НОЕМВРИйче ходи и се смее,бърбори и лудее!

• 56 918
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Прекарахме си супер -чукнахме яйцата ,хапнахме пийнахме с таткото по 1-2чаши вино. Ники и кака си играха и в 18ч се прибрахме и само измихме пясъка  Simple Smileи веднага заспа след АМ -уморена и щастлива .Мама също си почина днес -нали кака тича след нея .

# 556
Христос воскресе! Вчера не съм влизала, че не ми остана време, празнувах и РД на село, после на пицария  Simple Smile
Стефи, честит рожден ден и тук, жива и здрава   bouquet  bouquet и благодаря за поздравите за моя  Simple Smile Hug
evropa, благодаря   bouquet
zdravka.,благодаря   bouquet

# 557
Кадровачката и Стефи, честит рожден ден! Много здраве, любов и разбирателство!
Тези дни по цял ден сме навън, Дени играе с приятелчетата и като се приберем е разбит   hahaha

# 558
  • София
Кадровачката и Стефи, честит рожден ден! Много здраве, любов и разбирателство!
   bouquet И аз се присъединявам  Simple Smile

# 559
  • На десетия....
Къдроваче,  Стефи Честит рожден ден! Да сте живи и здрави, и много хубави моменти с малките принцеси!
Бисквитка и ние по цял ден на вън и вечер имах чувството, че докато яде ще заспи. Лошото е ,че заспива рано и сутринта в 6:30 е на линия за нови приключения Simple Smile
Хубав ден, момичета!

# 560
Благодаря ,ви момичета  txtloves
През деня ходихме до една градина тя е като гора -с големи дървета навремето е използвана за лов от рицарите -тамплиери ,а сега има и портокалова горичка.Направихме си пикник-Никол си потича ,играхме футбол  Simple Smile,и да ви я похваля през цялото време ходи по неравен терен планинарка ще става .Вечерта почерпихме и баткото .
ето нещо което много ми хареса "Трябва да приемете остаряването. Животът е скъпоценен и когато сте загубили много хора, тогава осъзнавате, че всеки ден е подарък.

Аз винаги си спомням думите на Катрин Деньов: "На определена възраст жената трябва да избира – или лицето, или фигурата". Избрах лицето. А останалото... Седя върху останалата част.-Мерил Стрийп"

Последна редакция: вт, 14 апр 2015, 09:48 от stefi 1304

# 561
Христос воскресе! Бъдете здрави и се обичайте!
Поздравления на Kadrova4kata и Stefi   bouquet Бъдете щастливи, момичета!

Изкарахме чудесен Великден и времето най-накрая прилича на пролетно.  И ние по цял ден обикаляме парковете. Сега на мода при нас е придвижването с количка на 4 колела, които се бутат с крака по земята. Без нея не  отива никъде.
Весела седмица на всички  smile3503

# 562
  • София
Стефи, Честит Рожден Ден! С малко закъснение  ти пожелавам да си  здрава и много щастлива!     bouquet
И ние тези дни по цял ден навън. Малката девойка все още спи, а е почти 10ч  Simple Smile  Изморих я много от разходки и емоции

# 563
  • Истанбул
Кукумялка просто от любопитство, Димана в колко си ляга? Боряна става в 6 ляга си между 8:30 и 9. Но дори и да я сложа по късно например 10, 10:30 Пак си става по същото време най много до седем да спи.

# 564
  • На десетия....
Здравче в 20,30 последните дни  беше заспала.  По принцип ляга към  21:30, много зависи от обедния сън и активността.   Сутрин  към 7,30-8,00  става, но в 6 не ми се беше случвало.

# 565
  • Истанбул
Кукумялче дано не ви повтори ставането в 6 часа и да си остане инцидент, че е много неприятно.
Аз Боряна направо те знам какво да я правя, много рано ми идва 6 ама тя не иска да спи повече. През деня я мъча едвам изчаква до 12 да си легне и спи 1:30 минути и после пак към 7 става много сънлива и раздразнителна но иначе. Ако спи два пъти на ден си ляга в 11 и пак става в 6 и мен това ме довършва. Затова сега сме на този режим пък ще видим какво ще стане.
Стефи от снимките си личи че сте си прекарали чудесно на твоя рожден ден! Всяка година така да е!

# 566
И Никол става рано преди в 6ч сега напоследък в 7ч ,само за Великден спа до 8.10 -ама както се казва ,всеки ден не е Великден  Grinning.Вечер в 20.30 спи вече ,рядко се случвало да е удържала до 21ч .Аз която обичах да си поспивам и сина ми винаги си поспиваше като малък ,сега на стари години ставам в ранни зори .

# 567
  • Пловдив
Явно моя син най-късно ляга.Вечер заспива към 22:00 часа а сутрин става към 7:30-8:00 часа.На обяд ляга към 13:00 и спи до 16:00 часа.
Великден изкарахме добре с доста гости.Малкия не спря да яде направо не знам какво да го правя,много е ящен.Взел е да става малко егоистче,не си дава играчките.Племенницата ми беше на гости и нашия калпазан не и даде да си играе с играчките му.Ужас никак не ми харесва това му държание.

# 568
 zombiula-с нито една играчка ли не и даде да играе ?
Тя и Никол си пази ,но една обикновено която в момента държи в ръка ,но многото свободни са за другите деца -е случва се да се сдърпат за някоя ,но тогава предлагам друга играчка и все някой харесва новата и се насочва към нея .Ние понеже се събираме всеки ден с деца -пет приятелки сме и винаги поне с още едно или две деца се виждаме за деня и като излезем в Парка всяка носи по няколко играчки и те са се научили да ги делят и разменят е има и сърдене ,но в нормални граници и с наша намеса нещата се подреждат  Simple Smile
Днес отиваме до плажчето в нашият град -да се поровят малко в пясъка  Simple Smile

# 569
Дени заспива между 20.30 и 22.30 часа. Събужда се около 8, независимо кога е легнал. Естествено има дни, когато става и по-рано (преди 7). Следобед спи по 1 час. Преди все се стараех да заспива около 8, но сега като се удължи деня го оставям  до по-късно. Така или иначе лятото и до 22 часа може да стоим навън и по-добре да заспива по-късно. Не ми се иска заради него да се прибирам в 20 часа по светло  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт