Ние (за сега) сме с търпеливи съседи под и над нас. Като ги питам, дали много се чува малкия и те ме успокояват, че е нормално и така растат децата, като тракат, тичат и плачат. Да видим, до кога ще са на това мнение
?
Здравейте мамчета, честито Благовещение! Днес синът ми реши, че е крайно време да започне да ръмжи. До сега не го бях чувала честно казано, иначе говори някакви супер сложно съставни бебешки думи (изобщо не ги разбирам); освен стандартните мамо, баба, тати и деде, айде, и бръм-бръм, още не може да казва чекмедже, ама ще се научи.
Дано имаш помощ и отмяна. Две бъбречни кризи са си сериозна работа + грип , ти си се изтощила тотално, няма как да не чувстваш изморена. Може би е хубаво да си вземеш някакви имуностимуланти, витамини. 
.Забелязвам,че се заиграва за кратко и ползва играчките както е редно -колите вози по пода,топката рита и вика дол (гол
.Аз се отказах да прибирам играчки денем само вечер и тогава и пода забърсвам .Как са вашите стаи -разхвърлят ли си играчките ,а Вие кога ги подреждате ? 

.
.
.
Вие давали ли сте по този начин прясно мляко?