Японско чудо - тема 25

• 80 299
  • 721
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,
и на мен днес ми е 1-ви ден. Започвам от 82кг натрупани постепенно за 1 година.
Смятам да я правя 4 седмици и след това ще видя с какво ще продължа.
Днес за закуска пих кафе, за обяд 2 яйца и за вечеря зелена салата със 100г пуешки гърди варени.
Дано имам резултат. Успех и силна воля на всички  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 23:29 от Engel^^

# 61
Здравейте слабеещи мацки   Grinning от днес и аз съм в отбора  Peace тежа 65кг за височина 172см за моята височина са добре ,но не са добре разпределени  #2gunfire надявам се да ме подкрепяте и да издържа до края  Heart Eyes

# 62
Привет.
Втори ден втора седмица.
 Rolling Eyes

# 63
Здравейте, момичета, много се радвам, че не си диетувам сама.  Joy
Днес ми беше 2-ри ден за закуска кафенце, обяд 2 яйца и на вечеря зелена салата с
шунка и кисело мляко. Не съм гладна, но сутринта ми беше малко замотана главата.
Иванула, ти колко свали през първата седмица и доволна ли си от резултата?
Аз няма да се тегля, ще се притегля чак на края на 2-та седмица. Лека вечер от мен!

# 64
Добро утро.
Свалих 5 кг. Да, доволна съм като цяло. Втората седмица е по-трудна за мен обаче. Вчера на яйцето на обяд направо ми се повръщаше. Пропуснах второто. Днес пък си забравих моркова за хрупане (защото сок нямам от къде да взема) ooooh! Мисля, че няма да я избутам втората седмица. Заради яйцата. Sick Човек си мисли, че като е гладен всичко ще погълне, ама не е така. То дори не си гладен в един момент. Crazy Отчитам, че не е за мен тази диета. Ще довърша както мога в крайна сметка. Ще опитам и аз моното. Thinking Но от неделя, защото в събота смятам да приключа.

# 65
Вчера изневерих на чудото  Whistling но от утре я почвам наново  Stop

# 66
Тези яйца са голямо чудо, наистина. Кой не би им изневерил. hahaha
Аз на глад деяна много, не ми е проблем. Вкуса на яйца, след яйца, след яйца с нищо ми докара обаче позиви. Ще откажа яйцата вовеки аз. Whistling hahaha

# 67
И аз като теб иванула мога без да ям но с тези яйца май ще си стоя гладна Sick

# 68
Някой може ли да ме информира какво е моно защото тук я споменават на няколко пъти диета ли е  newsm78

# 69
Разходих се из темите и видях моното. Има тема, ходи виж. Простичко-всеки ден ядеш само един вид храна. Например един ден си на кисело мляко, на следващия си на картофи, и т.н. Т.е. аз мога пак да си гладувам  Mr. Green, но без яйца.

# 70
  • Sunshine state
Привет,момичета!  Hug
2ри ден ми е дес от диетата и се чувствам супер. Започвам на 63кг. с ръст 1.60. Трябват ми около 7 килца,за да си върна идеалното за мен тегло от лятото.  Simple Smile
Яйцата са вече в хладилника,готови за работа. Месото също е взето-пил. гърди. Вчера го варих,днес отново ще направя това. Около 150гр. е. Салата мисля да си приготвя пак с моркови и лимон,понеже ми харесва.  Peace

# 71
Добро утро девойки,
Обмислям дали да не влезна във вашите редици от другата седмица. Имам едни 2 кг. за чистене, така че предполагам 2 седмици ще са напълно достатъчни.
За това се записвам сега да следя какви ги вършите вие.

Само ми стана чудно когато пише парче месо, вие по колко месо ядете?  newsm78 И салатите четох, че предпочитате зелени, че домата го броите за въглехидрат, тогава марулки, айсберг, краставици, такива ли хапвате? Гледам и моркова седи отделно в диетата, но аз и без това рядко ям, само с цвекло.

И още една питанка. Майка ми също иска да я прави, но има гастрит и не може да седи гладна до обяд. Дали в нейния случай може със сутрешното кафе да хапва по едно сухарче всяка сутрин? Иначе ще има голями болки.

И още нещо: възползвате ли се от опцията да хапвате плод или зеленчук когато много огладнеете? Ако да, това отразява ли се пагубно на резултата ви?

Благодаря ви предварително за разбирането ако сте дискутирали тези въпроси. Прочетох само тази тема  Embarassed

# 72
И още нещо: възползвате ли се от опцията да хапвате плод или зеленчук когато много огладнеете? Ако да, това отразява ли се пагубно на резултата ви?
Аз изяждах по 1-2 ябълки и дори круши всеки ден. Имах 4 кг за сваляне и ги свалих за 2 седмици. Би следвало и твоите 2 да изчезнат, дори с няколко плода плюс  Simple Smile.

# 73
Аз пък не съм яла плодове, не ядох и сухарите, не ядох никаква сол и пак от 5 кг, които имах да свалям, паднаха 3, които въпреки внимателното захранване, почти върнах. Но това при мен, други споделят за чудесни резултати въпреки някои прегрешения.

# 74
  • Sunshine state
Аз месо ям по150-200гр максимум. Предпочитам варено пилешко филе. Единственото,което не мога да спазвам е ограничението за никаква сол-слагам по щипка.Ако е хептен без сол,предпочитам да стоя на пълен глад. Вече съм -1.5кг.  Sunglasses Peace
П.П. Забравих кисело мляко да си купя за тази вечер..  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт