо в бежовата гама.  Mr. Green

Мерси, Tyra, има какво още да се желае. Да, с бежов панталон също би стояло добре. Имам и още няколко идеи - луд умора няма  Mr. Green 

# 614
 Hug

inamorata,поздравления!Много добре,лично аз избягвам бежово,бяла и руса съм и ми стои ужасно.Това,което си показала обаче много ми хареса  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт