Радвам се да разбера че Боряна не е единствената ставаща преди първи петли, чувствам че имам съмишленици.
Ние след малко излизаме, желая на всички хубав и засмян ден!
Кадроваче, как върви подготовката на кръщенето и сватбата!
Много ме разочарова. Като си играе с по-големи деца е много послушен, всичко дава и не се сърди.
Вчера вечерта в 1 часа се събуди с рев и до 3 си рева и заспа.Не мога да го успокоя и премлясква само и вода пие много.Положението е страшно.Тази вечер очаквам пак включване,защото още от сега е неспокоен.
.Преди дърпахме нашите в края и я слагахме по средата без възглавница -сега нашите са доближени вече и тя си ги менка ту едната -ту другата .

. Аз бях болна 4 дни, на Криси май й се размина или много леко го изкара, почти не разбрах. Днес бяхме на детски рожден ден, после и дълга разходка и игри в парка. Капнала съм. Тия така, че пак го дават да се разваля времето другата седмица
. За зъбите на Криси й избиха за отрицателно време доста и не ми дава и да видя точно, но са или 14 или 15 вече.
сигурно сме последните ние.Взех и един пъзел -4 животни и под животното има храната която яде -напр под кучето кокал,под кравата сено
и т.н