Искам да кажа ... (21)_26.01-01.02

• 56 778
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Пловдив
 Laughing Не съм обидена.  Laughing Да показвам ли снимка на сина с униформа?

# 1 261
Това да разбереш, че останалите хора са равни на теб по права, чувства, право на съществуване и прочие не се възпитава от униформата.

Кате, успех! И спокойно, ще се справиш.

# 1 262
  • Ямбол
Давай снимката да ѝ намеря кусури Wink

# 1 263
Янтра, дай, дай!  Mr. Green

# 1 264
  • Ланкър, планините Овнерог
При нас 1-4кл вкл. са жълто и тъмно синьо. Емма с жълто е..... добре, че не й разбира главата какво й отива и какво не. 5-7кл са с тъмно сини блузки, а най-големите със светло сини. Родителите нямахме опция за мнение при избора на униформи, фирма, която да ги направи и т.н. В началото на година казаха, че ще можем само емблеми да купим и аз си напазарувах блузи, клинове и т.н. Обаче после - йок, не можело. Ми мноу ви здраве, като не може. Няма да дам 100лв за блузка, пола и жилетка. Полата също я имам от Констанца, но не е най-функционалната за дете - с копче и цип. Отделно, че уж взимат размери предварително, но само на уж. Първата блузка от Танти веднагически отиде на шивачка, за да я скъси, полата я навивахме няколко пъти, за да добие горе-долу нормална дължина, а жилетката директно им я върнах и исках размер като за детето ми. За такива неща им се нервя на униформите при нас.

# 1 265
  • Пловдив
Ъъъъъ, оказва се, че не мога да ви покажа снимки. Защото нямам нито една да е детето в ежедневна униформа и да се вижда само моето дете. Не е коректно да развявам снимки на чужди деца. Обаче! Ще ви го снимам утре. Униформите са от тази фирма - http://www.pensiluet.com/uchenicheski_uniformi

# 1 266
Еееее, ама утре ще чакаме  Wink

# 1 267
  • Ямбол
Утре не е на училище, не го тормози детето.

# 1 268
С нетърпение очаквам семпла описна импровизация на Янечек, по отношение на униформите, знам, че ще ме разведри в тази вечер.

# 1 269
Стига да се появи  Mr. Green Нино, и теб те бива в разведряването.

# 1 270
  • Пловдив
Утре не е на училище, не го тормози детето.
Той я харесва. Няма против и вкъщи да я носи. Удобни, памучни дрехи. Само официалните гащи имат много кофти кройка, та купувам други.

# 1 271
М/увременно показвам Констанца в 4 клас (полата е навита 2-3 пъти в талията)
Скрит текст:

# 1 272
  • Пловдив
Повече ви чета отколкото пиша , но давам и аз едно рамо на униформите. Не за друго ,ама лятото като ги гледам в училището до нас как ходят по потници , изрязани къси панталонки със синджири че и скъсани , и по джапанки ми те отиват на плаж ,не на училище. Не съм за строгите униформи - по-спортните повече ми харесват -тениска , дънки или дънкова пола, хем удобни ,хем практични ,хем не са и много скъпи.

# 1 273
  • Пловдив
И "нашите" поли са същите. Ама отгоре е морско синьо. Ежедневно. Официалната е бяла риза мъжка/женска с емблема и морско син пуловер.

# 1 274
Явно на едно място са правени. Тая фирма добре ще да е залебила, ако на цяла България шие униформите (където има, де)
Попадали ли сте на този сайт? Сега ме оспами във Фейсбук и ми стана интересно дали наистина са истински нещата.

Общи условия

Активация на акаунт