Японско чудо - тема 25

• 80 340
  • 721
  •   1
Отговори
# 330
eroslava, добре дошла!
Заедно ще топим килцата Simple Smile

savina_33, как ти се отрази 90дд? Мисля си след чудото да мина на нея...

Днес ми е първи ден от "второто начало" Simple Smile няма да се меря до края на седмицата. За мен не са толкова важни килограмите, а мерките, макар двете неща да са свързани, но ми се е случвало да нямам никаква промяна в килограмите, а да ме стиснат дънките, както и обратното. До лятото трябва да си вляза в панталоните от миналата година. Извадих си една любима рокля и един панталон, в които трябва да вляза, но и не само да вляза, а и да изглеждам добре в тях- това за стимул  Laughing Mr. Green А'ми, това ми е целта...

# 331
Добро утро на всички,
Благодаря за приветливоста.
Надявам се днес да сме още една крачка до целта. Да си призная вчера зглупих,защото оъзнах ч не съм се притеглила. Но разбира се тази сутрин го направих е утре се надявам да докладвам минусчета.
само напред Heart Eyes

# 332
Здравейте, Японки!
Аз след дълги колебания реших да се присъединя към вас. ЕЕе, не съм мн по месото, но имам да свалям 5-6 кг. и реших, че с "чудото" ще е по-добре от колкото да чакам 90 дена да ги сваля Simple Smile. Преди две седмици приключих 2 седмичен режим на 90 дневната и не свалих нищо и за това реших да пробвам с "чудото". А, иначе миналата година от края на януари правих 90 дневната ... някъде към 80 дни устоях и бях мн доволна от сваленото (12 кг.) и от начина, по който се чувствах. По принцип съм голяма фенка точно на 90-дневната и мисля да се опитам да издържа 7 дни на "чудото" и после пак да мина на 90дд , за да си задържа кг-мите, който се надявам да сваля. Ааа, иначе миналата година след като свалих тези кг. от 90дд .. успешно си ги задържах с малко ограничения ... мн тичане с детето и по един плодов ден на седмица, но по НГ се изложих с + 2,5кг. , който не мърдат Sad .
И за това от днес съм на "чудото".
1-ви ден : мъка и глад, ама се надявам утре сутин да ми се върне настроението... но мн се радвам, че има с кой да си дадем по едно рамо морална подкрепа Simple Smile .

# 333
Мацки искам да ви попитам има ли значение пилешкото и салата ако направя на шишче  newsm78

# 334
  • Sunshine state
Няма проблем пилешкото да е на шишче. Салатата няма значение, стига да не я овкусяваш със сол и някаква мазнина.  Peace

# 335
Здравейте и от мен....Аз също не свалих много от първите 7 дни на чудото,които направих newsm78 newsm78 newsm78 newsm78...спазвах всичко стриктно,единствено това,че слагах понякога малко мляко в кафето #2gunfire #2gunfire Joy Joy....ееее не мога да го пия горчиво....И така сега малко почивка около празника  bouquet  bouquet  bouquetи мисля пак да го метна Sick Sick Sick Sickот другата седмица Mr. Green Mr. Green,че нещо 1-2 кила не са ми достатъчни hahaha hahaha hahaha #Cussing out #Cussing out #Cussing out...Аз си мисля,че несвалянето може да е от фитнеса...незнам newsm78 newsm78 newsm78..понеже аз тренирам 5-6 пъти седмично , а нали отначало не сваляш кг ,а сантиметри
...като почнеш да тренираш...незнам Rolling Eyes Rolling Eyes ако бъркам-поправете ме Thinking Thinking Thinking

# 336
И аз се чудех за тренирането. Въртя колелото всеки ден по 30 мин, бях спряла по време на чудото и оптически доста ми бяха отъняли краката. Сега го въртя и се надуха пак. Килограмите се покачиха, сигурно има значение.

Но дори и да "качваме" по този начин, все си мисля, че по-добре стегнат крак, от слаб и отпуснат  Peace

# 337
  • Sunshine state
Така е момичета-спортът стяга и превръща в мускули,а мускулите тежат.  Peace
Аз лично съм буквално стопена-дънките ми падат от Д-то,а съм свалила само към 5 килограма предимно в корема и бедрата. Сега ще си купувам колан,че нямам,а тия дънки са ми от есента и явно съм ги разтегнала зимата,когато бях "угоена".  Laughing Колежките само ми УАУ-кат колко съм свалила. При мен е видимо,защото съм ниска и си личат и най-малките килца. Искрено се радвам на хубавото време-вече може да идва!  Mr. Green Днес пак си хапнах чинно пилешката пържолка с шопската салатка и пристъпвам уверено към утрешния ОТНОВО диетичен ден. Напоследък не се изкушавам от нищо.  Heart Eyes

# 338
Браво Pupitka, това е страхотно и много мотивиращо.

Аз както казах продължавам да не се меря, съвсем умишлено, искам да се изненадам приятно в края на седмицата. Не ме притеснява това, че не свалям много. Е, естествено много ми се иска за цялото ограничаване да отслабна рязко и бързо, но явно на моя метаболизъм му трябва време. Няма да се отчайвам. Продължавам упорито напред Simple Smile

# 339
Привет момичета и от мен.
Още след първия ден наруших диетата, което изобщо не ми прави чест, защото то поводи, причини и извинения все ще се намерят. Добрата новина е че вчера отново я започнах и резултът е точно 1 кг. Тази сутрин. Успех на всички ни е аз се надявам да си сменям гардероба Joy

# 340
Малко съм изтълвала но щях да питам  Pupirka i Savina _33 pri vas za kakvi kg hovorim zashtoto mi se struva che i vete ste dosta slabi s dobri postijenia?

# 341
  • Sunshine state
Не можах да разбера въпроса за килограмите- колко килограма сме, или колко сме отслабнали?
Аз лично в момента съм 57кг,но съм ниска- 1.60м. Свалих 5кг. Ако имаш повече за сваляне, би трябвало съответно и по-бързо да отслабваш.  Peace

# 342
здравейте   bouquet днес ми е 2ри ден Simple Smile)) за сега се чувствам добре Simple Smile)) вчера не пих мног овода но днес ще наваксам Simple Smile)) имам 20на кг за сваляне Simple Smile)) стартирам 83 Simple Smile  на 175 височина Simple Smile)

# 343
Благодаря ти за отговора Pupitka .

# 344
  • София
Здравейте,
това е единствената диета, която някога съм правила. Сега малко се назлъндисвам, но мисля да я започна. Правила съм я преди 13-14 години, леле как звучи само... Но ми се струва, че метаболизмът на различните възрасти е различен, интересно дали ще има същия резултат.Ще се почудя още малко.
Поздрави и успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт