Модни консултации - 12

• 69 757
  • 765
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ала-Бала ,ограмни благодарности   bouquet !

# 586
Tottó, комбинация може и от трите цвята - сиво, синьо и червено за чантата. Става и по-пастелни цветове, сещам се за лилаво.
Зависи и с какво ще комбинираш обувките като дрехи.

# 587
Tottó, наистина много зависи от дрехите, но ето какво ми хареса на мен като комбинации при един бърз сърч (разбира се, не всички наведнъж):

# 588
  • София
Момичета, имам нужда от съвета ви, предложете с каква чанта да нося тези обувкиhttp://www.deichmann.com/BG/bg/shop/home-jeni/home-jeni-obuvki/0 … -visoktok&s=3
Моите са тъмно сиви. Мисля за тъмносиня или тъмно червена чанта. Или да заложа на стандартното сиво.

Мисля, че хитът на сезона ще е сиво и пудрено. Ето пудрени чанти:
http://www.hm.com/bg/subdepartment/LADIES?Nr=4294935160

# 589
  • Berlin
Пудреното какъв цвят е на английски? Mr. Green

# 590
  • София
powder pink става в Гуглето.

# 591
  • Berlin
Благодаря!
Да попитам:
червена/корал или жълта чантичка ще е по-подходяща за тъмносини дрехи - рокля, яке...? Кое е по-носимо и неангажиращо?

# 592
  • по пътя
Благодаря!
Да попитам:
червена/корал или жълта чантичка ще е по-подходяща за тъмносини дрехи - рокля, яке...? Кое е по-носимо и неангажиращо?
За тъмносини, дънкови виждам повече червената. Жълтата обаче много ми харесва, но някак по претенциозна ми се струва.

# 593
  • Варна
Благодаря!
Да попитам:
Корал.

# 594
  • Belgium
abs, зависи от тъмносиньото  Laughing

С жълто като цяло е по-лесната комбинация:

А ето тук съчетано синьо, жълто и червено и се е получило много свежо:

# 595
  • Berlin
Благодаря!
И на мен жълто по-лесно ми се струва, но някак си не я виждам мултифункционална, та затова питам. Grinning 
Роклята я няма вече на сайта, ама преди съм я пускала за мнение, никой не ме отрази. Laughing Та сега си избирам чанта за нея, но да мога да си я нося и с други дрехи. Може да си взема жълт топ за компенсация. Simple Smile

# 596
  • Belgium
abs, не я помня тази рокля, но и жълто, и коралово ще можеш да съчетаеш и с други дрехи.  Laughing

Аз на твое място щях да взема чантата, която повече ми харесва като модел.

Последна редакция: пт, 20 фев 2015, 20:23 от Лу

# 597
  • Berlin
Моделът е този, само за цвета се чудя. Laughing Към кораловото май клоня повече.

# 598
  • ВАРНА
Запис,че съм ви изтървала,след зимните празници не мога да си вляза в пролетните дрехи  ooooh!

# 599
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Моделът е този, само за цвета се чудя. Laughing Към кораловото май клоня повече.

Кораловото е супер цвят! Сестра ми има подобна ( даже цветът е малко по-наситен). Съчетава се отлично с доста дрехи.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт