НОЕМВРИйче ходи и се смее,бърбори и лудее!

• 56 926
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • На десетия....
Аз от два дена не мога да влезна тук, от лаптопа. Пробвах какво ли не, а през телефона няма проблем, но пък от там толкова мразя да пиша.
Тези дни този дъжд направо ни разказва играта. Ходим на вън за кратко, но явно не и стига и само скимти за нещо. 
ММ ми правеше забележки до преди да остава да я гледа самостоятелно.  Постоянно прибираше играчки, сега понякога като тръгна да ги прибирам и казва, че няма смисъл.  И той се опитва да изказва компетентно мнение, че детето не е облечено или гладно, но свикнах да не му обръщам внимание.
Аз докато Димана е будна не мога да седна на лаптопа. Качва се на дивана, застава зад мен, тупа по рамото и като се обърна ми хваща главата с ръчички. Явно това означава, че трябва да гледам в нея. И ММ като седне прави същото. Като тръгна да готвя с кучето са вечно в краката ми, ама аз вече свикнах.  От скоро започна да ми "помага", когато пускам прахосмукачка или мия с  мопа.

# 466
zombiula -аз овесени ядки давам запарени с вода гореща и плод .Прясно мляко не давам въведох го с палачинки в сместа и с картофено пюре -ама тя не го харесва и не и правя пюре.Бях правила мляко с ориз за семейството с кафява захар -и давах на Н не го одобри хапна 2л и толкова и приключих с предлагането на прясно мляко ,но го сметнах за въведено  Simple Smile.
В началото и нашият татко все мислеше ,че я държа леко облечена ама сега вече ми е свикнал ,а и тя помага -сваля си обувки ,чорапи и ходи боса у дома ,съблича си блузите -и не иска да е облечена  Simple Smile.По ТВ казаха,че е добре да са с боси крачета така имунната система работи ,и че ако тя мързелува и си почива започват автоимунните болести -затова е добре и децата да пипат това онова да не се гледат стерилно -точно заради имунната им система да се бори ,не да спи  Simple Smile.Така,че на 22 градуса с жилетка у дома е малко повечко .Кажи ,че си гледала по ТВ или чела даже потърси все ще има нещо из нета и му кажи да прочете .Аз често така отделям статии и давам на татко и да чете  Simple Smile,нека вижда ,че не АЗ си ги измислям тези неща .

# 467
  • София
Моята я държа леко облечена- боди и тънко долнище, а може и по боди само с голи баджаци. Лили често е боса на паркета и теракота и върху студеното стъкло на масата в хола Simple Smile  за сметка на брат й, горкия как съм го навличала Sad дори спеше с чорапи или ританки  ooooh! и това лятото в южен апартамент...

# 468
  • Истанбул
Здравейте и от мен! Нещо се изгубих, но ви чета редовно! Много теми прехвърлихте, ще опитам да се включа.
За говоренето, бърбори постоянно, строява ни и ни обяснява разни неща, но на неин си език. Човешки думи използва, но нейните са много кртатки например вода е А-А, мерси е СИ, иначе пълни думи  казва тате, не искам, искам, ам и може и да изтървам някоя. Всичко разбира, каквото и се каже, животни не показва, но пък танцува много и то заучени танци. Гледам от нета децата на клиповете(например Бон Бон), тя също ги гледа и аз после като пея, танцувам танца и тя с мен се включва. Играе със всичко и много копира, дословно. Освен това се качва вече по стълби, пързалки сама.
Тя не умее да се защитава ама никак, но след време ще се научи. То и тук чесно казано децата на нейнта възраст са доста отпуснати и не така активни, а по големите и дават всичко, така са научени.
Боряна е силно активна и всичко разхвърля, пребирам само вечер и понякога на обяд ги посъбирам че да може да се минава.
За обличането тя е с боди и чорапогащник. Понякога е боса по чорапогащника, но и по пантофи ходи, те не са от дебелите, сам плат са.
Моя мъж не ми прави забележки за нищо-чистене, готвене, пране колкото толкова. Често обсъждаме детето, разсъждаваме за поведение, хранене, обличане и такива неща.
Сиво облаче успех при уролога!
Момичета решила съм да правя Тиха книга, незнам дали някоя от вас е правила, но аз доста се позапалих. А и обичам да майсторя неща. Уших и кукла котка. Направих и малка библиотека. Има ли запалени сред вас?

# 469
здравка-аз ги харесвам Тихите книжки ,но съм с две леви ,но ако ми попадне някоя бих купила иначе кукла от прежда -плетена и купих много е интересна и е уникална -изплете и я една жена с такова хоби с което си изкарва и някоя пара  Simple SmileКукли т плат също има ,но и те са купени
  magnet_for_happiness- и Николче така си седи днес с боди по голи баджаци  Simple Smile.Даже днес на вън тя сам по блузка пък другите с жилетчици и грейки  Simple Smile,може би защото и аз ходя леко облечена днес си бях с к.ръкав пък приятелките с дълги ръкави .
Как ви се отразява смяната на времето ?-за следобед Н заспа в 14ч което си е 13ч по старото и спане , видим довечера как ще е ?!

Последна редакция: нд, 29 мар 2015, 15:38 от stefi 1304

# 470
Момичета,как сте?Simple Smile
Ние се завърнахме отпочинали,почернели и със заредени батерии:) Времето беше разкошно,детето послушно...само един ден бяхме с температура и двамата,но мина бързо. При наличие на толкова хора от цял свят и факта,че Адриан лапа всичко наред се радвам,че се разминахме само с това.
Та така...идваме си,а тук половин метър сняг...
Започвам обратното броене за пътуването ни до БГ на 26.04..Simple Smile
Да кажа,че и Адриан ходи доста леко облечен,но всички вкъщи сме така като най-екстремен е ММ,който дори хвърля боклука по чехли в снега..

# 471
Старая се да обличам Дени леко. По принцип го обличам както съм аз облечена. Ако съм с къс ръкав и той е с къс ръкав. Ако съм с горница - той е с дълъг.
С прясно мляко му правя разни кремчета. В кухнята също използват. Доста често им правят и супи с прясно мляко. Понеже ММ често пие мляко с какао съмдавала и на Дени, но той не го харесва.
Тези дни имахме гости - братовчедите. Събраха се 4 деца ( 2 малки на около година и 2 големи на 7 и 10 години). Е няма такава игра. Дени си играеше с големите. Мъничката е 4 месеца по-малка и още нестабилна, та не му е интересна при наличиета на други деца. Играят по цял ден и забелязвам, че Дени ядеше по много и заспиваше за 1 минута  Laughing
Много се радвам, че играе с всички, не се изолира и не се срамува.
За пишката - аз я бях забелила, но откакто стана на 1 годинка не ми дава да пипам. То аз едвам го обличам, пък какво остава за нещо друго. Та сега сме я оставили така. Педиатърката ни посъветва като стане по-голям да му се обясни и или сам да си я прави, или тогава да се заведе на уролог и след това сам да с я прави.

# 472
Още не съм оздравяла, не ми се ходеше по болници, ама на ето сега вече няма на къде. Продължавам да образувам камъни в бъбреците, макар че съм на диета.
Страшно съм притеснена и с тия асансьорни тестиси. Общо взето това е. Ще се ходи по лекари и болници. Как ми се искаше да не се стига до там, ама няма на къде.

# 473
Момичета от смяната на времето днес съм супер изморена  Sad.
Иначе излизахме на разходка -купихме малко нови дрешки -2 блузки и една поличка и една много интересна плетена жилетка -тя е големичка и ще и става и на есен ,НО не искаше да я даде на касата -на вън и я облякох и как се радва и понеже отпред има различни цветове копчета вика -ко-че  Simple Smile,От вчера казва и писи и кака -А-ка -хаха супер го е измислила това за кака  Laughing.Изобщо всеки ден с нова дума -научи и долу и го употребява точно .
Утре ще си правим разходка до съседен остров -тук е празник утре и малко пътуване ще си спретнем ,че за по голямо няма възможности .
Та в тоя ред на мисли -къде ще празнувате -Великден ?

# 474
Ками, радвам се, че сте изкарали добре. И добре дошла в реалността  Simple Smile
Сиво облаче, съжалявам за проблемите. Дано се разрешат по най-лекия начин.
Ние утре заминаваме при нашите. Всяка година по това време си правим едно пътуване до там и оставаме за около месец. Хем разнообразие, хем почивка за мен, хем да си видя приятелките. През това време ММ ще прави ремонт. Пълно преобразяване на едната стая, за да се превърне в детска и смяна на вратите. Добре, че ще ни няма  Laughing

# 475
  • Истанбул
Сиво облаче, скорошно оздравяване, дано вече свършат вашите мъки, искренно ти съчувствам! Hug
Ками радвам се че сте сш изкарали страхотно!
Бисквитка весело ще си изкараш ти, ама ТМ да го мисли! Дано като се върнете да останеш очарована от преобразяването у вас!
Стефи приятно изкарване утре!
Ние за Великден ще сме тук. С малката ще боядесаме яйда, дано и някой козунак спретнем. И ще ходим до екзархията. Това ни е плана.

# 476
Вчера си прекарахме много добре -разходихме се ,ходихме до плажа да гледаме морето,игра си на площадка ,разхождахме се по една зелена пътечка покрай фермерските земи -всичко беше зелено и доста релаксирах .Прибрахме се изморени и с червени бузи от вятъра и слънцето .Хареса и да се вози в ферибота и глада морето от палубата .

# 477
Здравейте, вече седам влизам да ви попрочета и да напиша няколко реда. Излизаме и по няколно пъти на ден и Криси дивее по паркове и площадки. Днес вали, но чакам да спре и да излизаме, че имам работа. Лек ден и целувки на всички, дано сте добре и най-вече здрави всички Simple Smile

# 478
  • София
Сиво облаче, дано се оправиш бързо!  Hug и за детенцето всичко да се реши и да нямаш притеснения!
Ние си стоим вкъщи в това лошо време. Вчера Калина имаше сополи, а през предходната нощ не спа. Зъби ли са?! Вчера след обяд спа от 13:30ч до 17ч и като стана почти нямаше сополИ. Та така. Отивам, че момиченцето ревна...

# 479
Е нещо ви няма -бързо да пишете ....как сте ? излизате ли или сте си у дома -здравички ли сте и какви белички вършат наследниците  Laughing
С по колко зъбчета сте ?-ние сме в застои стоим си на 10бр .

Общи условия

Активация на акаунт