Виждали ли сте духове?

• 10 387
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Тръпки ме побиха от вашите истории..

# 16
Разкажи за другите случаи.

Довечера щом се прибера ще разкажа... bowuu

# 17
  • на брега на морето
Нещо странно, предната вечер преди да почине /Неделя/ у нас аз, мама и татко така се веселихме  newsm78 newsm78, че беше направо необяснимо!

Но цял живот ще съм благодарен на Бог за НЕДЕЛНАТА вечер с мама и татко Praynig
Сбогували сте се, но не сте го осъзнавали. Имала съм няколко такива преживявания; точно такива са, каквито ги описваш.
Свекървата ме обиди гадно, когато бях бременна с голямата дъщеря; почина много скоро след раждането. Дълго време обидата ме пронизваше като нож в сърцето. Един ден, когато хранех малката дъщеря, ме обзе спонтанно едно необяснимо и много силно чувство на спокойствие, мир, топлота, любов, радост. Тогава искрено простих на свекървата. Помня обидата, но болката в сърцето я няма.

# 18
Преди да почине дядо ми беше около 10 дни преди смъртта му мебелите вкъщи пукаха все едно някой нарочно чука по гардероб маса шкафове.Тези звуци се чуваха все нощно време и не можех да спя от това чукане по мебелите.В този период докато бе все още жив плачех много нощно време защото виждах че си отива и броени дни му остават......Всичките тези чукания спряха след като почина.Но една нощ няколко дни преди смъртта му го сънувах че иска най-хубавите ни снимки които да сложим при него.Бях му написала и книжка със стихове.Питах го докато все още бе жив да му ги чета ли той каза че не иска.Писмо му бях написала и му казах Дядо имам писмо за теб но незнам кога точно да ти го дам.Щях да му чета писмото но той ми каза не ми го чети а ми кажи направо всичко сега а не след като умра.Така и направих разказах му абсолютно всичко без никакви тайни помежду ни.А писмото скъсах и изхвърлих.6 месеца ще станат откакто не е сред нас но знам със сигурност че и сега знае абсолютно всичко което правим и вижда ала невидимо!

Общи условия

Активация на акаунт