НОЕМВРИйче ходи и се смее,бърбори и лудее!

• 56 925
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Днес ние сме си в къщи тъй като има много силен вятър.Малкия полудява вътре и аз покрай него.
Научил се е взима зарядното на телефона и отива до контакта да го включва.  ooooh!
Има вече 12 зъбчета,като 4 от тях пробиха скоро и не са напълно излезнали.
Ох щях да питам и аз нещо обаче то този ум за къде първо  Mr. Green Ако се сетя ще пиша.

# 481
Здравейте, момичета!
Аз малко се позагубих, но сме на гости на моите родители в Бургас и не ми остава много свободно време.
Да се включа и аз по темите ( които помня Simple Smile )
Паруш говори постоянно - къде го разбирам, къде не Simple Smile
Казва мама и тати,баба,деде или дадю Simple Smile , показва доста животни как правят, каку(ако) или мамо мий (естествено след като си е свършил работата в памперса), отива (като иска да ходи някъде), бича ( че обича нещо), бръмчи като кола,като види такава, няма, къпи или типи-типи (чипи-чипи), опитва се да казва заповядай и благодаря, но не мога да ги възпроизведа Simple Smile , носи ми играчки, които иска да му пусна, много рядко ми дава нещо.
Когато пипа нещо,което му е забранено вика с пълно гърло: АААА, неее Simple Smile Като се впечатли от нещо и казва Аууууу. Играе с топката и казва:гол,гоооол и казва дий като го кача на някое конче. Със сигурност нещо пропускам , но това се сещам засега.
Вече прави много бели. Катери се постоянно някъде, събаря,каквото докопа. Да ни е жив и здрав е голяма беля Simple Smile
За защитаването не винаги реагира. Понякога , когато искат да му вземат играчката не я дава, друг път изобщо не се трогва - дава я и си играе с нещо друго.

Днес тук също е много ветровито. Излязохме за малко преди обяд, но бързо бързо се прибрахме и си играхме вкъщи.

Вие всичко ли давате за ядене на децата? Аз категорично избягвам някои неща, но постоянно някой ме дъвче ,че аз на неговата възраст съм ядяла всичко. Честно казано се ядосвам на такива коментари!

# 482
Понеже имам една камара здравословни проблеми, паралелно с тях се появиха и много битови. Запуши се канализацията и още не мога да събера пари да викна хора да ми я отпушат. Съответно пералнята се пуска вечер, защото удължихме маркуча и вместо в кухнята, мръсната вода се излива в сифона на банята. Та както споменах системата е Халифакс, за да не ходи детето в банята, пускам въпросната пералня вечер след като заспи.
Снощи си пуснах прането както обикновено. На сутринта - пералнята ми имаше нещастен вид - някой добронамерен човек беше забравил памперс вътре. Единственият заподозрян "виновник" се оказа майка ми, тя има навика като събува панталоните да маха и папмерсите едновременно със самото събуване. Памперсите са ни тип еднократни гащички на Либеро. Та за това се получи тази мазаница.
От тук насетне не знам какво произтича. Дрехите се изтупаха и препраха на ръка отново, а пералнята какво да я правя? Дайте идеи.  Crazy

# 483
Сиво облаче -освен да я пуснеш без дрехи с препарат така да се каже празна да пере и дано се изчисти -леле такова нещо не ми се случвало .
Днес ходихме на нашият плаж с детенце -приятелка на Никол ,после дойде и едно момченце и станаха 3 ма  Grinning,поровиха ,поиграха си и така.... сега спи и сънува пясък  Simple Smile
За храната -давам доста неща аз вече ,но има и такива които не съм давала -напр.пържени картофки,шоколад,св.месо,колбаси ...може би има и друго не се сещам . iiiveto__-не знам за каква храна те дъвчат  Simple Smile,ама да си гледат работата все пак си майката Ти аааа -преди е било друго сега е различно ,то консерванти то Е-та ....няма го старото качество всичко е боклуци с извинение .

# 484
ох, сиво облаче,нямам идея..дали поразиите за само по видимите места?
Адриан има 14 зъба,но всеки момент ще станат 16..
Момичета,все ви чета колко много излизате..при нас това е свързано с много приготовления,нерви и викове. Общо взето рядко се навивам да изляза сама с детето..никак не слуша и постоянно мрънка и недоволства. Съответно и не излизаме толкова често..
Разкажете за вашите излизания...само при нас ли е така

# 485
Сиво облаче, моята пералня има програма за самопочистване. Прочети си книжката най-добре. Ама с 1-2 пускания ще стане.
Ивето, и аз в общи линии давам вече всичко, НО естествено без разни вредни храни като всякакви пакетирани чипсове, снаксове, пържено, шоколад и т.н. Според мен е нормално.
И при нас е мъка излизането. По-скоро заради бременността много лесно се изморявам, а и като не мога да го вдигам, а той като вземе да се тръшка и се ядосвам. Иначе преди това ни беше удоволствие излизането. Сега с голямо усилие бутам количката, че той е много натежал. Съжалявам че не съм взела количка с големи помпащи гуми, та да не се мъча сега. Обявила съм всички колички за продаване да ги махам, че не стават. Накрая се прибираме и той пред нас се тръшка, че не иска да се прибира, та трябва и по стълбите да го нося. Докато се приберем съм супер изморена, а трябва да започваме миене, смяна на памперса, хранене... Накрая обикновено лягаме и съм заспала преди него  Tired

# 486
  bouquet Hug Ще си прочета инструкциите, най-малкото ще я пусна на кратка програма с прах за пране да се почисти.

# 487
 kamiTG-аз всеки ден излизам -при нас е обратно в къщи не се търпи изградила е навик и чуе ли за на вън -търпение няма -обличам я и чака на вратата .АЗ не нося кой знае какво -вода,понякога обяд ,плод и някоя играчка (те даже си стоят в коша на количката ).Ходим на близо с приятелки БГ се разбираме и така ,а и децата се познават и се радват едно на друго ,търсят се  -другите са по големи и говорят и викат Кол  Simple Smile(Никол ).Аз ако чакам таткото -значи да седя със седмици у дома той работи и вечер уморен и както съм писала и събота и неделя ходи .И заедно излизаме ,но тогава са по далечни разходките и с колата -тип пикник или някой парк в друг град .

# 488
  • София
Сиво облаче, първо погледни филтъра на пералнята преди да я пуснеш пак. Смятам, че с няколко плакнения ще се оправи. Голяяяяма салфетка си изпрала Wink Ох, знам ,че не ти е до шеги!
 Зъбите. Ясен има 12 зъба, пробил е 13ти (кучешки), прозира 14ти.
Излизахме днес, да ни издуха вятъра Simple Smile
За разходката,  старая се да излизаме всеки ден и почти успявам. Ама си ми е предизвикателство. Докато се облечем и двамата (редовно го гоня обут из апартамента). После да сваля коша и детето по стълбите, да отключа  абонатната и да сглобя количката. Може да се сетя, че съм забравила телефон, биберон, дъждобран за количката или друго нещо.  Детето ме чака във входа,  веднъж една кифла го беше блъснала с вратата (отваря се навътре). Докато тръгнем, направо се препотявям.   После докато стигнем до парка пада едно въртене и скимтене в количката. Там ту иска да ходи, ту да е гушнат, обикновено заспива, но напоследък все по-рядко.
Прави много бели. Катери се постоянно някъде, събаря. Днес го хванах в момента когато преливаше вода от чаша в каната, клекнал върху масата. Е, после го преобличах. Освен това в парка се покатери  по решетките на входа на един от секторите на ЦСКА-то и не искаше да слезе, та се наложи да се качвам и аз. Докато виках "Слизай! " една жена дойде да ме пита на колко е години и за първи път ли се качва.   Обясних, че вкъщи има шведска стена.
Хайде стига, че роман стана Simple Smile

# 489
Сиво облаче, дано всичко при вас се оправи и с Мони и твоите здравословни проблеми, за пералнята и аз мисля, че празна е хубаво да се пусне, даже, ако имаш нещо като Калгон или подобно, при нас миналата година имаше нещо изпрано с дрехите, кърпички май, та пускаше, също пускаше и едни кафяви неща и след един-два пъти с такъв препарат за котлен камък и мръсотии се пооправи.
 Криси от тази вечер е с 12 зъба ахха, то може и от преди, но днес ми даде да пипна, втори кучешки й е избил.
 Излизаме почти всеки ден, а понякога и по 2-3 пъти на ден, Криси много обича навън, а и аз съм си хаймана по принцип Simple Smile

# 490
  • Истанбул
Сиво облаче отново да пожелая да оздравявате и двамата и в къщи нищо да не се поврежда! За пералнята и аз смятам че трябва да погледнеш филтъра и да повърти ведъж два пъти празна, но на дълга програма.
Аз също се старая да излизаме всеки ден и сякаш успявам. Преди обед за кратко около час, че сутринта шетам, готвя за обяд и после спи в къщи и следобед пак на вън, прибираме се в 6 и аз готвя вечеря и така. На вът е винаги забавно, в количката не иска, на площадката я пазя от люлки и така, не бих казала че излизанията ни са безпроблемни и лесни.
Бели не прави много ама то и в къщи няма къде да се правят бели. Научи се да се качва сама по стълбите на пързалките и по всички други стълби, ккачва се и слиза от тротоари.
Има общо 8 зъба, 6 отгоре и 2 отдолу. Като от горе кътниците и са само пробили все още.
За яденето и давам почти всичко, без най-вредните. Късметлийка съм че обича много плодове и яде ябълки, банани, мандарини, портокали, нар, ягоди и разни други. На ден изяжда по 1-2-3 ябълки и поне едии портокал или мандарина или пък 4-5 ягоди.
Бая пописах, усмихнат ден на всички!

# 491
Стефи,Бисквитка, и аз избягвам такива вредни неща.
Искам да храня детето възможно най-здравословно и съм много категорична в това. Обаче бабите и дядовците все искат да му дават разни сладки неща.
Стефи, и аз се опитах да обясня деликатно,че аз решавам какво да яде и  как, но уви...
Постоянно ми намекват,че детето е гладно, как ще вечеря само една супичка,я малко хлебец да си хапне, я една бсиквитка, я нещо друго. И аз вече съм подпалила....
Оплаках се.... Simple Smile
За разходките -  докато се приготвим аз вече съм вир вода Simple Smile Навън много тича, бяга, катери се и много внимавам с него. Обича контакта с децата и много им се радва, обикновено на по-големите.
Сиво облаче, и аз мисля като другите момичета - почисти си филтъра и тогава я пусни.

# 492
  • На десетия....
iiiveto  аз със супичката вечер давам и един сухар.  Тя си гризка от него сама. Аз хляб не бих дала, защото според мен е тежък за вечерта, дори и аз вечер не ям хляб. Аз също водя битка относно храненето, не давам и не мисля скоро да дам шоколад, чипсове, снаксове и разни колбаси.
Ако времето е хубаво с мама излизат за да ме посрещнат като се прибирам от работа. И после се прибираме да спи. Като стане и хапне пак излизаме. В зависимост къде ще ходим излизам с или без количката.  В количката е голям рев понякога, защото не иска да седи, но пък има пъти , когато си се вози.  Вече ми тежи доста и обикновено стълбите преди асансьора я свалям и качвам само количката,а тя се качва сама по стълбите. За слизане обаче я е страх и се опитва пълзешком  #Crazy
Зъбките мисля, че са 12, има 4 кътника, но кучешки все още няма. 
Сиво облаче , има препарат за почистване на  перална  и се пускат на висока температура на някоя кратка програма.  Мисля, че беше немски и съм го купувала от ДМ. 
Още щях да пиша, ама детето идва да ме търси. Трябва да си по играем Simple Smile

# 493
 Hug Леле прекрасни сте! Благодаря за навременните отговори! Simple Smile   bouquet
Пуснах пералнята, дано няма проблеми. Иначе и друг път съм прала салфетки  Joy
От майтап разбирам, така че споко Simple Smile
 Сега ми е тъпо, защото си имам проблеми с хазяина. Дано отмине и това, отделно ме въртят на шиш за дипломната работа и ми е супер притеснено, бъбречната криза отмина, но тепърва ще ходя да давам кръв и урина (бях на антибиотици), трябваше да ми се поизчисти организма. Чувствам се много тъпо и ми е едно такова притеснено. свила ми се е душата. С една дума много кофти период.
Съжалявам, че не съм позитивна.  newsm45 Много ми се насъбра напоследък.

# 494
Сиво облаче, желая ти незабавно край на лошия период и да започва много силен и ползотворени вече. Сигурна съм, че ще е така. Всяко зло за добро.
Днес беше много емоционален ден за Дени. Ние вече сме на гости при нашите. Днес ходихме в един детски кът с моя приятелка и нейните близнаци (на 3г). Дени много се забавлява и въобще не ме е търсил (аз бях там де). През цялото разнасяше една метла и лопатка (оставени там децата да играят с тях). 2 часа не ги остави. С децата яде плодове и зеленчуци, включително пресен морков (до сега не му бях давала).
След това отидохме при баба ми на село. Дени първо си игра с котките, милва ги и им дърпа ушите. После бяга на свобода на една огрооомна поляна. Пада, става и пак бяга. Видя магаре, овце, кози, кокошки и беше много впечатлен. Отиде съвсем близо до магарето и дори го пипна. Гонеше кокошките и искаше да ги хване. Накрая толкова мръсен никога не  е бил   hahaha

Общи условия

Активация на акаунт