НОЕМВРИйче ходи и се смее,бърбори и лудее!

• 56 924
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Сиво облаче, дано отмине този период  Hug
Бисквитка, сигурно ви е било забавно  Simple Smile

# 496
Честита Цветница   bouquet-на празнуващите честит имен ден !
Тук днес е Великден -те нали са католици .
Иначе вчера пак бяхме на Гозо и с Никол цял ден сме се разхождали ,че той баща и там има обект-ходихме този път да разгледаме солниците край морето и на едно малко плажче поседяхме е и традиционните площадки посетихме и така т 8ч до 17ч -когато хванахме ферито за Малта .Аз ще оглавя класацията за най-голяма хаймана  Grinning

# 497
  • Истанбул
Честит имен ден на всички именници!  Бъдете здрави!
Сиво облаче, желая ти този лош период вече да свърши!
Бисквитка явно Дени си е изкарал страхотно!
Стефи наистина си голяма хаймана!

# 498
Честита Цветница и честит католиччески Великден, на които го празнуват.

# 499
  • София
Честит имен ден на всички цветя Simple Smile
Сиво облаче, наистина много ти се събра! Сили и кураж  Hug
Бисквитка, да имаш баба на село е много хубаво. Детето също го е оценило Simple Smile
Стефи, най-голямата хаймана си ти!
Ние празнувахме имен ден. Имахме малко гости. Приятно беше Grinning Имаме 2 чифта нови обувки. Ура!

# 500
Днес малко се спирам у дома -пуснах пералня,ще готвя и чистя .
Гледам "На кафе "-за една американка преборила рака и разказва за психиката за това,че страха поражда много болести и ,че човек не трябва да взима живота на сериозно ,а да е по отпуснат .
Вие как се усещате като родители вече -по отпуснати и радващи се на живота или живеете в страх от бъдещето и ако се страхувате от какво ?Хайде малко да споделим страховете си ?И в този ред на мисли забелязвате ли децата Ви да ги е страх от нещо ?
Преди дни гърмя и Никол показа,че я е страх от бурята и вятъра .Иначе до сега не е показвала страх от нищо -даже кучета ,котки я привличат ,прахосмукачка не я плаши -общо взето е безстрашна  Simple Smile.

# 501
Аз съм много спокойна и уверена. Откакто родих се успокоих, че бременността ми завърши успешно (през цялата бременност все се притеснявах дали всичко ще е ок). Не съм изпадала в депресии и не съм била несигурна, не съм чувствала, че не мога да се справя или  че нещата са извън контрол. Като цяло страхове нямам. Докато всички сме здрави, разбираме се и се обичаме, аз съм щастлива и друго не ми трябва.
За Дени все се шегуваме, че е лъв с нежно сърце. Страхуваше се от прахосмукачката, сешоара, миксера, пасатора и т.н. Изпадаше в паника и започваше да плаче. Сега вече свикна с тези шумове. Не плаче, а само наблюдава притеснен.
Тези дни ще сме вкъщи, докато дъждовният период отмине. Чакаме края на седмицата, за да се отдадем на целодневни разходки.
Вчера се опитахме да отидем на църква, но имаше огромна опашка, та хич не се и наредихме. Ще се отчетем следващите дни.
Купих на Дени бански. Много хубав, като къси панталонки отдолу с гащички с подплънки. Нещо като многократен памперс. Много интересно, не знам дали ме разбрахте. Готови сме за лятото.

# 502
Относно страховете stefi 1304, имам ги, обаче гледам да се разсейвам доколкото мога. Въпреки проблемите и всичко, гледам да съм малко по-лежерна.
Вярно все още ми е кри периода и съм като цяло по-черногледа, но ще мине.
 Hug Благодаря момичета   bouquet Трябва да отмине, че наистина ми дойде прекалено.

# 503
Страхове имам много, най-вече липсата на достатъчно пари, а и че няма да имам работа след майчинството, много ме плашат тези неща, от там са и повечето караници вкъщи, май все за пари са ни дразгите  Sad, дано някога нещата се оправят, сериозно се замислям и аз за чужбина, но ме е и страх и от това и да тръгнем така без помощ също ме е страх, а няма кой да ни помогне и като цяло май съм обзета от много страхове  Rolling Eyes
 Криси я е страх от прахосмукачката, но вече свиква и от подобни шумове.

# 504
  • София
Страх ме е от много неща, от много неизвестни, сънувам кошмари редовно, будя се в ужас.

# 505
Страх ме е от това да не падне асансьора, да не падне детето от 7 етаж, да не му падне нещо на главата и ей такива неща. Страх ме е за него, за мен не  толкова. Единствено искам той да е добре и си давам живота за това. Искам да сме живи и здрави, да сме заедно и да се обичаме и уважаваме. За всичко друго има и начини.

Откакто родих съм по спокойна и по уравновесена.  По добра и мила особено към деца, внимателна. Детето ме промени и му Благодая за това.

# 506
  • Истанбул
Страхове нямам, по скоро имам притеснения от време на време за детето. Но за пример не се сещам, което говори че явно и притесненията не са ми много  Blush . Спокойна съм и се чувствам уверена в начина по който гледам детето, така съм от както я родих. Вярвам че майката знае най- добре и че тя трябва да вярва на истинктите си. Само се моля да сме живи и здрави. Аз като цяло съм голям оптимист, това обяснява мнението ми. 
Боряна не се е плашила от нищо.
Дъждовете от България стигнаха и при нас днес, та сигурно ще сме си в къщи. Най - мразя да вали, на студ се излиза ама на локви.... Но скоро му се вижда края. А аз пак те мога да се оплача, като гледам в България какво е в момента.

# 507
Понеже аз повдигнах въпроса за страховете -да кажа ,че след 40г съм по спокойна може би от мъжа до мен или това ,че сме в доста спокойна държава или просто е комбинация от двете .Единствено се моля да сме живи и здрави и да отгледаме и изучим Никол -все пак след дни ставам на 44г и е нормално да мисля за това .Иначе и аз като Здравка съм оптимист .

# 508
Сега като се замисля до голяма степен спокойствието ми се дължи на това, че живеем в мнооого спокойна обстановка. Ако живеех в София щях да съм в стрес постоянно. Поживяхме известно време в Бургас и след това се преместихме в Царево, заради бизнеса на ММ. Е там няма такова спокойствие. По принцип се дразня на скуката, но за малко дете е чудесно. Гледам как 5-6 годишни излизат сами да играят. Такова нещо не съм виждала от детските си години, когато всички стояхме до тъмно пред блока. Мисля, че има шанс за едно много щастливо и забавно детство (не само  пред РС).  Като стане време за учене ще мислим.

# 509
  • На десетия....
Аз се страхувам за това как се справям с това да съм родител. Дали детето се развива правилно /сега ме притеснява това, че не иска да повтаря, да посочва животни  и тн/.Предполагам, че ще се променят нещата, но все пак.  Притесняват ме отношенията с ММ, ту са добре ту не точно, аз го обичам ужасно много, но ако за него чувствата са се променили ще трябва да търсим вариант.  Всъщност, почти не спя ходя  все си мисля, мога ли да се справя и сама.  Димана я беше страх от прахосмукачката, но го преодоля. Сега като звънне звънеца пищи, но не знам дали не взима пример от кучето, което лае.
Иначе този дъжд да се маха вече, ние излизаме, но за кратко. Друго си е да грее слънчице и да се мотаеш по цял ден. В нашият случай половин, но пък деня става все по голям.
Къдроваче нещата ще се подредят  Hug

Общи условия

Активация на акаунт