Японско чудо - тема 25

• 80 310
  • 721
  •   2
Отговори
# 300
Здравейте!
Днес трябваше да ми е 10 ден, ама снощи пропуснах вечерята и с моя мъж така се олюляхме с едно вино Drunk че днес сутринта се събудих озверяла от глад! Постната супичка, която беше останала от снощи така добре ми дойде... Blush
Та днес приключвам с диетата стигнах 57.100, а ако бях продължила щях да стигна 55-те желани.
Резултати за 9 дни чудо:
+ 1 мъдрец  tooth
- 6 кг
Струваше си!  Peace
Това е от мен успех японки!

# 301
savina_33, добре дошла да те питам този резултат от 20кг с прекъсвания ли го постигна и за колко време общо, а с 90ДД какъв ти беше резултата.Питам защото са доста свалените кг и затова

# 302
  • Sofia
Стасче, добре заварила!  Hug
4 пъти я правих за 9 месеца. С 90дд свалих 10 кг. Общо за 13 месеца 26 кг.

# 303
Здравейте, милички,
аз отново си мълча и се срамувам в ъгъла защото вместо всичко коеточувствах и правех до 6 ден се провали- ето на 3 ден пия винце, без закуска без обяд, и с мариновано пилешко чудейки се как да си го направя...сол ли.... балсамв оцет на салатката ли...много ме е яд защото се изказах като някакъв спец ил.и силно волеви човек и този път се провалих...но ви чета и ви се радвам и все си казвам от утре ама това утре не ми харесва когато е понеделник или петък събота неделя.. харесва м 2ртик ама като не успях...преживявам много труден период но знам че това не е основание за оправдаване, просто преживях нещо много страшно и може би имам нужда да забравя или да се отпускам ...за съжаление това е моето винце.... извинете ме за искренността и словизеянието...
за сега иначе съм 3 кг минус ак това е стимул за някого.... smile3518

# 304
  • Sunshine state
catch21_12,я го давай по-спокойно и не толкова пораженчески! Горе главата! Всичко има оправия,жено! Аз всяка зима се тъпча като прасе и качвам към 7 кила,стигала съм и до 10 и се чувствам ужасно,пълен провал и отчаяние,но ЗНАМ,че оправия има и ще ги сваля с повечко усилия. Винги успявам и до лятото съм в топ форма. Започни наистина от утре и хич не го мисли и отлагай. Наяж се като прасе тая вечер и утре финито!  Hug smile3525

# 305
catch21_12, ще премине тежкият период, не се отчайвай, сигурна съм, че с воля и упоритост ще успеем да преборим и изилшните килца, а с това със сигурност ще подобрим и настроението и самочувствието си. Така че горе главата, всички имаме трудни периоди, но минават.
Да се отчета: -300 гр, но правих тренировка на Синди Кроуфорд вчера вечерта и затова за втори ден може би ми е толкова малък минуса.
Днес: З. чисто кафе
О: един банан, половин краставица и един портокал
следобяд: един портокал
В.: 100 гр шунка и два малки домата и половин краставица с малко сирене.

Къде сте, никой не пише днес почти, японствате ли?
Пожелавам на всички много воля и минуси!

# 306
Явно само аз съм на японско чудо... днес нямам минус, но глават горе, няма да се отказвам, пък и без това не спазвам стриктно. Днес ми е четвърти ден. започнах от 60.4 сега съм 59.4. Дано да успея за оставащите три дни да сваля две кила. Simple Smile Ще се боря, успех на всички!

# 307
  • София
Здравейте , и аз да се запиша от 3 дена съм на японското чудо. Стартирах 70кг. но не съм се мерила откакто я започнах. Определено съм свалила някое килце, защото дънките сега са ми по-свободни а и коремчето съм посмъкнала. Ще пиша щом се премеря да ви кажа резултата.Успех на всички желая!!!

# 308
  • Sofia
Ягодка, не си само ти, спокойно.  Laughing Ама вчерашното ти меню нещо не е по правилата.  newsm78 Няма сз, вечерта ти липсват яйцата, а сирене също няма.

# 309
savina_33, знам, че си обърках вечерята вчера... Но го установих тази сутрин като видях менюто на първа страница и много се ядосах, но нищо... продължавам, днес се чувствам много добре вече и не гладна, което си е новост. Ходих в сладкарница и не ми се ядеше тортичка  Sunglasses Много съм доволна от този факт, а днес ще се кача и на кростренажора.
savina_33, а при теб как върви диетата? Чувстваш ли глад и колко смъкна вече?

# 310
  • Sofia
Аз за това си я държа разпечатана на хладилника. При мен върви екстра.Аз по принцип на тази диета никога не съм гладна. Не знам защо, въпреки че е много ниско калорична. Вече 5 път я правя и нито веднъж не съм изпитала нетърпим глад. За кг не мога да кажа - кантарът ми нещо се бъгна, сигурно батерията е за смяна.

# 311
Савина, интересно е, че ти действа всеки път,  а казват, че организма запомня диетата и при повторно правене не действала newsm78
Сигурно ти е за смяна батерията и моят кантар беше така до скоро, но с нова се оправи. Явно много добре ти се отразява, щом се чувстваш добре и не усещаш глад. И поздравления за невероятния резултат от минус 20 кг, който си постигнала за една година. Вдъхваш ми много мотивация, а когато се чувствам гладна имам нужда точно от нея. дори си направих списък защо искам да отслабна, за да го чета ако съм на ръба да се откажа. Успех на всички и пишете как върви диетата при вас.

# 312
  • Sofia
- 26 моля, моля.  Joy Ами така е за другите диети. Но с тази не. Всеки път свалям точно по 8 кг. Само на никой не препоръчвам да я прави след по-малко от 2 мес почивка. Още по- добре 3. Веднъж я правих след 1 мес и се чувствах ужасно зле. Но иначе явно това е моятадиета. Аз мисля, че всеки трябва да пробва различни диети и да си намери тази която му пасва и му действа най-добре.

# 313
Много се извинявам за грешката, успеха ти е невероятен! Това доказва, че няма невъзможни неща, трябва само много да желаеш да отслабнеш - воля, борба и постоянство. Дано и аз да имам тази воля и постоянство като теб. И аз мисля, че е добре да се пробват различни диети, защото на всеки му понасят различно. А да те попитам, ти спортуваш ли и колко често? И получи ли стрии от отслабването? Аз имам и много се притеснявам от тях  Sick

# 314
  • Sofia
Стри имам не от отслабването, а от напълняването, от много години, но изобщо не ме вълнуват. Това ми е последната грижа.
Да, спортувам. Ходя на фитнес, средно 3 пъти седмично, карам колело събота и неделя, а в къщи имам кростренажор , но рязко го ползвам 1-2 пъти седмично най-много.

Общи условия

Активация на акаунт