Японско чудо - тема 25

• 80 321
  • 721
  •   1
Отговори
# 315
Аз не се обаждам много много, понеже от втората седмица ям и на закуска плод. И днес ден 5, не ядох риба на обяд, че бях на заведение и хапнах пилешка пържола със задушени зеленчуци, а си и вечерях пак пържолка със салата.
Пък за утре вместо пиле на обяд, руло стефани  hahaha. Ще имаме гости и за това, пък аз ще си махна яйцето.
И то май не е никакво чудо вече моето, а повечко протеини  hahaha

# 316
Утре пак почвам сериозно мотивирана и ядосана от последния провал но този път ще е различно обещавам  Naughty

# 317
И аз имам кростренажор ама много рядко го ползвам, а иначе почнах упражненията на Синди Кроуфорд. И аз имам стрии от много години от напълняване точно, но се чудех от чудото ако се отслабне рязко дали могат да се получат, но си е индивидуално предполагам.
Стаси, а ти мериш ли се и имаш ли минуси въпреки малката промяна на чудото и кой ден ти е днес?

# 318
Здравейте мили дами!
Тук съм, тук съм   Hug
Чувствам се много добре. Изкарах една седмица стриктна диета.
После дойде рождения ден на дъщеря ми, бях в МЦ, т.е 4дни след диетата, ядох какво ли не и по всяко време, на всичкото това "плюскане" съм -2кг, направо не мога да повярвам! От утре започвам с първи ден отново.
savina_33 , и аз се чувствам много добре по време на диетата, не съм се чувствала гладна нито за момент. Това е и моята диета.
Този път не ми предстоят никакви празници, така, че твърдо с вас съм в следващите 2седмици.
Успех на всички! Ще ги преборим тези килограми Simple Smile

# 319
Ягодка, от 5 дни си добавих плод и малко по-големи порции. Имам общо +600гр. от тогава. Но плюса дойде след дните с шунката, че ядох по 150гр на вечеря и май малко соленка ми дойде. Ще тегля чертата след понеделник и ще мога да кажа какъв е резултата тогава  Simple Smile

# 320
  • Sofia
Тя Стаси няма накъде да има минуси вече - пред изчезване е.  Joy
Стриите се поучават от бързо преразтягане на кожата. От рязко напълняване или бременност. От отслабване няма как да се получат.

# 321
Тя Стаси няма накъде да има минуси вече - пред изчезване е.  Joy
Стриите се поучават от бързо преразтягане на кожата. От рязко напълняване или бременност. От отслабване няма как да се получат.
Сави, молИм та  Naughty. Имам още накъде, а въпросът е искам ли да вървя натам  newsm78. Ама ще ме биеш ако правя воден и за това не знам искам ли  hahaha

# 322
  • Sofia
Стасиии,а да извадя точилката, а? Ще видиш един воден!  Joy

# 323
  • Sofia
Не разбирам какво се случва.... Или кантарът ми не е в ред или диетата за пръв път не ми действа.  newsm78 Втория ден премери -2,5 кг, третия +2 кг, вчера -500, днес +500 гр.  ooooh! Което ми се вижда пълен абсурд. Ще му сменя батерията да видим дали е от нея.

# 324
Сави, без точилки  Laughing
Аз пък съм на 0, но на мен ми избяга кончето  Crossing Arms. Сигурно с на Курдов кончето галопират

# 325
Мишел, поздравления!
Стаси, и аз ям по малко повече от 100 грама шунка, защото си мисля,че ще ми е гладно иначе, сигурно от нея ти е плюса.
Сави, наистина са странни тези резултати, може би ти е развален кантара. newsm78
Днес съм 59.1, т.е. -300гр, а пих бира снощи бях на заведение Embarassed И днес може да излизам, но си обещавам, че няма да пия алкохол!
Сави, и да те попитам как се захранваш като приключиш с чудото?

# 326
  • Sofia
Не е от кантара. Смених му батерията и същата работа. И във фитнеса се мерих и там същото. Много странно. Не ми се е случвало до сега чудото да не ми действа. Айде да речем на мен да не ми действа понеже я правя веднага след 90дд, ама и мъжът ми не мърда. А спазваме абсолютно точно.   newsm78 Нямам обяснение.
Не се захранвам. Което не е чного правилно разбира се.

# 327
Може би е трябвало да изчакаш малко след 90-дневната? Не знам, странно си е. Колко време още ще спазваш чудото?

# 328
Да ви кажа не съм много на ти с форумите, винаги чета с часове наред, но за първи път пиша. Вашата подкрепа е много важна. Диетата съм я правиля за 5 дни свалих 4 кг. После започнах да кръшкам. Втората седмица нищо, нито грам не свалих. Не защото нямам за сваляне. Днес отново я започнах и се надявям за максимални резултати. Тя най- ми допада.

# 329
  • Sofia
Не знам. Утре сутринта ще реша. Ако пак съм на 0 или + приключвам и си продължавам почивката на 90дд. Втората седмица по принцип се сваля съвсем малко. Диетата е изключително ограничителна и тялото много бързо влиза в икономичен режим.

Общи условия

Активация на акаунт