Искам да кажа ... (21)_26.01-01.02

• 56 773
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 1 245
Гита Ог , трябва да им дадем шанс на мечтите.

Аз нещо не реализирах моята мечта в областта на  учението, малко ме отклониха. Учех много история, география, биология, все такива науки и исках в тези области да следвам, но ми подрязаха крилата. Мама например каза - абе каква археология, те всичко дето е имало да се изкопае са го изкопали  hahaha 

# 1 246
  • Ланкър, планините Овнерог
Точно. А ти пък археология. Веднага за Индиана Джоунс се сещам. Доста интересно щеше да ти е, щом ти е вървяла историята . В интерес на истината едва ли щях да подкрепям да става художник като художник. Да разчита на продажби на картини или да рисува портрети по морето  Naughty. Добре, че има доста по-перспективни професии, свързани с рисуване.

# 1 247
  • HH
Много е пусто тази вечер тук.

# 1 248
  • Ямбол
Много е пусто тази вечер тук.
Как ще е пусто, 15 Потребители и 12 Гости преглежда(т) тази тема.

# 1 249
  • HH
Но само наблюдават, не пишат. Аз протестирам днес - не гледам телевизия, а форума.

# 1 250
  • Пловдив
И аз съм тук. Обаче нямам какво да кажа.

# 1 251
Искам да ви попитам, какво мислите за униформите в училище? Сега водихме този спор на вечеря и ми се иска да си сверя часовника. В моето училище се опитаха да въведат, ама не стана. Повтарям, че става въпрос за спортно училище и униформата представляваше спортен екип с логото на училището. Та какво мислите по въпроса? В спора тази вечер защитавах тезата, че децата трябва да имат индивидуалност.

# 1 252
  • Ямбол
Че кой гледа телевизия?

Белла, аз съм против униформите. Това е навлизане в личното пространство. Училището може да прави всичко друго, но не и да ти се меси в личния живот и бюджет.

# 1 253
  • Ланкър, планините Овнерог
В нашето училище ги въведоха, но почти. Хем в началото не бяха задължителни, хем мрънкат да се носят. Емма носи жилетката от сестра си, блузки не купих от фирмата, а от Уайкики, които на цвят са същите, само няма емблема. Как пък няма да дам 20 и кусур лева заради емблемата (блузка с якичка, с къс ръкав). Безумни са цените. Констанца няма сила, която да я накара да носи и тази година не съм поръчвала. От друга страна ми отпаднаха караниците с Емма всяка сутрин какво да облече. Униформата и толкоз.

# 1 254
  • Пловдив
Аз съм "за" униформите. Големият ми син е в училище със униформа. И я носи всеки ден. Облекчава ми живота. Харесвам я.

Цените на повечето елементи са разумни. 6лв за памучна тениска е по джоба на всеки. Задължителен е един елемент от униформата, тоест би могло да се купят три тениски, да ги облича детето над всичко. Моя син има доста елементи. Всъщност има поне по един от всеки елемент. Тениски има мнооооого.

# 1 255
Твърдо против униформите съм.

Вчера си купих свещи с аомат на горска теменужка и по-нестандартно - круша. Мъжът ми си легна с малкото, смятам да си запаля няколко и да поседя на компютъра да попиша, почета и послушам музика.

# 1 256
Моята теза е, че детето трябва да формира някакъв вкус и индивидуалност, обаче получих качествена контра относно неравния социален статус и обидите, които отнасят по-бедните деца.

# 1 257
  • HH
И аз съм ЗА. Просто трябва да ги направят на поносими цени, за да могат всички да си ги позволят. Мисля, че така у децата се възпитава идеята, че всички са равни.

Иначе утре съм на работа, малко ми е притеснено. За пръв път ще трябва да свърша всичко сама, другите двама с които работя утре няма да дойдат. И естествено няма да ми се падне нещо студийно ми външна продукция  ooooh!

# 1 258
  • Пловдив
Ей, аз не ги харесвам защото сме бедни. Синковците имат повече дрехи отколкото смогват да носят. Ако униформата е практична е много удобно. Нашите бяха бели, но се събрахме настоятелството бла-бла и сега са морско сини. Аз бях един от инициаторите, щото тия бели блузи и тениски ставаха свински за отрицателно време върху моя син.

# 1 259
Янтра, не исках да те обидя  Peace просто ме контрираха с този аргумент.

Катя успех утре!

Общи условия

Активация на акаунт