Научил се е взима зарядното на телефона и отива до контакта да го включва.

Има вече 12 зъбчета,като 4 от тях пробиха скоро и не са напълно излезнали.
Ох щях да питам и аз нещо обаче то този ум за къде първо

)
, показва доста животни как правят, каку(ако) или мамо мий (естествено след като си е свършил работата в памперса), отива (като иска да ходи някъде), бича ( че обича нещо), бръмчи като кола,като види такава, няма, къпи или типи-типи (чипи-чипи), опитва се да казва заповядай и благодаря, но не мога да ги възпроизведа
, носи ми играчки, които иска да му пусна, много рядко ми дава нещо.
Като се впечатли от нещо и казва Аууууу. Играе с топката и казва:гол,гоооол и казва дий като го кача на някое конче. Със сигурност нещо пропускам , но това се сещам засега.

,поровиха ,поиграха си и така.... сега спи и сънува пясък 
,ама да си гледат работата все пак си майката Ти аааа -преди е било друго сега е различно ,то консерванти то Е-та ....няма го старото качество всичко е боклуци с извинение .
(Никол ).Аз ако чакам таткото -значи да седя със седмици у дома той работи и вечер уморен и както съм писала и събота и неделя ходи .И заедно излизаме ,но тогава са по далечни разходките и с колата -тип пикник или някой парк в друг град .
Ох, знам ,че не ти е до шеги!

Навън много тича, бяга, катери се и много внимавам с него. Обича контакта с децата и много им се радва, обикновено на по-големите.
Леле прекрасни сте! Благодаря за навременните отговори!

Много ми се насъбра напоследък.