Финансите... Ние ли ги управляваме, или те нас?

• 53 396
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 1 080
Каси-Малкото ми дете на ситроена дълго време казваше "сутиен".

# 1 081
Герри, успокой се ти бе, душа Laughing Ако не ти стигат парите за американски университети, пращай в безплатните германски. Ако и там не се класира отрочето, пращай го в някой български. Най-евтино ще бъде, нищо че дори Софийският университет вече го няма в повечето класации. Все някъде ще го вземат. Оня филиал в Перник отвориха ли го вече?
Ти кога ми преброи парите бре душа? Не си спомням да съм публикувала финансов отчет в бг мама.
Но като гледам някои "американки" от форума явно са с пернишки корени-кръвта вода не става и шаякът прозира ли, прозира...

Карайте си американските коли и ме оставете на мира да си харесвам Европа и да не ви харесвам вас. ОК?

Да не съм луда да карам американска кола Laughing Не съм с пернишки корени, обаче съм с български, колкото и да не ти харесва Mr. Green От километри си личи, че гроздето ти е кисело, защото не можеш да го достигнеш.

# 1 082
Бе, то е същото, деба и колата. Като сутиен е- първоначално е стегнат и готин, след време се отпуска и всичко увисва.  Mr. Green

# 1 083
Хаха Касита , изравни реултата.  Money

И аз ще ходя на шопинг днес ,че в хладилника е бяла тишина ,а от по миналият петък не съм харчила нито стотинка  Blush

Не знам ,но определено шаякът си личи в много от постовете и не е задължително да е пернишки. Шопският шаяк е още по трагико- комичен  hahaha

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 21:07 от Анонимен

# 1 084

Да не съм луда да карам американска кола Laughing От километри си личи, че гроздето ти е кисело, защото не можеш да го достигнеш.
Ти какво знаеш за мен скъпа? Що толкоз злоба изливаш върху бедната ми европейска душа?
Колата ми кога я видя?
Германска е за сведение.
Американска не пипам-като много от американците...
Просто съм се парила и знам

# 1 085
Бе, то е същото, деба и колата. Като сутиен е- първоначално е стегнат и готин, след време се отпуска и всичко увисва.  Mr. Green

Бе то не е проблема в сутиена май, когато става дума за увисване. В пълнежа е обикновено.  Wink

# 1 086
Къде видя злоба? Само насмешка има тук Laughing LaughingЯ виж колко усмихнати човечета съм нацвъкала. Mr. Green

# 1 087
Къде видя злоба? Само насмешка има тук Laughing LaughingЯ виж колко усмихнати човечета съм нацвъкала. Mr. Green
Като не се кефя на Америката предизвиквам насмешка?
Откога е задължително да харесвам американската кола, американския университет и американския начин на живот?
За мен те са боклук и не ги ща...
Искам да живея в селце в Бавария, да карам червено спортно БМВ и всяка зима да съм на ски в Австрия. И ще го постигна. Проблем?
Проблемът ми е и че си обичам и страната, обичам си и българския начин на живот, та не знам дали ще съм достатъчно щастлива с баварските си съседи...
Но в САЩ засега не смятам и на екскурзия да ида...
киселее ми.. Joy

# 1 088
И защо никой не ги ще българските университети, ами само американски и германски се обсъждат? Особено ако живееш в София, това е най-евтиното обучение.

После реализации, намиране на добра работа, това са подробности Mr. Green Mr. Green

# 1 089
Никой не очаква всички да харесваме едни и същи неща, но ти определено изписа куп глупости.

# 1 090
  • София
Касита, в контекста на меренето, очаквам някой да ти обясни, че френските коли са крехки и чупливи и само жена може да си даде парите за тях  Simple Smile - само да се мерне някой от мъжете-съветници по финансова дисциплина.

# 1 091
Никой не очаква всички да харесваме едни и същи неща, но ти определено изписа куп глупости.
Българският университет, който съм завършиле не ми пречи да работя с германци...хич даже.
И с американци съм работила също-за разлика от вас "новопокръстените" , те имаха по-реалистична представа за страната си.
И не , ее-не-как може да кажешq че БМВ е скапана кола? Явно нагарча там гроздето. Бива бива американски шовинизъм-ама озаптете се малко де! Разбирам ако говорим за Лада или Москдич или Форд, ама БМВ е това бе...Ами Мерцедес? И той ли е бракма?

Вие сте точно като в онзи филм за американските рокери, които трошаха японските мотори, защото не можело така-само Харли трябвало да се купува... Joy Само Харли са най-добри! Някакви се жълтури , моля ти се, дошли да продават мотори в САЩ-че и евтино при това! Че и моторите добри!  Не ги е срам, ще им покажем ние на тях кой е най-велик!!! hahaha

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 21:04 от Герри

# 1 092
Аз пък с огромно удоволствие от десет години карам само американски коли - огромни, удобни, мощни, красиви.... И евтини! Не ги сменям за нищо!
Много е смещен този германски уклон- цяла България е пощуряла да си праща отрочетата в Германия. Защото е безплатно. Преди много години бях в Mюнхен и  то в студентското градче. Българите там масово бяха отищли , за да работят. Даже немски не знаеха. Иначе всичките бяха бяха записани в университети, но не и за да ги завърщат. Mай накакви стипендии смучеха - не помня вече.

# 1 093
Ми то и във Франция е почти безплатно и също както в Германия е само със символична такса на година .
А в Шотландия е напълно безплатно  hahaha И другаде с неимоверно високи такси и престиж е така ..но ако си със стипендия 

# 1 094
И не , ее-не-как може да кажешq че БМВ е скапана кола? Явно нагарча там гроздето. Бива бива американски шовинизъм-ама озаптете се малко де! Разбирам ако говорим за Лада или Москдич или Форд, ама БМВ е това бе...Ами Мерцедес? И той ли е бракма?

Вярно ли някой е написал, че БМВ е скапана кола? Кой е този? Може ли цитат?

Да видим кой халюцинира, той/тя или ти? Ако никой не е написал такова нещо, вземи се прегледай поне, че се изпопритесних за теб.

Общи условия

Активация на акаунт