Искам да кажа ... (21)_26.01-01.02

• 56 743
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 1 230
Аз оня ден гледах едно клипче на една лавина, ама в Пирин ли да беше, Рила ли? Много готино, ама отдалече. Страшна стихия.

Една позната е в района на Якоруда и така като и гледам снимките, там специално няма дъжд, но сняг - охооооо, неприлично много сняг. Скоро такова нещо у нас не съм виждала. Прекрасно е.

# 1 231
  • ту тук, ту там
В Банско снощи наваля доста сняг, понатрупа, но днес дъждът му разказа играта! Такава киша е, отврат!  Confused

# 1 232
  • София
И тук снощи е валял хубав сняг, но после цяла нощ дъжд, дъжд и сега е кишааааа Twisted Evil А през Банско като минавахме, ми се видя порой като летен, аз февруари месец такова нещо не бях виждала.

# 1 233
  • ту тук, ту там
Аха, аз само от терасата го гледах, но наистина! Яд ме е, че не става за излизане, малкият подивя направо!

# 1 234
  • Варна
И тук летен порой. До гуша ми дойде от тоя дъжд.

# 1 235
     Тука, в София, поне при нас горе, е по същият начин. Но с по-малко сняг, разбира се. Хубавото е, че поне заваля обилен дъжд и още през деня отнесе малкото сняг, затопли се леко и сега духа вятър. Дано да подсуши малко, че това ако беше стегнал студ изведнъж, не ми се мисли каква пързалка щяха да са улици и всичко.

Направих огромно количество палачинки и ги проводих към на мъжа ми родителите, с буркан шоколад. КЪм тях прибавих и едно дете. Ще остане да спи при тях. Оня ден имаше лека хрема и бе изтощена, но стабилизирахме нещата. Сега е пълна с енергия и само носът е запушен. Без да тече. Добре, че имат междусрочна, та да си отпочине поне малко.
     Падна й осмо зъбче днес и феята толкова бързо се организира, че не е истина! Донесе и новият стикер албума на Билла и малко стикери. Залепихме ги преди да иде при баба си и дядо си. Харесвам ги тия албумчета. Сега ще си имат занимания децата да си разменят стикери.

Не знам вашите деца дали вече значт какви искат да станат, но моята си мечтае да има хотел. И първоначално ми беше много забавно и леко смешно, но това го повтаря нон-стоп от поне две години. Купи си и играта "Хотел", само рисува в тази насока, като ходим по магазините гледа сервизи, обзавеждане и само говори какъв ще е хотелът й. И да ви кажа честно, смятам да я насърча в тази нейна мечта. Най-малкото ще я стимулирам да учи езици, много, отдават й се, да е комуникативна, да е добре с математиката/финансите, обща култура и т.н. Казала съм й, че всичко това ще й е нужно и смятам да го използвам. Ако иска, ще я насърчавам да се запише да учи туризъм и каквото е все в тази насока. Пък ако няма хотел, все ще й е от полза. Ще ми помага в сладкарницата  Mr. Green

пп. Тия дни нещо хич не ми се пише, четох книга, малко телевизия гледам и супер се раздразних на всичкото малоумие, което ни залива. Специално гледах Милен Цветков, който започна с кончината на Желю Желев. И без това предаването му е мизерно, толкова ли не можа, толкова ли не заслужи тоя човек да му го посветят цялото? Или ако не, може пък и да няма, но така да покани гост, да го форсира, да го прекъсва, постоянно реклами и след това да му гостуват чалга певци и изобщо - пошла работа. Цялата ни работа е такава.

Четох назад някъде до Куркума и училищните настилки. В училището на моето дете може би е нещо уникално, че наравно с асфалта, има и прилежащо паркче, което е с доста добра площ. И ако не играят футбол, то поне децата могат и всъщност го правят - тичат там и си играя по тревата.
Но като знам какво се случи с нашето училище и как АРОГАНТНО, НАГЛО, ГРОЗНО И БЕЗПАРДОННО реагира общината, то аз, вечният оптимист, съм песимистично настроена относно добрата воля на общините. Ако изобщо някъде се случи нещо, ще трябва да е с клизма и натиск.

Четох, че дечица се нуждаят от кръводаряване и една млада 18 год. жена. За пръв път дарих кръв на непознат, по призив в този форум тук, още преди години, малко след като се регистрирах. Не е страшно, даже е освобождаващо. Повечето сигурно сте дарявали, сигурно има и такива, които не могат, но ако някой може - да дари. Аз сега не мога.

Леле, стана дълго, простете.

# 1 236
Шаги, на 12.03 ми е термина, ще раждам в Хирургиите. Запознай ни  Hug

# 1 237
Мъжът ми с двама приятели чакат вече няколко часа в пункта, за да дарят кръв. Моля да се да оправят  Praynig

# 1 238
  • Луната ни пази
Мъжът ми с двама приятели чакат вече няколко часа в пункта, за да дарят кръв. Моля да се да оправят  Praynig
Мър, какво се е случило?
Белла, ако утре не си тръгнем, ще ти пиша на лични.

# 1 239
Мър, какво се е случило?
Белла, ако утре не си тръгнем, ще ти пиша на лични.

Mamma беше пуснала вчера тема

Не мога да повярвам, че и този уикенд мина и замина. Ако не беше натоварено на работа, щях да си взема малко отпуска, но няма как да ги оставя точно сега. Лошото е, че точно сега май ще е няколко месеца  Crazy

# 1 240
  • Ямбол
Не ми напомняй, че утре съм на работа, а други колеги ще си почиват междусрочно. Нашето министерство по-голяма простотия от олимпиади в почивни дни не може да измисли. Или може, всъщност, като се замисля, май доста простотии е в състояние да сътвори.

# 1 241
Затова отиваме да си прави маратон с "Приятели", ще си почета книжка и е така ще си завърша неделята, че пак откарах половин ден в университета.

И вече няма да гледам новини, скофтиха ме ужасно много и дълбоко.

# 1 242
Не ми напомняй, че утре съм на работа, а други колеги ще си почиват междусрочно. Нашето министерство по-голяма простотия от олимпиади в почивни дни не може да измисли. Или може, всъщност, като се замисля, май доста простотии е в състояние да сътвори.

Нали съм споменавала, че ММ също е учител и трябваше да почива понеделник и вторник. Еми,не! Викнаха го да боядисват физкултурния салон  Crazy

# 1 243
  • Ланкър, планините Овнерог
Дръпнахме си и гледахме Интерстелар. Не знам хареса ли ми, не ми ли  Thinking Само  знам, че интересното можеше да се събере най-много в 1 час. Много локумено разтеглен. Добре, че не отидохме на кино, докато го даваха. Кой знае в какви пози щях да се въртя на ония ми ти столове от тъпня на моменти.
Нино, не се знае знае ли се за щерка ти, та добре мислиш да я подкрепиш. Току виж това се окаже нейното нещо  Wink Така Констанца, като малка все намилаше, че щяла да става художник. А не рисуваше по-добре от връстниците си. Не, художник щяла да става. Ама като се повреди преди около 2г, взех да се замислям дали пък няма да й се получи. Та я сгащихме с баща й в края на миналата учебна година и питахме дали смята да кандидатства с рисуване, дали иска да се занимава с това. И за това сега ходи на курсовете пък каквото сабя покаже. Да правим каквото трябва, пък да става каквото ще, дет се вика.

# 1 244
  • Euskal Herria
Момичета, благодаря за разясненията за 1к, 2к... Явно съм остаряла, по мое време си казвахме просто "хиляди"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт