НОЕМВРИйче ходи и се смее,бърбори и лудее!

• 56 917
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Истанбул
Хубавото време се отразява на активността ни тук.
Радвам се да разбера че Боряна не е единствената ставаща преди първи петли, чувствам че имам съмишленици.
Ние след малко излизаме, желая на всички хубав и засмян ден!
Кадроваче, как върви подготовката на кръщенето и сватбата!

Последна редакция: чт, 16 апр 2015, 09:53 от zdravka.

# 571
И ние се гласим да ходим на плажа с приятелчета ,но този път ще пътуваме с автобуса до там -не е нашият плаж ,а един по хубав и голям .Вчера на нашият ходихме сами -приятелката се отказа в последният момент ,обаче Никол хич не ме слуша -ходи да взима играчки на туристи и бяга с тях и като ги върна реве и се тръшка и бързо си тръгнахме с рев и в количката -след 2-3 мин спря -говорих и тя уж ме слуша ,мига,ще видим днес запомнила ли е ,че не се взимат играчките на туристите  Grinning

# 572
Дени по площадките е постоянно заровен в пюсъчника. Преди време това ми се струваше ужасно, но сега се радвам, че е далеч от силно люлеещи се люлки и деца с колела. Май месец като се приберем и ние започваме да ходим до плажа и да видим там дали ще си играе така. Иначе днес пак имаше скандали за играчки. Сега излизаме с едно  по-малко момченце. Дени се чувства по-голям и по-силен и постоянно го тормози. Взема му всички играчки, не че ги иска, а просто да не са в другото дете. Колкото и да му говоря и обяснявам ефект няма. Накрая извадих царевичните пръчици и давам и на двамата, а Дени ходи и със злоба бута ръцете на другото дете, за да си изтърве зрънчото  #Cussing out Много ме разочарова. Като си играе с по-големи деца е много послушен, всичко дава и не се сърди.

# 573
Открихме и сезона на къпането-няма удържане все към морето искаха   sport027 децата !От 11до17 плаж-голяма игра ,татко и дойде да ни прибере с колата и само я изкъпах и АМ и  може би към 18-18.30 вече спеше .

# 574
  • Пловдив
Явно проблема с играчките не е само при нас.
Да се оплача аз малко.Тези зъби ще ни побъркат.Точно избиха 4 горе наведнъж и веднага тръгнаха 4 долни пак наведнъж  Close Вчера вечерта в 1 часа се събуди с рев и до 3 си рева и заспа.Не мога да го успокоя и премлясква само и вода пие много.Положението е страшно.Тази вечер очаквам пак включване,защото още от сега е неспокоен.
Оплаках се а сега да задам няколко въпроса.С бебешки прах ли перете все още и ако да до кога смятате?Аз пера с белия Персил, който се води бебешки.
И още нещо спят ли вече с възглавници вашите мъници?Емо всяка вечер превзема моята възглавница и смятам да си му купя вече негова.
Ох,Стефи благородно завиждам.  Simple Smile

# 575
Не пера с бебешки прах -пера си с нашият .
Никол спи с нас и ляга на баща си на възглавницата по често и понякога на моята -то няма къде да сложим и за нея  Grinning.Преди дърпахме нашите в края и я слагахме по средата без възглавница -сега нашите са доближени вече и тя си ги менка ту едната -ту другата .

# 576
Аз вече пера дрехите на Дени заедно с нашите, но все още с бебешки прах. Като ми свърши пакетът ще почвам с нормален прах за пране.
Дени от няколко месеца спи с една бебешка възглавничка на Лорели от мемори пяна. Откакто обаче започна да спи на спалнята постоянно избутва неговата и ляга на моята, та сега съм му сложила нормална, но по-тънка възглавница и спи на нея.

# 577
  • Истанбул
Аз все още пера с бебешки прах. Не смятам да спирам за сега, даже не се бях замисляла по въпроса.
Боряна има възглавница, тънка но не я ползва. Даже я вадя понякога от леглото, да не и пречи.
Стефи блазе ви!

# 578
Откраднах няколко минутки да пиша Simple Smile
Пера дрехите на Александра отделно и с бебешки прах. Мисля така да си продължавам, защото не искам да ги пускам с чорапите на баща й  Crazy
Тя от няколко месеца спи при мен на спалнята и постепено започна да се намества на възглавницата ми, така че й сложих нормална като нашите.
Заспива между 21 и 22:00 и се буди между 7 и 8.През деня спи веднъж за около час и половина.
Оф, свърши ми времето... Хубав ден, моничета!

# 579
И аз пускам отделно дрешките му с бебешки прах. Не съм мислила до кога, не ми пречи за сега.

Спи без възглавница. Има една малка бебешка, но когато и да му я сложа на сутринта го намирам извън нея.

С хубавото време сега излизаме по два  пъти. Преди обед за два часа, след това се прибираме за обяд и сън, и следобед по три часа пак навън.

Заспива в 21.00, събужда се в 7.00 и спи веднъж на ден по 3 часа.

# 580
  • На десетия....
Аз пера с бебешки прах и ще си продължавам. Понякога слагам нейни дрешки при нашите, но преценявам на момента. Един път прах с друг прах по невнимание от моя страна и после имаше пъпчици.  Не съм сигурна дали е от прахта, но си имам едно наум. Аз още гладя всичко за нея, даже и нашите започнах да гладя преди да ги прибера, а преди гладех в последния момент, когато ми трябва нещо.
Спи без възглавница, не знам дали всички спя така, обаче Димана се мести на сън обикаля цялото креватче и можеш да я завариш във всякакви пози. Тези дни  спи при нас, защото  е неспокойна заради зъбките.  Сутринта беше с глава почти в краката ми. Не съм я усетила кога се е преместила на там.  В хубавото време гледам да съм на вън, колкото се може повече Simple Smile

# 581
  • София
Пускам отделно дрешките с бебешки прах. И с допълнително изплакване, без омекотител. Не знам до кога.
Спи без възглавница в кошарата. През половината нощ когато го взимам при мен спи на моята. Даже я превзема напълно.
С хубавото време сега излизаме по два  пъти. Преди обед за час и половина и привечер.
Заспива около 21.30, събужда се различно между 7.00 и 8.00. Спи ту веднъж , ту два пъти на ден по сумарно 3 часа.
Проблемът с дневното спане избухна с пълна сила. Последните два дни е спал само по 1 час Sad

# 582
  • София
Аз я пера по принцип и нашите дрехи с бебешки течен, нейните дрехи не смесвам с нашите.
Моята навън за спане е трудна, спи малко и трудно заспива, ако сме вкъщи спи по 3-4 часа следобед.

# 583
Здравейте, момичета, надявам се, че сте добре Simple Smile. Аз бях болна 4 дни, на Криси май й се размина или много леко го изкара, почти не разбрах. Днес бяхме на детски рожден ден, после и дълга разходка и игри в парка. Капнала съм. Тия така, че пак го дават да се разваля времето другата седмица  Sad. За зъбите на Криси й избиха за отрицателно време доста и не ми дава и да видя точно, но са или 14 или 15 вече.
За прането засега с Тео бебе пера отделно нейното.

# 584
Вчера и купихме стол за кола,че тя си беше с кошницата още и гледаше назад -тук до 15 месец така трябва ,та от вчера сме вече с стол и гледа напред  Simple Smile сигурно сме последните  ние.Взех и един пъзел -4 животни и под животното има храната която яде -напр под кучето кокал,под кравата сено  Simple Smile и т.н
Гледах и една магическа чаша за вода на Nuk -но баща и каза НЕ ...ама ще взема аз по нататък .
http://temp.kasida.bg/magicheska-chasha-nuk-18-536-14377.html
нещо подобно на тази за да се учат да пият .
Някой ползва ли подобен тип ?-отзиви за нея ако ползвате ,и от тук въпрос в момента от какво пият вода -ние сме шише сламка NUK.

Общи условия

Активация на акаунт