НОЕМВРИйче ходи и се смее,бърбори и лудее!

• 56 921
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Здравка, ние сме с лятна от повече от година, понеже комбинирата ми беше страшно тежка и си купих лятна, която много прилича на комбинирана, но е лека, има позиции, голям багажник и за краката има, с цяла дръжка, но имам и още 2 летни подарък, едната е с две дръжки, не от най-леките, но ми е удобна и е широчка, добре е на Криси, а първата взе да й отеснява доста, третата е Куини от тея само седнало, без багажник, много е неудобна, ползваме я само за бързо, като сме с колата.

# 541
  • Истанбул
Кадровачката, помогна ми поне да не се лакомя за количка без легнало положение. Че те са доста примамливи за майките - има количка само 3,3 кг. Звучи ми като приказка ама ще ми се размине. Може ли да споделиш коя марка е тази която и отеснява на Криси, и коя е другата ти лятна - по тежката.
Кукумялка, каква ти е лятната, аз съм убедена че като си взема лятната доста зор ще видя, аз моята комбинирана я оправлявам с една ръка, лесна е, маневрена е, чудесна е, ама пусто по широки са и по обемни и сгъването е по трудно. А пък аз и градски транспорт ползвам тук понякога, та по малка и по лека ще ми е по добре. А иначе Боряна стои в нея само ако е много изморена, но поне спи в количката, та това си е голяма полза.
Джудже, защо избра Косатото, Макларана не са ли по - леки. Не се заяждам, просто питам, може ти да си открила плюсове които аз съм изтървала.
Благодаря ви че се включихте с опита си!
Лека нощ и прекрасен уикенд!

# 542
Добър вечер:)
Нашия младеж няма да го дадем на ясла,не виждам никакъв смисъл от нея,ако не се налага майката да започне работа.
За количките и аз да кажа...Simple Smile
Ние сме с комбинирана и лятна в колата. Последно време излизам с лятната...тя е наистина многооо лека и страшно маневрена. Ще погледна марката и ще споделя. Комбинираната ни е Stokke и съм много доволна от нея.
По темата за страха.... Ако семейството и близките ми са здрави, нямам страх от никой и нищо. За моите 26 години видях много,живях на различни места,започвах от нулата пак и пак,работила съм на мениджърска позиция,била съм и камериерка на кораб. Така че дали ще бършиш тоалетни или ще работиш по продажба на яхта, всичко това, срещите с различни хора и съдби дава един необясним заряд. Чуствам се силна и горда от факта,че съм дала живот и че всичко,което съм постигнала до сега  дължа единствено на себе си. Смятам,че сега е време да се радвам на всеки един момент от живота без страх от каквото и да е. Отдала съм се на семейството, любимите си хобита и безмилостно изключвам всякакъв вид дразнител (бил той одушевен или не).
Бъдете позитивни и здрави !
И успех с яйцата и козунаците:)

# 543
По леки са да. Везните наклониха обаче огромния сенник и  това, че позицията на облегалка се регулира  с дръжка, не харесвам коланите. В никакъв случай не го смятам за заяждане. Всеки има различен вкус, свят шарен. Аз като харесвам нещо не си меня мнението повече, а в Косатото се влюбих.

# 544
  • На десетия....
Здравче количката е  Mamas & Papas  спечелихме я в някаква томбола, така че не съм я избирала и нямам представа какъв е модела.  Гумите са едни странни, пластмасови и от там идва цялата работа. И е с две дръжки. Прилича на тази
Захващам се с яйцата, за да може да се порадваме на хубавото време по късно Simple Smile

# 545
И нашата количка Chicco е подобна.

Плюсовете й са:
- има зимно чувалче, което се сваля и дъждобран
- лека
- лесна за сгъване и разгъване
- облегалката се сваля до долу и става равна. Не мога да преценя, до колко е удобна за спане, защото малкият не спи в количка от близо година.

Недостатъците й са:
- малък сенник. Задължително трябва да се купи допълнителен
- трудно се управлява с една ръка
- колелетата се разскърцаха на първата седмица и трябва често да се смазват, което ме дразни

Когато сме навън с количката, аз бутам количката, а той се хваща отстрани за нея и така вървим. Тича в различни посоки само, когато спрем някъде.  

# 546
При все ,че децата вече ходят и често когато сме с баща и на разходка аз бутам количка ,той гони Никол ,не бих купила скъпа и маркова -мисля,че по лека ще ти е по добре .Следващата година децата ще си ходят за ръка и даже рядко ще се возят ,аз мисля да взема колело и да сме с него от другата година .Аз лично ходя всекидневно в парк до нас и на площадки в близост ,а когато сме до друг град сме с кола и спираме до мястото за разходка ,на плаж не нося количка лятото,че хич не удобно по пясъка пък и е изключено да седи в нея на плажа  Simple SmileНа нашата площадка децата над 2г си идват без колички -даже те бутат кукленски  Simple Smile ,а сега гледам ,че са с колета или тротинетки и даже Никол все им налита .Сега моята приятелка ще купува тротинетка на сина си -2.7м ,а пък другата с майчето 2013г му е взела колело балансно -тс без педали .
http://www.bike.store.bg/p115946/dyrveno-kolelo-bez-pedali-trendi.html
боядисахме яйцата -Н даже се оцвети в синя боя -хвана чашката и така ..добре ,че не я изсипа на себе си  Simple Smile.После вика Grinning оле-тц,тц -тя се научи така да цъка .

Последна редакция: сб, 11 апр 2015, 12:50 от stefi 1304

# 547
Темата с количката е доста спорна. Лично на мен ми е много удобна. Не ходя никъде без количка и детето си се вози без проблем. Даже много обича да е в нея. Рядко имам проблем със слагането му в нея. Спи вътре също. Мисля, че и другото лято ще ползваме количка ние. Колелета за бутане не ми харесват. Не са ми удобни, трудно се бутат и управляват. Изместен им е центъра на тежеста и количката се вдига изключително трудно по бордюри.

Много е субективно. На едни не им трябва количка, а други не могат без нея. За това сама трябва да си реши според начина на живот какво ви устройства.

# 548
  • На десетия....
Христос Возкресе!!!
Светъл празник,  момичета !
Димана празнично кашля. Пак от хремата, гърлото и е добре, гърдите слушаха и те чисти, а си кашля.  Вчера аз доката боядисах яйцата тя оцвети паркета с  пастели Simple Smile

# 549
Христос Воскресе! Мир, любов и топлина в сърцата ни!
Аз също мисля, че с Дени ще си ползваме дълго дълго количката. Той обича да се вози и не протестира. Оглежда се и си мълчи. Ако се наложи и си спи в количката. За вървенето - върви и може да издържи много, но е голяма мъка. Спира се на всяко камъче и листо и по някое  време сменя посоката. Така че аз ще си ползвам количка колкото мога.

# 550
  • София
Христос воскресе!

Когато сме с мъжа ми и с колата, количката в ползваме да спи Лили в нея, когато съм с децата с нея я придвижвам до парка, там не стои в нея, не стоим на едно място, обикаляме в различни посоко, Лили води и после спи в нея. Ние когато излизаме обикновено е до вечерта, нося и ядене и всичко. Още от три месечна я сложих в летен модел количка на бейби дизайн- доволна съм! Лека, маневрена, с пълно легнало положение.

# 551
Христос Воскресе!  Светли празници и много приятни емоций ви желая.

# 552
Христос Воскресе !
Честит рожден ден на Кадровачката bouquet
Ние се приготвяме за пикник край морето с нас ще и каката надявам се ,че ще падне голяма игра  Simple Smile!

# 553
  • София
Христос Воскресе!
Нека всички сме здрави и добри!
Кадроваче,  Честит Рожден Ден!    bouquet Много радост ти желая!

# 554
  • Истанбул
Христос Воскресе!
Кадроваче честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана!
Много благодаря на всички включили се в моите терзания! Ще помисля още малко и като взема решение ще се похваля!
Ние още в четвъртък боядисахме яйцата, Боряна много се забавлява, но ги боядисахме доста бързо че беше голяма мацаница.
Днес бяхме в един парк, тук от днес започват празниците по случай лалетата, та голяма красота. Напълни ми се душата. А и едни приятели бяха дошли от България, с тях се разходихме, после в къщи се чукнахме и с тях и хапнахме козунак. Боряна много се радва на яйцата и днес, чука се с всички ни, после и сама. Определено и хареса.

Общи условия

Активация на акаунт