Японско чудо - тема 25

• 80 612
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря ви, девойки.
Значи до 150 гр. на хранене където пише по парче месо.
И ще гледам да нямам междинни хранения.

Pupitka, аз си мислех за пилешки гърди и на порции като пържолки и после на скарата

# 76
  • Sunshine state
Ами то никъде не пише,ама да ти кажа някак не върви да тупнеш една бронтозавърска пържола и да я измуцаш точно на вечеря.  Laughing Аз обикновено вечерям до 19ч. и мисля,че 200гр са си ок. Ако пък ти е малко,увеличи си месото,все пак това е само пил. филе.  Simple Smile

# 77
Ами то никъде не пише,ама да ти кажа някак не върви да тупнеш една бронтозавърска пържола и да я измуцаш точно на вечеря.  Laughing Аз обикновено вечерям до 19ч. и мисля,че 200гр са си ок. Ако пък ти е малко,увеличи си месото,все пак това е само пил. филе.  Simple Smile
Хахах, бронтозавърска не  hahaha.
Имаше и две големи парчета месо на един обяд, там вече ще се озоря  hahaha. И аз гледам рано да приключа, нещо до към 17.30-18.00 Simple Smile

Като бях на една друга диета, там трябваше в 14 да залоствам хладилника и това вече беше трудна работа  newsm78

# 78
  • Sunshine state

там трябваше в 14 да залоствам хладилника и това вече беше трудна работа  newsm78
Joy Ужас! Това е прекалено рано,бре. Аз предимно вечер огладнявам.   food002

# 79

там трябваше в 14 да залоствам хладилника и това вече беше трудна работа  newsm78
Joy Ужас! Това е прекалено рано,бре. Аз предимно вечер огладнявам.   food002
И аз така. Иначе диетата беше ефективна, но май доста глад. Моно и до 14.00 кой ял, ял  hahaha

# 80
Здравейте  ooooh! от днес и аз съм с васСлед бремеността бях 80 кг. ( запачнах от 58кг. \ 158 см) С ограничения днес започвам Японското чудо с 63.300 кг. Целта ми е 58 кг.   bouquet Успех на всички!!!

# 81
  • Sunshine state
И ти си като мен- нисичка. Успех ти желая!  Hug
Днес ми е 3ти ден и се държа,но си признавам,че преди вечеря направо главата ме болеше от глад.  Confused Сухара го пропуснах,понеже не обичам да закусвам,още по-малко нещо тестено било то и сухар. С тия зеленчуци на обяд/по принцип не обядвам нищо,само ям кисело мляко/,направо ми остъргаха и малкото флора и фауна от стомаха,та след работа вече се олюлявах в магазина. После докато филето се свари и докато направя салатата,направо щях да колабирам,ама трай бабо за хубост.  Laughing Дори доматите в салатката ми се виждаха като сочен бургер.  Joy Иначе се наливам целодневно с вода. Липсва ми биричката вечер,ама това е друга тема.  Whistling
А сега и положителните неща,след като ви заринах с негативи: Има напредък,определено дрехите са по-свободни,по-леко ми е и имам много енергия-постоянно щъкам напред-назад.  Mr. Green Продължавам!   bouquet

# 82
И ти си като мен- нисичка. Успех ти желая!  Hug
Днес ми е 3ти ден и се държа,но си признавам,че преди вечеря направо главата ме болеше от глад.  Confused Сухара го пропуснах,понеже не обичам да закусвам,още по-малко нещо тестено било то и сухар. С тия зеленчуци на обяд/по принцип не обядвам нищо,само ям кисело мляко/,направо ми остъргаха и малкото флора и фауна от стомаха,та след работа вече се олюлявах в магазина. После докато филето се свари и докато направя салатата,направо щях да колабирам,ама трай бабо за хубост.  Laughing Дори доматите в салатката ми се виждаха като сочен бургер.  Joy Иначе се наливам целодневно с вода. Липсва ми биричката вечер,ама това е друга тема.  Whistling
А сега и положителните неща,след като ви заринах с негативи: Има напредък,определено дрехите са по-свободни,по-леко ми е и имам много енергия-постоянно щъкам напред-назад.  Mr. Green Продължавам!   bouquet
Pupitka, нали може да се хапва нещо между обяда и вечерята? Да не се гътнеш така.
Като те чета, нямам търпение и аз да започна. Но имам РД в петък, моя приятелка от 2 седмици ме гони да ме черпи и за понеделник се разбрахме, понеже от вторник съм решила да започна. Искам трети ден да ми се пада в четвъртък заради новалунието, иначе да съм почнала от събота още  hahaha

# 83
  • Sunshine state
Не се хапва нищо между храненията. Няма да се гътна,аз съм корава откъм диети-преди над 3 години отслабнах с 33кг и ги поддържам оттогава.Преди бременността също имам едно отслабване от 30кг,но забременях и си втълпих,че сега ми е паднало,та после се наложи да свалям отново. Никога повече не искам да се връщам на тия килограми. Имам силна воля и реша ли,сторено е. На някого може да му се стори,че за височината ми и заради пилешките ми кости,желаните от мен килограми са много,но всъщност изглеждам  добре с тях и се харесвам така.

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 08:09 от Pupitka

# 84
Хм, гледам, че пише, че можело ако много се огладнее, плод или зеленчук. На още едно място така гледах  newsm78
Няма да ти цитирам поста, че да не останат в моя отговор снимките. Благодаря ти за тях  Hug. Наистина голяма разлика има, браво   bouquet. И това само с чудото ли?
На мен ми казват, че съм много слаба, но аз си гоня едни килограми от предната пролет и имам още 1-2 до тях, а и свикнах да съм слаба и ме ужасява мисълта да кача нещо. Така ми е толкова удобно. Сега включих и спорт и май ми се поналяха мускулите, че нещо натежах пак. Момичетата от темата на другата диета ми казват, че е сигурно от спорта.

# 85
  • Sunshine state
Това ми отслабване от над 30кг не е с чудото,а с моя си диета-салати,пил месо само на парти грил без олио,мляко,тонове плодове и зеленчуци.  Peace За около 6 месеца ги свалих без спорт. Чудото го правя преди пролетта,за да се отърва от трупнатите зимата килца.  Simple Smile Иначе и аз се ужасявам от качването-видя ли стрелката нагоре,моментално намалявам калорийния прием.
Пропуснала съм да прочета за междинен плод или зеленчук,а така се изкушавах от един портокал вчера.. Но си казах,не,сакън!  Crazy Laughing

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 08:08 от Pupitka

# 86
Хм, гледам, че пише, че можело ако много се огладнее, плод или зеленчук. На още едно място така гледах  newsm78
Няма да ти цитирам поста, че да не останат в моя отговор снимките. Благодаря ти за тях  Hug. Наистина голяма разлика има, браво   bouquet. И това само с чудото ли?
На мен ми казват, че съм много слаба, но аз си гоня едни килограми от предната пролет и имам още 1-2 до тях, а и свикнах да съм слаба и ме ужасява мисълта да кача нещо. Така ми е толкова удобно. Сега включих и спорт и май ми се поналяха мускулите, че нещо натежах пак. Момичетата от темата на другата диета ми казват, че е сигурно от спорта.

Ахааааааа ето къде си комарчето ми, утрепах се да те търся hahaha

# 87
Pupitka, виж тук: http://www.-zlovreden-kod-/%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D1%8F … %B8-news4728.html

Тези, които не могат да издържат междинен плод или зеленчук или нещо такова пише.

А, има го и на първа страница: Тези които не могат да издържат когато огладнеят много да си хапнат един плод или зеленчук.
По-добре хапни нещо, че да не ти стане зле  Peace

Да, виждам, че няма как да си +30, просто ми се видяха много тези килца свалени, а за 58 доста добре изглeждаш, много са ти равномерно, не като при мен. Аз имам кльощави ръце и ребрата ми се броят, но пък на краката имам доста и за това включих и спорта. Не ми личи много като съм облечена, но като се съблека, не се харесвам.

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 09:02 от Stasi_

# 88
Здравейте. Аз съм нов в този сайт. Започнах Японското чудо преди три дни и съм свалил почти 2 килограма ( аз съм 70 кг) Значи вторник си хапнах два сухара и мандарина, а в 15:00  пак мандарина. Днеска малко преди обяд изядох един банан. Ям плодове 😄, когато огладнея и пак има блестящ резултат. Плюс, че на закуска и вечеря ям ленено семе. То помага за метаболизма. Веднага щом го изядох отидох в тоалетната  :😄😆 Лененото семе се слага в вода и го мачкате. То става като пюре. И така го ядете 😋

# 89
Stasi_ сигурно от косата са ти излишните килограми   ladyuu  ladyuu  ladyuu
като балеринка си грациозна
пропуснала съм колко кг искаш да сваляш

Общи условия

Активация на акаунт